*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΡΙΔΗ: Όφειλε να πάρει άδεια κατεδάφισης και ανέγερσης! Δεν θα το ψήφιζα στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή αν γνώριζα αυτά που θα κάνει ο κύριος Τσέπελης!

31 Ιουλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ! ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ...
*Επιχείρηση «κάλυψη» από την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης!!! Τον τοίχο του διπλανού μαγαζιού, τον λογαριάζει ο Θεοδωρόπουλος (έκανε σήμερα αυτοψία) ως...τοίχο της πρώην «Αρχόντισσας» ώστε να καλυφθεί η ολική κατεδάφιση του κτηρίου!!!

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ!
*Η εφημερίδα μας θα καταθέσει μηνυτήρια καταγγελία κατά των υπευθύνων της Πολεοδομίας Ξάνθης, τόσο στο Υπουργείο Πολιτισμού όσο και στην Εισαγγελέα γιατί οι Νόμοι δεν μπορεί να «εφαρμόζονται» κατά το δοκούν...



Επιχείρηση «κάλυψη» από την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης όπως αναμένονταν από την κοινή γνώμη άλλωστε, μετά τις αποκαλύψεις μας, στις νέες αυθαιρεσίες του Τσέπελη στο πρώην «Αρχόντισσα»!
Σήμερα το πρωϊ ο υπάλληλος της Πολεοδομίας κ.Θεοδωρόπουλος του οποίου και η σύζυγος εργάζεται στον Δήμο Ξάνθης, μαζί με συνάδελφό του, έκανε καταγραφή των αυθαίρετων κατεδαφίσεων του κυρίου Τσέπελη στο πρώην «Αρχόντισσα», εκφράζοντας ωστόσο την άποψη ότι, «μπορούσε να κάνει ...αναθεώρηση (!!!) των σχεδίων και να γκρεμίσει τον δεξί τοίχο από την ώρα που η Αρχιτεκτονική Επιτροπή του ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη που αφορά στην υπερύψωση στέγης, στην αποκατάσταση όψεων, στην προσθήκη κατ’ επέκταση του κτιρίου (1,83 τ.μ.) και πέργκολας.»
Ωστόσο η Πολεοδομία Ξάνθης κι αυτό είναι το ωραιότερο όλων, θεωρεί....τοίχο (!) του πρώην «Αρχόντισσα» τη πρόσοψη του γειτονικού καταστήματος που συνορεύει με το κατάστημα!!!! Συνεπώς ο Τσέπελης δεν προχώρησε σε....ολική κατεδάφιση, αλλά απλά κατεδάφισε αυθαίρετα μόνο....δύο τοίχους!!!! (Πράματα και θάματα δηλαδή...)
Και πάντα κατά την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, μπορεί ο Τσέπελης να κάνει αναθεώρηση των σχεδίων (!), ενώ αντίθετα κατά την απόφαση της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων όφειλε στο κτίσμα «να γίνει πιστή εφαρμογή των θεωρημένων σχεδίων που τη συνοδεύει!!!»
Μάλιστα κατά τον Θεοδωρόπουλο –είναι ο ίδιος υπάλληλος της Πολεοδομίας που ενήργησε και στην περίπτωση των καταγγελιών Δραγουϊδη για τον ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ όροφο του Τσέπελη στην Χρύσα, μπορούσε να...κτίσει (!)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Πρόκειται ωστόσο για ερμηνεία που κάνει κατά το δοκούν η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης στην προσπάθειά της να βρει «παράθυρα» για να καλύψει τον «παντοδύναμο» δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξάνθης και συγκεκριμένα για την ίδια Πολεοδομία (Νικολόπουλος-Θεοδωρόπουλος), που δεν του επέβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΑ στις πρώτες αυθαίρετες εργασίες του το 2011!!!
Τι όριζε η απόφαση της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού που ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ωστόσο ο Τσέπελης!
1. Να γίνει πιστή εφαρμογή των θεωρημένων σχεδίων που τη συνοδεύει. Κάτι που ωστόσο δεν έγινε.
2. Ο χρωματισμός των όψεων να γίνει σε συνεργασία με τη ΥΝΜ&ΤΕ ΑΜ-Θ.
Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν οι όροι της παρούσας Απόφασης, οι εργασίες θα διακόπτονται και οι υπεύθυνοι θα υφίστανται τις προβλεπόμενες από το Νόμο κυρώσεις.
-Οι εργασίες ωστόσο διακόπησαν επειδή έγιναν αποκαλύψεις από τον Τύπο!!! Κι αυτό είναι το πλέον τραγελαφικό!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: ΟΦΕΙΛΕ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ, ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ!
Τελείως ωστόσο αντίθετη με την άποψη Θεοδωρόπουλου είναι η θέση που εξέφρασε στον «Μ» ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής Δημήτρης Βορίδης ο οποίος σε σχετικές ερωτήσεις μας, δήλωσε τα παρακάτω:
«Επικοινώνησα με τον κύριο Θεοδωρόπουλο. Κατά την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης μπορεί να κάνει αναθεώρηση των σχεδίων της οικοδομικής άδειας ο κύριος Τσέπελης. Κατά την άποψή μου, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όφειλε ο κύριος Τσέπελης να ζητήσει και να πάρει άδεια κατεδάφισης και άδεια ανέγερσης από την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού!!!!
Είναι δημοτικός σύμβουλος και πρόκειται για κτίσμα στη Παλιά Πόλη. Δεν πήρε κι αυτό είναι το ζητούμενο. Ο κύριος Τσέπελης έχει μια άδεια επιδιόρθωσης κι όχι άδεια κατεδάφισης ή ανέγερσης. Κάποιες αιτήσεις κατεδάφισης των κατοίκων στην Π. Πόλη και στο Σαμακόβ που ήρθαν στην Αρχιτεκτονική επιτροπή, το Υπουργείο Πολιτισμού τις απέρριψε!!!! Τα θεμέλια των κτιρίων δεν άφησε να κατεδαφιστούν!!! Εδώ δεν μπορούν να ισχύουν άλλα πράγματα....
Από τη στιγμή που έχουμε μόνο μια άδεια επιδιόρθωσης που βγαίνει πιο εύκολα από την Πολεοδομία, ο κ.Τσέπελης επέλεξε αυτήν την οδό, για ευνόητους λόγους. Όφειλε ωστόσο να πάρει άδεια κατεδάφισης και ανέγερσης από την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.
Διαφωνώ με την Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης και το είπα και στον κύριο Θεοδωρόπουλο. Δεν μπορεί να ληφθεί ως τοίχος του πρώην υφισταμένου κτιρίου, ο τοίχος του γειτονικού μαγαζιού που συνορεύει. Ο κύριος Τσέπελης όφειλε να πάρει από την αρχή άδεια κατεδάφισης και ανέγερσης από την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και η κυρία Ανθή Χατζηγρηγορίου να επιβλέπει, όπως έκανε με το κτίριο του Μουζαφέρ. Προσωπικά αν γνώριζα ότι ο κύριος Τσέπελης θα λειτουργήσει όπως λειτούργησε και θα κάνει αυτά που έκανε, δεν θα ψήφιζα στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή την προσθήκη κατ’ επέκταση του κτιρίου (1,83 τ.μ.).....!!!

31 Ιουλίου

Επιτέλους, Εισαγγελέας!;

31 Ιουλίου
«ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;
Με γαστρεντερίτιδα οι κάτοικοι της ΛΕΥΚΗΣ του Δήμου Ξάνθης στο Νοσοκομείο επειδή έπιναν νερό από πομόνα της ΥΕΒ που με εντολές Τσέπελη συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ.ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ;
*Τελικά η ΛΕΥΚΗ του Δήμου Ξάνθης από χθες πίνει νερό από...ΥΔΡΟΦΟΡΑ όπως τις εποχές του 1950, λόγω επικινδυνότητας του νερού που έπινε επί...15 μέρες από την πομόνα της ΥΕΒ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ!
*Κάτοικοι της Λεύκης στην γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούνε την Εισαγγελέα, μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Λεύκη....Να απαντήσει ο καθηγητής κ.Αστέριος Παντοκράτορας, αν ελαφρά τη καρδία μπορεί να συνδέεται το δίκτυο ύδρευσης ενός οικισμού με τις....πομόνες της ΥΕΒ!
........
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στη Λεύκη του Δήμου Ξάνθης και επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη ο λαός πίνει πλέον νερό από την.....υδροφόρα του Δήμου Ξάνθης λες και βρισκόμαστε το έτος 1950, λόγω επικινδυνότητας-ακαταλληλότητας του....νερού!!! Κι αυτό, γιατί με εντολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ κ.Τσέπελη οι κάτοικοι επί 15νθήμερο περίπου, έπιναν νερό -επειδή χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ- από Πομόνα της ...ΥΕΒ κατά τους κατοίκους που συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης! (Σ. Σ. Το «περίεργο»είναι ότι η ΔΕΥΑΞ μιλάει στην ανακοίνωσή της, για «....παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευση της ΔΕΥΑΞ»!

Σύμφωνα καταγγελίες των κατοίκων που προσέφυγαν μάλιστα και στη γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούν την Εισαγγελέα, στο χωριό Λεύκη του Δήμου Ξάνθη χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ.
Αποτέλεσμα; Το χωριό ολόκληρο δεν είχε νερό και με εντολή του Τσέπελη (ο άνθρωπος τόσες δουλειές έχει, με αυτά θα...ασχολείται;;;), σύνδεσαν την ύδρευση με Πομόνα της ΥΕΒ!!!! Επί 15 μέρες λοιπόν οι κάτοικοι αναγκαστικά έπιναν νερό από την πομόνα που όπως το περιγράφουν, ήταν κατακίτρινο (!) και όπως αποδείχτηκε και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία!!!!
Επειδή λοιπόν στον οικισμό σημειώθηκαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας γιατί εδώ και 15 μέρες που συνέβη αυτό έπιναν νερό από την πομόνα, με εντολή του Τσέπελη που πληροφορήθηκε το συμβάν μετά τις καταγγελίες των κατοίκων, αναγκάστηκε τελικά να διακόψει την ύδρευση του οικισμού με τον παραπάνω τρόπο και έστειλε τελικά εδώ και 3-4 μέρες μια υδροφόρα στο κέντρο της πλατείας της Λεύκης, καλώντας τον κόσμο να πίνει πλέον νερό όπως στην 10ετία του 1950, λόγω...επικινδυνότητας του νερού.
Οι κάτοικοι προτίθενται φυσικά μετά από αυτό, να καταθέσουν και μηνύσεις και για το λόγο αυτό επισκέφθηκαν την δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου, θαυμάστε ωστόσο το «έργο» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ αλλά και του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κυρίου Παντοκράτορα που είναι μέλος του Δ.Σ.
(Σ.Σ. Φυσικά όταν ο ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ «ασχολείται» μόνο με τις επιχειρήσεις του ή το να....κατεδαφίζει και να ....κτίζει καφέ μπαρ στην Π. Πόλη τα Σάββατα, πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα του απλού λαουτζίκου; Πως;)
Διαβάστε τι αναφέρει και η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Τσέπελη (χωρίς μάλιστα ημερομηνία!!!), που τοιχοκολήθηκε στη Λεύκη κι επάνω στην ΥΔΡΟΦΟΡΑ προς ενημέρωση των κατοίκων, αφού βέβαια επί δύο εβδομάδες οι δημότες έπιναν το...»κίτρινο» και «επικίνδυνο» νερό που έπαιρναν στα σπίτια τους! (Σ. Σ. Κρατάμε και την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ φυσικά της σχετικής ανακοίνωσης που υπέγραψε ο κ.Τσέπελης και όπου τη λέξη ΔΙΚΤΥΟ, την γράφει....ΔΥΚΤΙΟ!)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την πρόσφατη βλάβη της κεντρικής γεώτρησης ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεύκης, υδροδότηση του συνοικισμού έγινε από την παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ.
Ως εκ τούτω προτείνεται, η κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων να γίνονται από το δύκτιο ύδρευσης, ενώ η χρήση του νερού ως πόσιμου να γίνεται με επιφύλαξη. Αντί αυτού προτείνεται από την ΔΕΥΑΞ, η χρήση του νερού της υπάρχουσας υδροφόρας στην κεντρική πλατεία για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων για πόσιμο νερό.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ
Εμμανουήλ Τσέπελης.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Σε σχετική ερώτηση που κάναμε πάντως χθες στην δικηγόρο των κατοίκων της Λεύκης, Λίτσα Μιχαηλίδου θέτοντάς της το ερώτημα, «αν πρόκειται για ....παρακείμενη γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ ή της ΥΕΒ», μας είπε ότι έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι «και στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Προέδρου, ψεύδεται αφού πρόκειται για γεώτρηση της ΥΕΒ που είναι μόνο για να ποτίζουν τα χωράφια τους οι κάτοικοι!!!!
-Ένας Εισαγγελέας επιτέλους για τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ Μανώλη Τσέπελη; Που δυστυχώς «παίζει» και με την υγεία των δημοτών!!!!

31 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ! Στο σκαμνί όλες οι διοικήσεις της ΕΑΠΑΞ από το 2002 μέχρι σήμερα!

31 Ιουλίου
ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ «Μ»
*Πρωταγωνιστής ο γνωστός Θεολόγος Καλαϊτζής, αλλά ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις πρακτικές του επί σειρά ετών διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΠΑΞ! Και κυρίως οι Δήμαρχος Ξάνθης, Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου!!
ΟΠΩΣ πρώτοι και με διαφορά αποκαλύψαμε (άσχετα των αντιγραφών που υπέστησαν τα ρεπορτάζ μας....), το σήριαλ της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ ήδη έχει φτάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Εδώ και 1.5 μήνα περίπου -όπως ήδη γράψαμε άλλωστε- το ΠΟΡΙΣΜΑ της ΣΔΟΕ Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης και αναμένεται εντός των ημερών να σταλούν οι πρώτες κλήσεις για τους υπό κατηγορία υπόπτους κατηγορουμένους. Η οποιαδήποτε διαρροή του πορίσματος πλην ασκηθούν οι διώξεις των κατηγορουμένων εμφανώς απαγορεύεται αλλά και θα αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο, ακόμη κι αν ορισμένοι θεωρείται ότι έχουν προσβάσεις στους γνωρίζοντες....(Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια κλπ)
.......
ΠΕΡΙΠΟΥ 680.000 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!
Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά την ΣΔΟΕ το έλλειμμα φτάνει κοντά στις 700.000 Ευρώ (680.000 Ευρώ) με πολλά ωστόσο ερωτηματικά και για κάποιες περίεργες καταγραφές στους ισολογισμούς που δεν αποκλείεται να αυξήσουν την ζημιά που προκλήθηκε στην εταιρεία όχι μόνο εξ΄ αιτίας της κακοδιαχείρισης, αλλά και χρημάτων με τιμολόγια που αποκαλύπτουν προκλητικές προσωπικές συμπεριφορές διοικούντων, όπως ΙΧ τουριστικά ταξίδια, προσωπικές χρηματικές αμοιβές και γενικά λογική....ΙΧ εταιρείας όπου ο διευθύνων σύμβουλος Θεολόγος Καλαϊτζης με την ΑΝΟΧΗ των περισσοτέρων μελών των Δ.Σ. αλλά και του Δημάρχου Ξάνθης, έκανε ότι ήθελε!
Πολλά από τα ποσά επίσης που αφορούν κυρίως προμήθειες καυσίμων, κρεάτων αποτελούν επίσης τεράστιο ερωτηματικό.
Σημειώνεται ότι η έρευνα της ΣΔΟΕ ξεκινάει από το 2002, ωστόσο το επίμαχο χρονικό διάστημα είναι αυτό που αφορά τα έτη 2006-2011.
Κατά το πόρισμα βαρύνονται για τις ενέργειες του διευθύνοντος συμβούλου Θεολόγου Καλαϊτζη ΟΛΕΣ οι Διοικήσεις από το 2002 μέχρι και σήμερα,
Ποια είναι η αλήθεια; Ότι ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις πρακτικές του επί σειρά ετών διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΠΑΞ!
 -Και κυρίως οι Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, Μανώλης Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου, οι δύο πρώτοι ως μέλη των διοικήσεων και ο τρίτος ως Πρόεδρος με δωρεάν κινητά που πλήρωνε η εταιρεία και φανατικός οπαδός του διευθύνοντος συμβούλου!!
Σύμφωνα με το πόρισμα ως μέλος της Διοίκησης της ΕΑΠΑΞ το έτος 2006, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί υπό κατηγορία και ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης ενώ υπό κατηγορία ύποπτοι είναι και οι συνεργάτες του Θεολόγου Καλαϊτζή όπως οι Μανώλης Τσέπελης, Γιώργος Παπασταματίου, Τάσος Θεοδωρίδης, Κώστας Γιαγντζόγλου κ.ά αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Άγνωστη προς το παρόν είναι και η «τύχη» του νέου Προέδρου της ΕΑΠΑΞ Αλέκου Κυριακίδη που με συγκεκριμένος εντολές του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη ανέλαβε να «κλείσει» όσο το δυνατόν με...λιγότερα «τραύματα» για τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Δήμο, τις «τρύπες» αλλά και τα...»τέρατα και σημεία» που γίνονταν επί χρόνια στην εταιρεία στο θέμα των προσλήψεων, δαπανών κλπ
......
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΑΪΤΖΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΑΠΑΞ
Στο πόρισμα της ΣΔΟΕ υπάρχουν επίσης ευθύνες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Θεολόγου Καλαϊτζή σε σχέση και με τα πρακτικά των συνεδριάσεων όπου εμφανίζονται πλήθος παρατυπιών, πλαστογραφιών και κακουργηματικών πράξεων κλπ (υπέγραφε ακόμη και για τους...ελεγκτές όπως αναφέρεται χαρακτηστικά), ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του κυρίου Θεολόγου Καλαϊτζή που εξ’ αρχής στις συνεντεύξεις του υποστήριζε ότι, «ο Δήμαρχος Ξάνθης γνώριζε από την αρχή τα πάντα κι ήταν εν γνώσει όλων όσων συνέβαιναν με την διαχείριση της ΕΑΠΑΞ και τις «μαϊμού» συνεδριάσεις, αφού τον ενημέρωνε προφορικά....»
Το ερώτημα δηλαδή που πλανάτε στη κοινή γνώμη, είναι ένα...
-Ο κύριος Θεολόγος Καλαϊτζής θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη των ενεργειών και ευθυνών του για όλα και για όλους, ή θα «μιλήσει»; Και θα ισχυριστεί ότι «και τα μέλη των Δ.Σ. γνώριζαν για τις ενέργειές του αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και οι «υπαρχηγοί» του Μανώλης Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου.
Σοβαρές ευθύνες επίσης καταλογίζει το πόρισμα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ της «κακομοίρας» γίνεται και με το θέμα των προσλήψεων, «περίεργων» δαπανών κλπ
........
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Οι δημότες της Ξάνθης απαιτούν άμεση επιτάχυνση των ενεργειών της Δικαιοσύνης προκειμένου να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά και να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι!!!
Διότι αυτοί που τώρα λένε ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα στο «Μαχητή» αποδεικνύεται ότι γνώριζαν και πολύ καλά μάλιστα, αυτά που συνέβαιναν...αφού υπάρχουν τα ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ του «Μ» επί Αειμνήστου Αμοιρίδη ακόμη, ενώ η εφημερίδα μας ήταν η ΜΟΝΗ που αντιστάθηκε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε, να μην τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Ξάνθης τον κύριο Καλαϊτζή στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές του 2010, όταν αυτός με την ισχυρή στήριξη των τοπικών ΜΜΕ (τα γραπτά τους μένουν...), επιχειρούσε με κάθε τρόπο να επανεκλεγεί, προκειμένου να μπορεί να ελέγχει τον Δήμο Ξάνθης και να ΚΑΛΥΨΕΙ όλες τις «αμαρτίες» του!!!!
Αφού στην ουσία η ΕΑΠΑΞ αποτελούσε το καλύτερο «εργαλείο» στις προεκλογικές περιόδους για τις παρατάξεις τόσο του Αείμνηστου Δημάρχου Ξάνθης Φίλιππου Αμοιρίδη, όσο και του νυν Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη.
«Μ»
(Σ. Σ. Εμείς αναμένουμε να καλέσει η Εισαγγελέας Ξάνθης στα πλαίσια του δόλου και της πρόθεσης των κατηγορουμένων και τον εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου που επί χρόνια ήταν ο μόνος που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ απέναντι στους «επαγγελματίες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έκανε αποκαλύψεις για την ΕΠΑΞ...αλλά και όλους όσους γνωρίζουν για τις «αμαρτίες» της συγκεκριμένης εταιρείας! Που με την συμφωνία και της αντιπολίτευσης, οδηγείται πλέον στην εκκαθάριση για προφανείς λόγους, που ήδη κατήγγειλε η δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΠΑΞ κυρία Πατσίδου, ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ!)


31 Ιουλίου

Μόνον ο Τσέπελης τελικά ΜΠΟΡΕΙ!!!

31 Ιουλίου
ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ «ΔΙΑΣ» ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!
Με άδεια επισκευής σκεπής (!) σε μία μέρα
το γκρέμισε και σε μισό...Σάββατο το έχτισε!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;
*Αν επρόκειτο για κανένα μαγαζάκι ενός φτωχο-φουκαρά αμέσως θα τον πήγαιναν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ οι φύλακες του Νόμου, ενώ στη περίπτωση του Παντοδύναμου της πόλης Μανώλη Τσέπελη για μια ακόμη φορά, κώφευσαν προκλητικά....Κι ας έχτιζε Σάββατο, ημέρα ΑΡΓΙΑΣ!

Την ίδια ώρα που καυτά θέματα των δημοτών αντιμετωπίζονται τόσο ελαφρά τη καρδία απο την ΔΕΥΑΞ (σελίδα 5, το καυτό ρεπορτάζ της Λεύκης), έντονη δημοσιότητα έχει πάρει και πάλι το θέμα της γνωστής πρώην ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΣ, το οποίο έχει μισθώσει στο όνομα της συζύγου του Ελισάβετ Παρασκευοπούλου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης.
Η πρώην Ταβέρνα που έχει νοικιάσει εδώ και 2-3 χρόνια ο κύριος Τσέπελης στην είσοδο της Παλιάς Πόλης στο όνομα της συζύγου του, σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών, γκρεμίστηκε ολοσχερώς, στη κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα και σε χρόνο ρεκόρ αφού την Παρασκευή έριξε τα...τσιμέντα, ημέρα ΑΡΓΙΑΣ και συγκεκριμένα το Σάββατο άρχισε να ....χτίζεται και να σηκώνονται οι τοίχοι!!!
Κι όλα αυτά, παρά την παρέμβαση της Ομάδας ΔΙΑΣ που πήγε επί τόπου, αλλά δεν συνέλαβε κανέναν, καθώς ο κύριος Τσέπελης επικαλέστηκε ότι άδεια την οποία είχε στο....σπίτι (ο Νόμος ορίζει να είναι ανηρτημένη στο κτίσμα), αυτή όμως αφορούσε μόνο την...κατασκευή στέγης και όχι «οριστική κατεδάφιση του κτιρίου και ξανά από την αρχή το κτίσμα»!!!!
Το περίεργο όλων;
Ενώ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κ.Μούρκας ισχυρίζονταν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ότι έχει άδειες ο κύριος Τσέπελης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Μαχητής» του περασμένου Σαββάτου δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα απόφαση ντοκουμέντο της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων Ανθής Χατζηγρηγορίου «για το συγκεκριμένο ακίνητο δεν έχει δοθεί από την υπηρεσία της ούτε άδεια κατεδάφισης, ούτε και άδεια ανέγερσης»!
Ο κύριος Τσέπελης κατάφερε λοιπόν σε 2-3 μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 το πρωϊ έως 8.30 το πρωϊ να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ εντελώς το κτίσμα με σκαπτικό μηχάνημα (JCB)!!!
Την επομένη μέρα (Πέμπτη), το συνεργείο υπό την εποπτεία πάντα του ΙΣΧΥΡΟΥ υπαρχηγού του Δημάρχου Ξάνθης, έριξε το μπετόν και το Σάββατο (ημέρα ΑΡΓΙΑΣ που για να δουλέψει ένα συνεργείο θα πρέπει οι εργάτες οικοδόμοι να πάρουν άδεια από την ΕΠΟΠΤΕΙΑ εργασίας), επίσης από τις 7.30 το πρωϊ τα μαστόρια έβαλαν μπρος και σε χρόνο ρεκόρ, άρχισαν να κτίζουν με τούβλα τοις τοίχους γύρω γύρω!!!!!
Κι όλα αυτά σε οίκημα εντός της Παλιάς Πόλης, κατά σύμπτωση και πάλι σε χρονικό διάστημα που έλειπε σε άδεια ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας και φίλος του κυρίου Τσέπελη, κύριος Νίκος Νικολόπουλος!!! Κι ενώ τα ερωτήματα που θέσαμε εδώ και μια εβδομάδα περίπου, παραμένουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ από την Πολεοδομία Ξάνθης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ξάνθης (Τεχνικές υπηρεσίες) Χρήστος Μούρκας είναι άφαντος και δεν απαντάει στο κινητό του, προκειμένου να μας πει, γιατί επεχείρησε να «παραπλανήσει» τη κοινή γνώμη κι εμάς τους ιδίους, ισχυριζόμενος ότι....
-Έχει...άδειες κατεδάφισης και ανέγερσης!!!!
-«Περίεργη» επίσης για το ίδιο θέμα είναι και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης (Γιώργος Γκοδοσίδης), αφού αν επρόκειτο για κανένα μαγαζάκι ενός φτωχο-φουκαρά αμέσως θα τον πήγαιναν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ οι φύλακες του Νόμου, ενώ στη περίπτωση του Παντοδύναμου της πόλης Μανώλη Τσέπελη κώφευσαν προκλητικά....
Μετά από δημοσιεύματα ωστόσο του «Μαχητή» και τον θόρυβο που έγινε στη κοινή γνώμη, την Δευτέρα σταμάτησαν τελικά οι εργασίες στο ακίνητο όπου ήδη σε χρόνο ρεκόρ άρχισαν να κτίζονται και τα...ντουβάρια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες όταν πρόκειται για δικά τους έργα, ξέρουν να τα προχωράνε ΤΑΧΙΣΤΑ!
-Αντίθετα τα δημοτικά έργα ή τα έργα της ΔΕΥΑΞ προχωράνε σε ρυθμούς....χελώνας και με καθυστερήσεις 2 κα 3 ετών!!!!
«Μ»
(Σ. Σ. Τα συγχαρητήριά μας φυσικά για τον κύριο Τσέπελη που συνεχίζει να μη καταλαβαίνει τίποτα και να «κολλάει» ούτε στην ομάδα ΔΙΑΣ, ούτε και σε κανέναν.....Πράγματι....Τελικά ένας Τσέπελης, δεν είναι απλά μια Ξάνθη όπως είπε ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η σημερινή Ξάνθη!)

31 Ιουλίου

ΜΕΙΩΣΕΙΣ 15% ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ

31 Ιουλίου
Τι λαμβάνουν οι Γιαννακίδης, Φώτης Καραλίδης και Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης μετά από τις μειώσεις, αν και τα λεφτά και πάλι δεν είναι λίγα!
ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ!
Εκτός από τους παραπάνω μισθούς και εντός κρίσης όλοι τους πάντως λαμβάνουν και άλλες χρηματικές παροχές, όπως έξοδα παράστασης, οδοιπορικά, τηλεφωνικές ατέλειες κ.α
.....



Σε μειώσεις 15% των μισθών των αιρετών και των δύο βαθμίδων, προχωρά η κυβέρνηση ως συνέχεια των περικοπών στου μισθούς του πρωθυπουργού των υπουργών και των υφυπουργών. Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr,* το συγκεκριμένο μέτρο συζητιόταν στο πλαίσιο των περικοπών ανά υπουργείο και τελικώς αποφασίστηκε να ενταχθεί στο συνολικό μέτρο για το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.
Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και σχετικό πίνακα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους οι μισθοί διαμορφώνονται ως εξής (σ.σ. πρώτα εμφανίζεται ο σημερινός μισθός και στη συνέχεια ο νέος μετά την περικοπή):
Γενικός Γραμματέας Υπουργείου: Από 5.856,08 σε 5.000,00
Γενικός Γραμματέας Αποκεντρ. Διοίκησης: Από 5.856,08 σε 5.000,00
Περιφερειάρχης Από 5.270,47 σε 4.500,00
Αντιπεριφερειάρχης Από 3.952,85 σε 3.375,00
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Από 2.635,24 σε 2.250,00
Δήμαρχος (Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων) Από 5.270,47 σε 4.500,00
Δήμαρχος (Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων) Από 4.216,38 σε 3.600,00
Δήμαρχος (Δήμος κάτω των 20.000 κατοίκων) Από 3.162,28 σε 2.700,00
Αντιδήμαρχος (Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων) Από 2.635,24 σε 2.250,00
Αντιδήμαρχος (Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων) Από 2.108,19 σε 1.800,00
Αντιδήμαρχος (Δήμος κάτω των 20.000 κατοίκων) Από 1.581,14 σε 1.350,00
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
(Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων) Από 2.108,19 σε 1.800,00
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
(Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων) Από 1.686,55 σε 1.440,00
.........
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!
Παράλληλα, εκτός από τους παραπάνω μισθούς και εντός κρίσης ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου όπως και οι Δήμαρχοι φυσικά έχουν να λαμβάνουν και άλλες χρηματικές παροχές, όπως έξοδα παράστασης, οδοιπορικά, τηλεφωνικές ατέλειες κ.α. Ο μισθός τους εντάσσεται στην ενιαία φορολογική κλίμακα, με εφορία που φτάνει στο 40%, ενώ απαγορεύεται να λαμβάνουν οποιονδήποτε άλλο μισθό δημοσίου ή σύνταξη.
......
ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ 6 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ότι αφορά τους Δήμους, οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν αντιμισθία, η οποία καταβάλλεται από τον Δήμο.
Οι 6 αντιδήμαρχοι Ξάνθης λαμβάνουν το 50% του μισθού που αναλογεί στον δήμαρχο, ενώ οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το 40% αυτού.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και οι σύμβουλοι που έχουν περισσότερα από ένα αξιώματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, λαμβάνουν τις απολαβές μόνο από ένα αξίωμα. Αυτοί επιλέγουν τις απολαβές που παίρνουν από κάθε αξίωμα με υπεύθυνη δήλωση που υποβάλλουν και στους δύο φορείς.


31 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Ιουλίου
*Ένα καυτό Σαββατοκύριακο μας πέρασε...
Και φυσικά όχι μόνο καυτό, λόγω θερμοκρασίας αλλά και λόγω πολλών.....μα πάρα πολλών....εκδηλώσεων και...πιπεράτων γεγονότων!!!
..........

*Σάββατο λοιπόν χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο My club με τις ελληνικές και ξένες επιτυχίες να χτυπάνε κόκκινο...αλλά κόκκινο δεν χτυπούσε μόνο η μουσική αλλά και η πασαρέλα των νέων κοριτσιών με τα καυτά σορτς...!!
-Μέσα σε όλες μια ήταν αυτή που ξεχώρισε...και ο λόγος για την Κατερίνα Γεωργανά που για ακόμη μια φορά ήταν η θεά της βραδιάς...Ιδού και η αποκαλυπτική φωτό!!!
(Σ.Σ. Πρόεδρε το χάνεις το Κατερινάκη όπως το βλέπω εγώ και με τέτοιες καυτές εμφανίσεις...)
..........

*Θραύση επίσης έκαναν το τριήμερο οι εκδηλώσεις στην Κεραμωτή με τίτλος: «Πλάι στο...κύμα!!»
-Πολλοί ήταν οι γνωστοί της Ξάνθης οι οποίοι βρέθηκαν εκεί μεταξύ των οποίων ήταν και ο «γνωστός» παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου...!!!!
-Ο οποίος «έσκισε»στη κυριολεξία...
………

*Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τις συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου, του Κώστα Μαρτάκη.....και Μαρία Ιακώβου!!!!
-Ορίστε και η...φωτο-επιβεβαίωση!!!!
...................

*Φυσικά και ολόκληρο το τριήμερο ήταν full ολόκληρη η Κεραμωτή...!!!!
Πάντως η νεολαία κάλυψε ολόκληρη την παραλία....όλοι οι ερωτευμένοι και όχι μόνο...όλοι στους ρυθμούς των ερωτικών τραγουδιών του Γιάννη Πλούταρχου!!!
Αξέχαστες στιγμές....
.............

*Αφεντικό το περίμενα στο «Παραλία» καφέ μπαρ της Κεραμωτής τον Ηλία Χαραλαμπίδη με τα τρομερά τατουάζ και τελικά πηγαίνοντας εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο τι ανακάλυψα λέτε;
-Τον υπέροχο Ηλία να κουβαλάει...ξαπλώστρες!
-Από Δήμαρχος (αφεντικό στο Prestige)....»σερβιτόρος» βρε Ηλία μου στην Κεραμωτή; Έλεος...!
-Να τέτοια διαβάζουν ορισμένοι και ορισμένες και αισθάνονται ακόμη πιο...υπέροχα!
........

*Και συνεχίζω με μια πραγματικά καυτή είδηση....που πολλές θα κάνει να ΚΙΤΡΙΝΙΣΟΥΝ απο τη ζήλεια τους! Και μάλιστα πρώην κολλητές, που ούτε....δίπλωμα μπόρεσαν να βγάλουν αλλά και πρώην κολλητούς και μην πάει ο νους σας σε κανέναν! Και ιδίως στον Τόρη ή στον Μουφίτ...
Την υπέροχη πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Ελένη Αλεξίου είδα λοιπόν με το καινούργιο της αυτοκίνητο μάρκας OPEL και μαύρου χρώματος να κάνει βόλτες στην Ξάνθη, άνετη, γοητευτική και μες την τρελή χαρά...!!!
-Έτσι για να....»σκάσουν» όλοι οι ΟΧΤΡΟΙ!
..........

*Φοιτήτρια Ξανθιώτισσα είναι η νέα «DIVA» του Κυριάκου Κεσίσογλου...που όπως λέει «Τα έχει όλα τα χαρίσματα, κουκλάρα, κορμάρα και την λένε και Δήμητρα!!!
-Κυριάκο, μήπως ανακάλυψες την νέα σου μούσα;;; Μήπως...
-Διότι πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό...
Ο ΓΥΦΤΟΣ


31 Ιουλίου

SEE THROUGH

31 Ιουλίου
Άκουσον!
Άκουσον!
*Ακόμη δεν αντιλήφθηκαν ορισμένοι ότι η «κρίση» δεν αγγίζει μόνον εμάς αλλά κι αυτούς....
Με τη διαφορά ότι εμείς δεν τους βγάζουμε στα σαράντα παζάρια, γιατί απλά όλοι ....δεν είμαστε ίδιοι!
.......
*Κι ένα μήνυμα για τους «προστάτες» τους....Αν θέλαμε να το παίξουμε κι εμείς σε διπλά και τριπλά ταμπλό, θα το κάναμε....Ανασφαλείς όμως σαν κι εσάς δεν πρόκειται να γίνουμε. Και κυρίως «σαλιγκάρια» που κρύβονται, φοβούμενοι μη «σκάσει» κάποια βόμβα για τα «δικά» τους...
......
*Αυτοί η Κυβέρνηση δεν πρόκειται ν’ αντέξει πολύ....Μέχρι την Πρωτοχρονιά το πολύ, θέτουν οι περισσότεροι την θητεία τους.
Με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να κατεβαίνουν μάλιστα ως ΕΝΑ κόμμα....
-Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Τσετίν δύσκολα θα βρει και πάλι «στέγη»...Κι ένα κόμμα να κατέβουν ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, τον Μάντατζη δύσκολα τον βάζουν μέσα και μάλιστα...1ο, ειδικά τώρα που ο Δημήτρης Σαλτούρος είναι από τους....μουτζαζεντίν του Βενιζέλου!!!!
.......
*Τι γίνεται με τους Στέλιο Μωραϊτη, Αντώνη Δαδαλιάρη, Πασχάλη Λύρατζη και Απόστολο Αγκόρτσα σε σχέση με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ; Θα το κάνουν τελικώς το προσωρινό συμβούλιο ή τα «παράτησαν» τελείως....αφού για την συγκεκριμένη ιστορία μετά την συνάντηση των βουλευτών με τους Δημάρχους τίποτα δεν «κινείται» πλέον;
.........

Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ξανά αύριο το μεσημέρι (στις 13.30) και κατά πάσα πιθανότητα....οι μισοί και πάλι θα απουσιάζουν, άλλοι για διακοπές στη Θάσο κι άλλοι σε άγνωστες κατευθύνσεις...Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει και η «περίεργη» στάση της αντιπολίτευσης που εξακολουθεί να παρέχει μια ιδιότυπη.....»ασυλία» τόσο στον Δήμαρχο Ξάνθης, όσο και στον υπαρχηγό του Μανώλη Τσέπελη! Άπαντες ή θα σιωπούν ή θα....απουσιάζουν ώστε να μην κατηγορηθούν ότι συγκαλύπτουν!
......

ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΖΗΤΑδων ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΥΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΈΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ 42!!!
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην οδό Αθανασίου Διάκου 42 με παιδιά 12-13 ετών που προκαλούν φορές στα αυτοκίνητα και στις μηχανές, με αποτέλεσμα να έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής. Είπαμε βέβαια τα «παιδία» παίζειν, όχι όμως κι έτσι....Να προκαλούν φθορές, να σπάζουν αυτοκίνητα και μηχανάκια ή να χαλάνε ακόμη και την βάνα στο ισόγειο της πολυκατοικίας!
Να προκαλούν συνεχώς με την ανοχή δυστυχώς των γονιών τους, που αντί να τα «συμμαζεύουν» επετέθησαν και σε κάτοικο της πολυκατοικίας χτυπώντας την, γιατί αποτόλμησε να κάνει παρατηρήσεις στα παιδιά...!
Οι κάτοικοι της γειτονιάς διαμαρτύρονται έντονα για την όλη κατάσταση και ζητούν την παρέμβαση των ΖΗΤΑδων, ώστε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς τους που είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις συμπεριφορές τους!
(Σ.Σ. Ήδη η συγκεκριμένη υπόθεση έχει φτάσει και στα χέρια της Δικαιοσύνης με μηνύσεις που υποβλήθηκαν, αλλά η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και δεν πάει άλλο...)
.......

Λουκέτο σε εφορίες στην Περιφέρεια
Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Στις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα, από τις οποίες 4 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. Άλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).
Πιο συγκεκριμένα, από τον Οκτώβρη θα κλείσουν οι ΔΟΥ Νευροκοπίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης, ενώ το Νοέμβριο σειρά θα έχουν οι ΔΟΥ Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης Καβάλας.
.............

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ:
ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ορίζονται μέλη των Τομέων Κοινοβουλευτικής Ευθύνης.
Σε αυτές τις ομάδες συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Ξάνθης.
Οι τομείς Κοινοβουλευτικής Ευθύνης που συμμετέχουν οι υποψήφιοι του Ν. Ξάνθης είναι :
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ :
ΓΕΩΡΓΑΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΙΝΤΖΕ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΥΞΗΣ
ΠΥΡΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΙΡΦΑΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ
……

Διαφοροποιήσεις στα Εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου
Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της επίσχεσης εργασίας των γιατρών, βάσει του προγράμματος λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων, τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν κανονικά το Δερματολογικό, το Γυναικολογικό, το Ιατρείο ΩΡΛ, το Γαστρεντερολογικό, το Ιατρείο της Β΄ Πνευμονολογικής, του Τεστ Παπανικολάου, το Οφθαλμολογικό και το Ψυχιατρικό Ιατρείο. Δεν θα λειτουργήσουν το Ρευματολογικό Ιατρείο, το Ιατρείο της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, Λιπιδίων, της Β΄ Χειρουργικής και το Οδοντιατρικό, ενώ στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο δεν θα γίνονται αιμοληψίες.
.......

Αγροτεμάχια με δόσεις στον Έβρο
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι έχει γίνει η 4η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) στις 26-7-2012 των κοινοχρήστων αγροτεμαχίων προς ενοικίαση στο κεντρικό τμήμα Ν. Έβρου και συγκεκριμένα στην περιοχή του δήμου Σουφλίου για τις διάφορες κατηγορίες αγροτών ή όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την γεωργία και κτηνοτροφία, όπως αυτό προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία για τις προς ενοικίαση κοινόχρηστες εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, και στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μέχρι τις 12/9/2102.

31 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Ιουλίου
Με το πανηγυρικό φυλλάδιο του Praktiker και τις φοβερές εκπτώσεις 30 Ιουλίου-18 Αυγούστου, κυκλοφορεί σήμερα ο «Μαχητής».
Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Praktiker θα βρείτε τον καναπέ-κρεβάτι FLERY από 179 Ευρώ μόνον 139 Ευρώ, έπιπλο μπάνιου ΝΙΣΥΡΟΣ από 322.80 μόνον 249 Ευρώ, πολυθρόνα γραφείου από 49.90 στα 39.90 ευρώ και την σκηνή Pucket αξίας 79.90 σε τιμή προσφοράς μόνον 49.99 Ευρώ! Και εκατοντάδες άλλα είδη...Προλάβετε!
....

Μη τους χάσετε.....Το συγκρότημα ''ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ'' live στο Cafe Bar ''Golden Πυξίδα'' σήμερα Τρίτη στις 21.30 σε μια ακόμη συναυλία που θ’ αφήσει εποχή. Σημειώνω ότι ενεργά στο GOLDEN ΠΥΞΙΔΑ επανήρθε ο Τάσος Χαλκιάς προκειμένου να βοηθήσει το μαγαζί γιατί όπως και να το κάνουμε...το αίμα νερό δεν γίνεται!
......

Μη την χάσετε....Όπως κάθε Τετάρτη και αύριο, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ διοργανώνει το My club. DJ KOSTAS MOUTAFIS. Η είσοδος είναι μόνον 5 Ευρώ και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και μια παγωμένη μπύρα ή χυμός....Ταξί από τις πιάτσες για να πάτε μόνον με 5 Ευρώ.
.....

Αυτές κι αν είναι εκπτώσεις!!! Έως -80% εκπτώσεις θα βρείτε αυτές τις μέρες στα Sprider Stores στο FLAMINGO Ξάνθης. Γνωρίστε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν της Sprider και τα ρούχα του ασυναγώνιστου Σάκη Ρουβά....Και ανακαλύψτε χίλια πράγματα που αξίζει να ψωνίσετε και να γνωρίσετε ακόμη καλύτερα το Sprider Stores Ξάνθης. Στο Flamingo, στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Λάγος. Προλάβετε!!!
......

Αυτό είναι θέατρο. Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής "ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή” του Έντεν φον Χόρβατ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ
την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής
στις 9:30 το βράδυ
Μία πικρή κωμωδία που περιγράφει έναν κόσμο, όπου οι αξίες έχουν νοθευτεί πλήρως, οι άνθρωποι νιώθουν χαμένοι, μπερδεμένοι, υποτιμημένοι και ακυβέρνητοι.
Τιμή Εισιτηρίων : 17 ευρώ το κανονικό, 12 ευρώ το φοιτητικό και ανέργων.
........

Η Θεατρική Διαδρομή, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε, αποφάσισε τη μείωση του εισιτηρίου της μουσικοθεατρικής παράστασης του Πέτρου Ζούλια, «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Τζόυς Ευείδη, Πάνο Σταθακόπουλο και Έρση Μαλικένζου. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της στην επαρχία. Γενική είσοδος: 15 ευρώ, φοιτητικό, παιδιά, άνεργοι: 10 ευρώ, δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ. Στην Ξάνθη η παράσταση θα δοθεί στις 9 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ στο θερινό δημοτικό θέατρο Ξάνθης.

31 Ιουλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιουλίου
*Μνημόσυνο για τα 40 της Αείμνηστης Μητέρας του, είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης στον Ιερό Ναό του Ιάσμου την Κυριακή το πρωϊ.
Από την Ξάνθη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Μπάμπης Ταρενίδης κ.ά.
......
*Οι τρομεροί LOCOMONDO έρχονται στην Ξάνθη την Κυριακή 5 Αυγούστου και δίνουν την συναυλία του καλοκαιριού!
Όπως είναι γνωστό, οι Locomondo είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που η μουσική τους είναι μία μίξη από reggae και ska επιρροές με Ελληνικό αλλά και Αγγλικό στίχο. Τιμή εισόδου 10 Ευρώ!!! Να μη λείψει κανείς.
...

*Απόχτησε από τη πρώτη κι όλας μέρα φανατικούς φίλους και συνεχίζει απτόητοι με εκδηλώσεις και πάρτι όλο το καλοκαίρι.
Ο λόγος για το καφέ μπαρ Μπιστρό ΑΠΟΘΗΚΗ του Hotel Elisso που προσφέρει δροσιά και ξεχωριστή απόλαυση στους δύο υπέροχους χώρους του καφέ και του bistro με τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Γνωρίστε την ΑΠΟΘΗΚΗ και θα την ερωτευθείτε σίγουρα...
......

*Και τα καλοκαιρινά σούπερ πάρτι στο My club συνεχίζονται....Έτσι την Παρασκευή 3 Αυγούστου οι OtherView ζωντανά στο My club με ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα καταπλήξει τους πάντες....
......................
*Με αφιέρωμα στην ποίηση και τίτλο «Έως όρθρου βαθέος» συνεχίστηκε χθες (Δευτέρα) και συνεχίζεται και σήμερα στο Κάστρο της Καβάλας, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου. Πρόκειται για την παραγωγή του Φεστιβάλ, κατά την οποία σκηνοθέτες, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, λογοτέχνες παρουσιάζουν το έργο 7+2 ποιητών.
........
*«Προσωπογραφίες» του Μίλτου Σαχτούρη, του Νίκου Καρούζου, του Νίκου Αλέξη Ασλάνογλου, του Μανόλη Αναγνωστάκη, της Μάτσης Χατζηλαζάρου, του Γιάννη Βαρβέρη και του Αργύρη Χιόνη, καθώς και των Ιωάννη Κωνσταντινίδη και Γ.Ξ.Στογιανίδη θα παρουσιαστούν με ιδιαίτερο τρόπο από το Βασίλη Παπαβασιλείου, την Όλια Λαζαρίδου, αλλά και τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, το Μιχάλη Βιρβιδάκη (Εταιρία θεάτρου ΜΝΗΜΗ), το Σταύρο Ψυλλάκη, την Αλεξία Καλτσίκη, το Μισέλ Φάις, τη Δήμητρα Κονδυλάκη και τους «ντόπιους» Αργύρη Μπακιρτζή, Κοσμά Χαρπαντίδη, Kώστα Καναβούρη, Γεωργία Τριανταφυλλίδου, Δέσποινα Παπάζογλου κ.ά.
.......

*Ανοιχτή η αγορά της πόλης σήμερα και το απόγευμα, οπότε ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης και να κάνουμε τα ψώνια μας, αφού οι εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά και μάλιστα επώνυμων προϊόντων, ξεπερνάνε το 50%. Συμβολή της στήλης λοιπόν......Σήμερα το απόγευμα όλοι στην αγορά της για Shopping Therapy, γιατί η ζωή δυστυχώς είναι πολύ μικρή....
......

*Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει στην Κομοτηνή σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής την κωμωδία του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες» τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου (προπώλησης) 12 ευρώ. Η ιστορία: Οι γυναίκες αξημέρωτα στην Εκκλησία του Δήμου, μεταμφιεσμένες σε άντρες βέβαια, σύμφωνα με το σχέδιο της Πραξαγόρας, πετυχαίνουν να δοθεί η εξουσία στις ίδιες, τελευταία ελπίδα για να σωθεί η πόλη από το ναυάγιο.

31 Ιουλίου

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΕΑΠΑΞ

31 Ιουλίου
 Στα χέρια της Εισαγγελέας Ξάνθης βρίσκεται το πόρισμα της ΣΔΟΕ για την «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ και εντός των ημερών αναμένονται πλέον οι πρώτες κλήσεις των υπόπτων για κατηγορία από την Εισαγγελική αρχή...
Η έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά σε βάρος (από το 2002, δηλαδή αγγίζει και την περίοδο που μέλλος του Δ.Σ. της ΕΑΠΑΞ ήταν ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ενώ οι πρώτες διώξεις αναμένεται να ασκηθούν κατά του διευθύνοντος συμβούλου Θεολόγου Καλαϊτζή και του Γιώργου Παπασταματίου.
Πολλοί πάντως λένε ότι η ΕΑΠΑΞ είναι τέλος της....αρχής! Διότι ας μη ξεχνάμε υπάρχει στο ενδιάμεσο και η υπόθεση της ΕΤΕΝΕΞ μέσω της οποίας μέσω Θεολόγου πουλήθηκε το ELISSO Hotel και στον Ανδρικόπουλο με αφανή εταίρο τον Τσέπελη...!


31 Ιουλίου

«ΣΙΩΠΗ» ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΜΕ! ΜΕ ΑΔΕΙΑ....ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΕΓΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΡ. «ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ»

31 Ιουλίου
Πήγαν λέει να τον ελέγχουν οι ΖΗΤΑδες τον Τσέπελη το Σάββατο το πρωϊ γιατί....έχτιζε (χωρίς καμιά ανάρτηση φυσικά της οικοδομικής άδειας στους τοίχους αφού δεν υπάρχει...) και παρενέβησαν οι ΖΗΤΑδες για να...ελέγξουν!
Πως έλεγξαν;
Τους είπε ο Τσέπελης ότι έχει.... άδεια (άδεια ωστόσο κατεδάφισης του κτίσματος ή κατασκευής δεν έχει!!!) κι εκείνοι όταν πήγαν οι δημοσιογράφοι να βγάλουν φωτογραφίας από το οίκημα, τους απείλησαν με....αυτόφωρο!!!
Απίστευτα πράγματα, για τα οποία έχει υποχρέωση να μας απαντήσει ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ.Γιώργος Γκοδοσίδης, τι ακριβώς συνέβη και τι ακριβώς ήλεγξαν τελικά οι....αστυνομικοί!
(Σ.Σ. Επισημαίνουμε ότι και για τις νέες πρακτικές του Τσέπελη με το πρώην Αρχόντισσα, την «σιωπή» λόγω ΔΕΥΑΞ επέλεξαν και πάλι τα άλλα τοπικά ΜΜΕ (ηλεκτρονικά και μη) αλλά και ηλεκτρονικά Μέσα!!! Και το ίδιο συνέβη φυσικά και από την παράταξη Πούλιου....Κι ο νοών νοείτω...)

31 Ιουλίου

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΑΝΘΗΣ; ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ

31 Ιουλίου
Τα ερωτήματα ωστόσο της Αστυνομίας Ξάνθης για τις πρακτικές του Τσέπελη, είναι απείρως περισσότερα από αυτά που ερεύνησαν οι ΖΗΤΑδες που πήγαν εκεί να ελέγξουν...
1.Άδεια από το γραφείο Ευρέσεως Εργασίας είχε ο Τσέπελης για να δουλέψουν οι εργάτες του συνεργείου Σαββατοκύριακο; Τι λέει το ΙΚΑ και η Εποπτεία Εργασίας;
2.Γιατί όπως και με το μπάζωμα στο ρέμα της Χρύσας ο Τσέπελης επιλέγει πάντα....Σαββατοκύριακα για τις παρανομίες του;
3.Πως έγινε η κατεδάφιση του κτίσματος κύριε Γκοδοσίδη χωρίς άδεια από την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων; Γιατί η αστυνομία δεν παρενέβη; Και γιατί δεν προχώρησε σε συλλήψεις όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν αναρτημένες ούτε η άδεια κατεδάφισης, ούτε και η άδεια κατασκευής;

31 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Ιουλίου
* «Σπέκουλα» την έχουν κάνει την ιστορία της ΣΕΚΑΠ οι γνωστοί συνδικαλιστές του πράσινου σωματείου, στη προσπάθειά τους να «χτυπήσουν» τον Κοντό και την ΣΕΚΕ, προφάσεις εν αμαρτίαις...
Ξέχασαν τα «εγκλήματα»του Πανταλάκη και του Πράτσου που επί 2.5 χρόνια ούτε μια περικοπή στους υψηλούς μισθούς της εταιρείας δεν έκαναν και η γνωστή «σπέκουλα» και μετά την συνάντηση της Κυριακής...καλά κρατεί!
-Για όλα φταίνε .ΣΕΚΕ και Κοντός! Και καθόλου οι....ίδιοι που φτάσανε εδώ που φτάσανε την πρώην Συνεταιριστική εταιρεία!
.......
*Και με πιο απλά λόγια....Έπρεπε να «θυσιαστεί» δηλαδή η ΣΕΚΕ για να κάνουν το «κομμάτι» του οι διοικούντες της ΣΕΚΑΠ με τον φίλο τους τον Ινδό και τον Βούλγαρο εκπρόσωπό του;....
-Εκροσωπούντες στην ουσία μια εταιρεία ανύπαρκτη που....ΘΑ είχε συσταθεί σε περίπτωση αγοράς του εργοστασίου;
.....
*Κάποια στιγμή δηλαδή δεν πρέπει να μάθουμε και τα ταξίδια στην....Τουρκία που έκαναν κάποιοι, τι ρόλο «έπαιζαν»....;
Και κυρίως πόσο κόστισαν στην ΣΕΚΑΠ οι ερασιτεχνισμοί τους, με αποτέλεσμα να έχει πέσει ακόμη περισσότερο το όνομα της εταιρείας στην ελληνική αγορά....χώρια τα «εγκλήματα» που έχουν συμβεί στη Ρωσία με το οικόπεδο που πήγαν να....ΔΙΠΛΟπουλήσουν;;!
-Βιβλίο θα μπορούσε να γράψει κανείς γι’ αυτήν την «αμαρτωλή» ιστορία...
.......
*Στο θέμα των ημερών. ..Είχε άδεια λοιπόν κατά τον κύριο Μούρκα ο κύριος Τσέπελης (προφορικά βέβαια τα έλεγε όλα αυτά κι όχι γραπτά...), με την διαφορά ότι....
-Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ αν δεν....»βιάζονταν» τόσο πολύ, δεν θα έσπευδε να...κτίζει Σαββατιάτικα και με θερμοκρασίες 41 βαθμούς!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω...
........
*Κι αφού κύριε Αντιδήμαρχε Χρήστο Μούρκα, που πρώτος εσύ θα έπρεπε να καθίσεις στο σκαμνί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κι όχι ο Τσέπελης....υπήρχε η άδεια (κατεδάφισης και ανέργεσης), γιατί δεν αναρτήθηκε στο κτίσμα να την βλέπει όλος ο κόσμος;;;;
-Αφελές το ερώτημα, αλλά είναι ένα ερώτημα που απευθύνω και στον αστυνομικό διευθυντή κύριο Γκοδοσίδη....
.....
*Προς Εποπτεία Εργασίας Ενταύθα...
Αλήθεια, είχαν άδεια από την εποπτεία εργασίας και το ΙΚΑ οι εργαζόμενοι του συνεργείου του κυρίου Τσέπελη που ΕΧΤΙΖΑΝ ημέρα Σάββατο;
......
*Κι αυτές οι «συμπτώσεις» ρε παιδιά....
-Κυριακή μεσημέρι «μπάζωσε» το ρέμα της Χρύσας ο υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης (Γενάρη του 2007), Σάββατο (28/7/2012) ΕΧΤΙΖΕ με τούβλα την πρώην «Αρχόντισσα» και....όλως περιέργως όπως και την περασμένη φορά, πάλι με....άδεια ήταν εκτός Πολεοδομίας Δήμου Ξάνθης ο φίλος του κ.Νίκος Νικολόπουλος.
-Ο δε αντιδήμαρχος Ξάνθης των Τεχνικών υπηρεσιών κ.Χρήστος Μούρκας, τελείως ΑΦΑΝΤΟΣ! Με τίποτα δεν απαντούσε στο κινητό του...
-Βρε αυτές οι συμπτώσεις...
.....
*Προς την Εισαγγελέα Ξάνθης Ενταύθα
Πριν κάνουμε οποιαδήποτε αποκάλυψη, να το «τσεκάρουμε» ένα θέμα και να το διερευνήσουμε.....
Όταν όκαμιά ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου Ξάνθης δεν απαντάει στα δημόσια ερωτήματά μας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ξάνθης (Χρήστος Μούρκας) είναι....ΑΦΑΝΤΟΣ και δεν δίνει καμία ΓΡΑΠΤΗ απάντηση στα ερωτήματα που τίθενται στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης....
-Με απλά λόγια, υπάρχει ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ από παντού, καθότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, είναι ....ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στον Δήμο Ξάνθης.
-Πώς να αναβρεθεί και να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια;;;;

30 Ιουλίου

Επιτέλους, Εισαγγελέας!; Στο Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, "κίτρινο" επικίνδυνο για την υγεία νερό έπιναν στην Λέυκη!!!

30 Ιουλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
«ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;
Με γαστρεντερίτιδα οι κάτοικοι της ΛΕΥΚΗΣ του Δήμου Ξάνθης στο Νοσοκομείο επειδή έπιναν νερό από πομόνα της ΥΕΒ που με εντολές Τσέπελη συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού!


ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ.ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ;
*Τελικά η ΛΕΥΚΗ του Δήμου Ξάνθης από χθες πίνει νερό από...ΥΔΡΟΦΟΡΑ όπως τις εποχές του 1950, λόγω επικινδυνότητας του νερού που έπινε επί...15 μέρες από την πομόνα της ΥΕΒ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ!
*Κάτοικοι της Λεύκης στην γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούνε την Εισαγγελέα, μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Λεύκη....Να απαντήσει ο καθηγητής κ.Αστέριος Παντοκράτορας, αν ελαφρά τη καρδία μπορεί να συνδέεται το δίκτυο ύδρευσης ενός οικισμού με τις....πομόνες της ΥΕΒ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στη Λεύκη του Δήμου Ξάνθης και επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη ο λαός πίνει πλέον νερό από την.....υδροφόρα του Δήμου Ξάνθης λες και βρισκόμαστε το έτος 1950, λόγω επικινδυνότητας-ακαταλληλότητας του....νερού!!! Κι αυτό, γιατί με εντολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ κ.Τσέπελη οι κάτοικοι επί 15νθήμερο περίπου, έπιναν νερό -επειδή χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ- από Πομόνα της ...ΥΕΒ κατά τους κατοίκους που συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης! (Σ. Σ. Το «περίεργο»είναι ότι η ΔΕΥΑΞ μιλάει στην ανακοίνωσή της, για «....παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευση της ΔΕΥΑΞ»!
Σύμφωνα καταγγελίες των κατοίκων που προσέφυγαν μάλιστα και στη γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούν την Εισαγγελέα, στο χωριό Λεύκη του Δήμου Ξάνθη χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ.
Αποτέλεσμα; Το χωριό ολόκληρο δεν είχε νερό και με εντολή του Τσέπελη (ο άνθρωπος τόσες δουλειές έχει, με αυτά θα...ασχολείται;;;), σύνδεσαν την ύδρευση με Πομόνα της ΥΕΒ!!!! Επί 15 μέρες λοιπόν οι κάτοικοι αναγκαστικά έπιναν νερό από την πομόνα που όπως το περιγράφουν, ήταν κατακίτρινο (!) και όπως αποδείχτηκε και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία!!!!
Επειδή λοιπόν στον οικισμό σημειώθηκαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας γιατί εδώ και 15 μέρες που συνέβη αυτό έπιναν νερό από την πομόνα, με εντολή του Τσέπελη που πληροφορήθηκε το συμβάν μετά τις καταγγελίες των κατοίκων, αναγκάστηκε τελικά να διακόψει την ύδρευση του οικισμού με τον παραπάνω τρόπο και έστειλε τελικά εδώ και 3-4 μέρες μια υδροφόρα στο κέντρο της πλατείας της Λεύκης, καλώντας τον κόσμο να πίνει πλέον νερό όπως στην 10ετία του 1950, λόγω...επικινδυνότητας του νερού.
Οι κάτοικοι προτίθενται φυσικά μετά από αυτό, να καταθέσουν και μηνύσεις και για το λόγο αυτό επισκέφθηκαν την δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου, θαυμάστε ωστόσο το «έργο» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ αλλά και του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κυρίου Παντοκράτορα που είναι μέλος του Δ.Σ.
(Σ.Σ. Φυσικά όταν ο ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ «ασχολείται» μόνο με τις επιχειρήσεις του ή το να....κατεδαφίζει και να ....κτίζει καφέ μπαρ στην Π. Πόλη τα Σάββατα, πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα του απλού λαουτζίκου; Πως;)
Διαβάστε τι αναφέρει και η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Τσέπελη (χωρίς μάλιστα ημερομηνία!!!), που τοιχοκολήθηκε στη Λεύκη κι επάνω στην ΥΔΡΟΦΟΡΑ προς ενημέρωση των κατοίκων, αφού βέβαια επί δύο εβδομάδες οι δημότες έπιναν το...»κίτρινο» και «επικίνδυνο» νερό που έπαιρναν στα σπίτια τους! (Σ. Σ. Κρατάμε και την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ φυσικά της σχετικής ανακοίνωσης που υπέγραψε ο κ.Τσέπελης και όπου τη λέξη ΔΙΚΤΥΟ, την γράφει....ΔΥΚΤΙΟ!)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την πρόσφατη βλάβη της κεντρικής γεώτρησης ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεύκης, υδροδότηση του συνοικισμού έγινε από την παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ.
Ως εκ τούτω προτείνεται, η κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων να γίνονται από το δύκτιο ύδρευσης, ενώ η χρήση του νερού ως πόσιμου να γίνεται με επιφύλαξη. Αντί αυτού προτείνεται από την ΔΕΥΑΞ, η χρήση του νερού της υπάρχουσας υδροφόρας στην κεντρική πλατεία για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων για πόσιμο νερό.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ
Εμμανουήλ Τσέπελης.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Σε σχετική ερώτηση που κάναμε πάντως χθες στην δικηγόρο των κατοίκων της Λεύκης, Λίτσα Μιχαηλίδου θέτοντάς της το ερώτημα, «αν πρόκειται για ....παρακείμενη γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ ή της ΥΕΒ», μας είπε ότι έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι «και στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Προέδρου, ψεύδεται αφού πρόκειται για γεώτρηση της ΥΕΒ που είναι μόνο για να ποτίζουν τα χωράφια τους οι κάτοικοι!!!!
-Ένας Εισαγγελέας επιτέλους για τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ Μανώλη Τσέπελη; Που δυστυχώς «παίζει» και με την υγεία των δημοτών!!!!

29 Ιουλίου

Μια Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στο Δάσος στη Δρυμιάς Σταυρούπολης

29 Ιουλίου
*Tου Κωνσταντίνου Μαλέζη, δασκάλου, ομαδάρχη στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Ξάνθης






Τα παιδιά άρχισαν απ’ το απόγευμα κιόλας να προετοιμάζονται. Ένας ξύλινος σταυρός ανάμεσα στα δέντρα, οι εικόνες να αγκαλιάζουν τους κορμούς και 2-3 κομμένα κούτσουρα να συμπληρώνουν λίγες ακόμη θέσεις πέρα από τους πάγκους που τοποθετήθηκαν προσεκτικά πάνω στις πευκοβελόνες. Οι οδηγίες απ’ τους υπευθύνους ήταν σαφείς για τα παιδιά, δέστε κορδέλες στα δέντρα και φτιάξετε ένα κύκλο ώστε να μην γλιστρήσει κανείς στις άκρες των πλαγιών.
Νύχτωσε, τα παιχνίδια σταμάτησαν, όλοι περιμένουν τον αρχηγό τους, τον π. Παντελεήμων, τον ιερέα τους, η αναμονή αυτή τόσο ευεργετική, τόσο λυτρωτική, τα παιδιά σαν να εξομολογούνται το ένα στο άλλο μέσα σε μικρές παρέες.
Η ψυχή όλων καταλαγιάζει, το πνεύμα μας ιχνηλατεί στην προσευχή μιμούμενο την νύχτα της Ανάστασης. Γύρω στις 11 κατηφορίζουμε όλοι προς το δασάκι. Το φως από λίγα κεριά και η ζωηρή φωνή των ομαδαρχών ψαλτών συνοδευόμενη από τα ομαδόπουλά τους, μας υποδέχονται.
Το βραδινό αεράκι δροσίζει την σκέψη μας και τα σώματα μας τόσο κοντά, δημιουργούν ένα όλο που δένεται από τις ανεμίζουσες κορδέλες. Ψηλά στο λόφο οι ψυχές πορεύονται ενωμένες.
Τα κεφάλια δεν αργούν να γείρουν στο πλευρό του διπλανού. Τι πιο απλή συγχώρεση μεταξύ τους. Οι λογισμοί αποχωρούν, το σώμα και το αίμα Του υψωμένο στα χέρια του ιερέως διέρχεται ανάμεσα στα δέντρα, η φύση τόσο αγιασμένη και εμείς τόσο φυσικοί. Αυτή είναι εκκλησία, χωρίς πολυτέλειες και καθωσπρεπισμούς. Εκκλησία για την ψυχή του νέου.
Η κρίσιμη στιγμή έφτασε, το πρόσωπο του καθενός αχνοφέγγει απέναντι στο Χριστό. Τα πρόσωπα των παιδιών τόσο καθαρά. Αλέξανδρος, Παναγιώτης, Νικόλαος, Στέφανος, Κωνσταντίνος, Αντώνιος, Γεώργιος … όλοι ενώπιον του Σωτήρα τους. Όλες ψυχές αγνές που λαμπρύνθηκαν.
Η λειτουργία τελείωσε, καταρτισμένοι πλέον οι νέοι, με εσωτερική ηρεμία και δύναμη, ανηφορίζουν στην τράπεζα. Η ομάδα αγάπης διακονεί με σύνεση παρά την περασμένη ώρα.
Στις 2 όλοι έχουν πλέον ξαπλώσει. Να μας αξιώσει ο Κύριος να Τον συναντήσουμε και πάλι στο δασάκι του Χρόνου.