*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ! Στο σκαμνί όλες οι διοικήσεις της ΕΑΠΑΞ από το 2002 μέχρι σήμερα!

31 Ιουλίου
ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ «Μ»
*Πρωταγωνιστής ο γνωστός Θεολόγος Καλαϊτζής, αλλά ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις πρακτικές του επί σειρά ετών διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΠΑΞ! Και κυρίως οι Δήμαρχος Ξάνθης, Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου!!
ΟΠΩΣ πρώτοι και με διαφορά αποκαλύψαμε (άσχετα των αντιγραφών που υπέστησαν τα ρεπορτάζ μας....), το σήριαλ της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ ήδη έχει φτάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Εδώ και 1.5 μήνα περίπου -όπως ήδη γράψαμε άλλωστε- το ΠΟΡΙΣΜΑ της ΣΔΟΕ Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης και αναμένεται εντός των ημερών να σταλούν οι πρώτες κλήσεις για τους υπό κατηγορία υπόπτους κατηγορουμένους. Η οποιαδήποτε διαρροή του πορίσματος πλην ασκηθούν οι διώξεις των κατηγορουμένων εμφανώς απαγορεύεται αλλά και θα αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο, ακόμη κι αν ορισμένοι θεωρείται ότι έχουν προσβάσεις στους γνωρίζοντες....(Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια κλπ)
.......
ΠΕΡΙΠΟΥ 680.000 ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!
Αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά την ΣΔΟΕ το έλλειμμα φτάνει κοντά στις 700.000 Ευρώ (680.000 Ευρώ) με πολλά ωστόσο ερωτηματικά και για κάποιες περίεργες καταγραφές στους ισολογισμούς που δεν αποκλείεται να αυξήσουν την ζημιά που προκλήθηκε στην εταιρεία όχι μόνο εξ΄ αιτίας της κακοδιαχείρισης, αλλά και χρημάτων με τιμολόγια που αποκαλύπτουν προκλητικές προσωπικές συμπεριφορές διοικούντων, όπως ΙΧ τουριστικά ταξίδια, προσωπικές χρηματικές αμοιβές και γενικά λογική....ΙΧ εταιρείας όπου ο διευθύνων σύμβουλος Θεολόγος Καλαϊτζης με την ΑΝΟΧΗ των περισσοτέρων μελών των Δ.Σ. αλλά και του Δημάρχου Ξάνθης, έκανε ότι ήθελε!
Πολλά από τα ποσά επίσης που αφορούν κυρίως προμήθειες καυσίμων, κρεάτων αποτελούν επίσης τεράστιο ερωτηματικό.
Σημειώνεται ότι η έρευνα της ΣΔΟΕ ξεκινάει από το 2002, ωστόσο το επίμαχο χρονικό διάστημα είναι αυτό που αφορά τα έτη 2006-2011.
Κατά το πόρισμα βαρύνονται για τις ενέργειες του διευθύνοντος συμβούλου Θεολόγου Καλαϊτζη ΟΛΕΣ οι Διοικήσεις από το 2002 μέχρι και σήμερα,
Ποια είναι η αλήθεια; Ότι ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις πρακτικές του επί σειρά ετών διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΠΑΞ!
 -Και κυρίως οι Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, Μανώλης Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου, οι δύο πρώτοι ως μέλη των διοικήσεων και ο τρίτος ως Πρόεδρος με δωρεάν κινητά που πλήρωνε η εταιρεία και φανατικός οπαδός του διευθύνοντος συμβούλου!!
Σύμφωνα με το πόρισμα ως μέλος της Διοίκησης της ΕΑΠΑΞ το έτος 2006, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί υπό κατηγορία και ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης ενώ υπό κατηγορία ύποπτοι είναι και οι συνεργάτες του Θεολόγου Καλαϊτζή όπως οι Μανώλης Τσέπελης, Γιώργος Παπασταματίου, Τάσος Θεοδωρίδης, Κώστας Γιαγντζόγλου κ.ά αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Άγνωστη προς το παρόν είναι και η «τύχη» του νέου Προέδρου της ΕΑΠΑΞ Αλέκου Κυριακίδη που με συγκεκριμένος εντολές του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη ανέλαβε να «κλείσει» όσο το δυνατόν με...λιγότερα «τραύματα» για τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Δήμο, τις «τρύπες» αλλά και τα...»τέρατα και σημεία» που γίνονταν επί χρόνια στην εταιρεία στο θέμα των προσλήψεων, δαπανών κλπ
......
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΑΪΤΖΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΑΠΑΞ
Στο πόρισμα της ΣΔΟΕ υπάρχουν επίσης ευθύνες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Θεολόγου Καλαϊτζή σε σχέση και με τα πρακτικά των συνεδριάσεων όπου εμφανίζονται πλήθος παρατυπιών, πλαστογραφιών και κακουργηματικών πράξεων κλπ (υπέγραφε ακόμη και για τους...ελεγκτές όπως αναφέρεται χαρακτηστικά), ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του κυρίου Θεολόγου Καλαϊτζή που εξ’ αρχής στις συνεντεύξεις του υποστήριζε ότι, «ο Δήμαρχος Ξάνθης γνώριζε από την αρχή τα πάντα κι ήταν εν γνώσει όλων όσων συνέβαιναν με την διαχείριση της ΕΑΠΑΞ και τις «μαϊμού» συνεδριάσεις, αφού τον ενημέρωνε προφορικά....»
Το ερώτημα δηλαδή που πλανάτε στη κοινή γνώμη, είναι ένα...
-Ο κύριος Θεολόγος Καλαϊτζής θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη των ενεργειών και ευθυνών του για όλα και για όλους, ή θα «μιλήσει»; Και θα ισχυριστεί ότι «και τα μέλη των Δ.Σ. γνώριζαν για τις ενέργειές του αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και οι «υπαρχηγοί» του Μανώλης Τσέπελης και Γιώργος Παπασταματίου.
Σοβαρές ευθύνες επίσης καταλογίζει το πόρισμα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ της «κακομοίρας» γίνεται και με το θέμα των προσλήψεων, «περίεργων» δαπανών κλπ
........
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Οι δημότες της Ξάνθης απαιτούν άμεση επιτάχυνση των ενεργειών της Δικαιοσύνης προκειμένου να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά και να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι!!!
Διότι αυτοί που τώρα λένε ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα στο «Μαχητή» αποδεικνύεται ότι γνώριζαν και πολύ καλά μάλιστα, αυτά που συνέβαιναν...αφού υπάρχουν τα ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ του «Μ» επί Αειμνήστου Αμοιρίδη ακόμη, ενώ η εφημερίδα μας ήταν η ΜΟΝΗ που αντιστάθηκε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε, να μην τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Ξάνθης τον κύριο Καλαϊτζή στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές του 2010, όταν αυτός με την ισχυρή στήριξη των τοπικών ΜΜΕ (τα γραπτά τους μένουν...), επιχειρούσε με κάθε τρόπο να επανεκλεγεί, προκειμένου να μπορεί να ελέγχει τον Δήμο Ξάνθης και να ΚΑΛΥΨΕΙ όλες τις «αμαρτίες» του!!!!
Αφού στην ουσία η ΕΑΠΑΞ αποτελούσε το καλύτερο «εργαλείο» στις προεκλογικές περιόδους για τις παρατάξεις τόσο του Αείμνηστου Δημάρχου Ξάνθης Φίλιππου Αμοιρίδη, όσο και του νυν Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη.
«Μ»
(Σ. Σ. Εμείς αναμένουμε να καλέσει η Εισαγγελέας Ξάνθης στα πλαίσια του δόλου και της πρόθεσης των κατηγορουμένων και τον εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου που επί χρόνια ήταν ο μόνος που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ απέναντι στους «επαγγελματίες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έκανε αποκαλύψεις για την ΕΠΑΞ...αλλά και όλους όσους γνωρίζουν για τις «αμαρτίες» της συγκεκριμένης εταιρείας! Που με την συμφωνία και της αντιπολίτευσης, οδηγείται πλέον στην εκκαθάριση για προφανείς λόγους, που ήδη κατήγγειλε η δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΠΑΞ κυρία Πατσίδου, ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »