*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Μόνον ο Τσέπελης τελικά ΜΠΟΡΕΙ!!!

31 Ιουλίου
ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ «ΔΙΑΣ» ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!
Με άδεια επισκευής σκεπής (!) σε μία μέρα
το γκρέμισε και σε μισό...Σάββατο το έχτισε!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;
*Αν επρόκειτο για κανένα μαγαζάκι ενός φτωχο-φουκαρά αμέσως θα τον πήγαιναν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ οι φύλακες του Νόμου, ενώ στη περίπτωση του Παντοδύναμου της πόλης Μανώλη Τσέπελη για μια ακόμη φορά, κώφευσαν προκλητικά....Κι ας έχτιζε Σάββατο, ημέρα ΑΡΓΙΑΣ!

Την ίδια ώρα που καυτά θέματα των δημοτών αντιμετωπίζονται τόσο ελαφρά τη καρδία απο την ΔΕΥΑΞ (σελίδα 5, το καυτό ρεπορτάζ της Λεύκης), έντονη δημοσιότητα έχει πάρει και πάλι το θέμα της γνωστής πρώην ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΣ, το οποίο έχει μισθώσει στο όνομα της συζύγου του Ελισάβετ Παρασκευοπούλου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης.
Η πρώην Ταβέρνα που έχει νοικιάσει εδώ και 2-3 χρόνια ο κύριος Τσέπελης στην είσοδο της Παλιάς Πόλης στο όνομα της συζύγου του, σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών, γκρεμίστηκε ολοσχερώς, στη κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα και σε χρόνο ρεκόρ αφού την Παρασκευή έριξε τα...τσιμέντα, ημέρα ΑΡΓΙΑΣ και συγκεκριμένα το Σάββατο άρχισε να ....χτίζεται και να σηκώνονται οι τοίχοι!!!
Κι όλα αυτά, παρά την παρέμβαση της Ομάδας ΔΙΑΣ που πήγε επί τόπου, αλλά δεν συνέλαβε κανέναν, καθώς ο κύριος Τσέπελης επικαλέστηκε ότι άδεια την οποία είχε στο....σπίτι (ο Νόμος ορίζει να είναι ανηρτημένη στο κτίσμα), αυτή όμως αφορούσε μόνο την...κατασκευή στέγης και όχι «οριστική κατεδάφιση του κτιρίου και ξανά από την αρχή το κτίσμα»!!!!
Το περίεργο όλων;
Ενώ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κ.Μούρκας ισχυρίζονταν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ότι έχει άδειες ο κύριος Τσέπελης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Μαχητής» του περασμένου Σαββάτου δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα απόφαση ντοκουμέντο της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων Ανθής Χατζηγρηγορίου «για το συγκεκριμένο ακίνητο δεν έχει δοθεί από την υπηρεσία της ούτε άδεια κατεδάφισης, ούτε και άδεια ανέγερσης»!
Ο κύριος Τσέπελης κατάφερε λοιπόν σε 2-3 μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 το πρωϊ έως 8.30 το πρωϊ να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ εντελώς το κτίσμα με σκαπτικό μηχάνημα (JCB)!!!
Την επομένη μέρα (Πέμπτη), το συνεργείο υπό την εποπτεία πάντα του ΙΣΧΥΡΟΥ υπαρχηγού του Δημάρχου Ξάνθης, έριξε το μπετόν και το Σάββατο (ημέρα ΑΡΓΙΑΣ που για να δουλέψει ένα συνεργείο θα πρέπει οι εργάτες οικοδόμοι να πάρουν άδεια από την ΕΠΟΠΤΕΙΑ εργασίας), επίσης από τις 7.30 το πρωϊ τα μαστόρια έβαλαν μπρος και σε χρόνο ρεκόρ, άρχισαν να κτίζουν με τούβλα τοις τοίχους γύρω γύρω!!!!!
Κι όλα αυτά σε οίκημα εντός της Παλιάς Πόλης, κατά σύμπτωση και πάλι σε χρονικό διάστημα που έλειπε σε άδεια ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας και φίλος του κυρίου Τσέπελη, κύριος Νίκος Νικολόπουλος!!! Κι ενώ τα ερωτήματα που θέσαμε εδώ και μια εβδομάδα περίπου, παραμένουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ από την Πολεοδομία Ξάνθης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ξάνθης (Τεχνικές υπηρεσίες) Χρήστος Μούρκας είναι άφαντος και δεν απαντάει στο κινητό του, προκειμένου να μας πει, γιατί επεχείρησε να «παραπλανήσει» τη κοινή γνώμη κι εμάς τους ιδίους, ισχυριζόμενος ότι....
-Έχει...άδειες κατεδάφισης και ανέγερσης!!!!
-«Περίεργη» επίσης για το ίδιο θέμα είναι και η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης (Γιώργος Γκοδοσίδης), αφού αν επρόκειτο για κανένα μαγαζάκι ενός φτωχο-φουκαρά αμέσως θα τον πήγαιναν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ οι φύλακες του Νόμου, ενώ στη περίπτωση του Παντοδύναμου της πόλης Μανώλη Τσέπελη κώφευσαν προκλητικά....
Μετά από δημοσιεύματα ωστόσο του «Μαχητή» και τον θόρυβο που έγινε στη κοινή γνώμη, την Δευτέρα σταμάτησαν τελικά οι εργασίες στο ακίνητο όπου ήδη σε χρόνο ρεκόρ άρχισαν να κτίζονται και τα...ντουβάρια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες όταν πρόκειται για δικά τους έργα, ξέρουν να τα προχωράνε ΤΑΧΙΣΤΑ!
-Αντίθετα τα δημοτικά έργα ή τα έργα της ΔΕΥΑΞ προχωράνε σε ρυθμούς....χελώνας και με καθυστερήσεις 2 κα 3 ετών!!!!
«Μ»
(Σ. Σ. Τα συγχαρητήριά μας φυσικά για τον κύριο Τσέπελη που συνεχίζει να μη καταλαβαίνει τίποτα και να «κολλάει» ούτε στην ομάδα ΔΙΑΣ, ούτε και σε κανέναν.....Πράγματι....Τελικά ένας Τσέπελης, δεν είναι απλά μια Ξάνθη όπως είπε ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η σημερινή Ξάνθη!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »