*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιουλίου
*Μνημόσυνο για τα 40 της Αείμνηστης Μητέρας του, είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης στον Ιερό Ναό του Ιάσμου την Κυριακή το πρωϊ.
Από την Ξάνθη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Μπάμπης Ταρενίδης κ.ά.
......
*Οι τρομεροί LOCOMONDO έρχονται στην Ξάνθη την Κυριακή 5 Αυγούστου και δίνουν την συναυλία του καλοκαιριού!
Όπως είναι γνωστό, οι Locomondo είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που η μουσική τους είναι μία μίξη από reggae και ska επιρροές με Ελληνικό αλλά και Αγγλικό στίχο. Τιμή εισόδου 10 Ευρώ!!! Να μη λείψει κανείς.
...

*Απόχτησε από τη πρώτη κι όλας μέρα φανατικούς φίλους και συνεχίζει απτόητοι με εκδηλώσεις και πάρτι όλο το καλοκαίρι.
Ο λόγος για το καφέ μπαρ Μπιστρό ΑΠΟΘΗΚΗ του Hotel Elisso που προσφέρει δροσιά και ξεχωριστή απόλαυση στους δύο υπέροχους χώρους του καφέ και του bistro με τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Γνωρίστε την ΑΠΟΘΗΚΗ και θα την ερωτευθείτε σίγουρα...
......

*Και τα καλοκαιρινά σούπερ πάρτι στο My club συνεχίζονται....Έτσι την Παρασκευή 3 Αυγούστου οι OtherView ζωντανά στο My club με ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα καταπλήξει τους πάντες....
......................
*Με αφιέρωμα στην ποίηση και τίτλο «Έως όρθρου βαθέος» συνεχίστηκε χθες (Δευτέρα) και συνεχίζεται και σήμερα στο Κάστρο της Καβάλας, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου. Πρόκειται για την παραγωγή του Φεστιβάλ, κατά την οποία σκηνοθέτες, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, λογοτέχνες παρουσιάζουν το έργο 7+2 ποιητών.
........
*«Προσωπογραφίες» του Μίλτου Σαχτούρη, του Νίκου Καρούζου, του Νίκου Αλέξη Ασλάνογλου, του Μανόλη Αναγνωστάκη, της Μάτσης Χατζηλαζάρου, του Γιάννη Βαρβέρη και του Αργύρη Χιόνη, καθώς και των Ιωάννη Κωνσταντινίδη και Γ.Ξ.Στογιανίδη θα παρουσιαστούν με ιδιαίτερο τρόπο από το Βασίλη Παπαβασιλείου, την Όλια Λαζαρίδου, αλλά και τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, το Μιχάλη Βιρβιδάκη (Εταιρία θεάτρου ΜΝΗΜΗ), το Σταύρο Ψυλλάκη, την Αλεξία Καλτσίκη, το Μισέλ Φάις, τη Δήμητρα Κονδυλάκη και τους «ντόπιους» Αργύρη Μπακιρτζή, Κοσμά Χαρπαντίδη, Kώστα Καναβούρη, Γεωργία Τριανταφυλλίδου, Δέσποινα Παπάζογλου κ.ά.
.......

*Ανοιχτή η αγορά της πόλης σήμερα και το απόγευμα, οπότε ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης και να κάνουμε τα ψώνια μας, αφού οι εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά και μάλιστα επώνυμων προϊόντων, ξεπερνάνε το 50%. Συμβολή της στήλης λοιπόν......Σήμερα το απόγευμα όλοι στην αγορά της για Shopping Therapy, γιατί η ζωή δυστυχώς είναι πολύ μικρή....
......

*Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει στην Κομοτηνή σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής την κωμωδία του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες» τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου (προπώλησης) 12 ευρώ. Η ιστορία: Οι γυναίκες αξημέρωτα στην Εκκλησία του Δήμου, μεταμφιεσμένες σε άντρες βέβαια, σύμφωνα με το σχέδιο της Πραξαγόρας, πετυχαίνουν να δοθεί η εξουσία στις ίδιες, τελευταία ελπίδα για να σωθεί η πόλη από το ναυάγιο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »