*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Ιουλίου
Με το πανηγυρικό φυλλάδιο του Praktiker και τις φοβερές εκπτώσεις 30 Ιουλίου-18 Αυγούστου, κυκλοφορεί σήμερα ο «Μαχητής».
Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Praktiker θα βρείτε τον καναπέ-κρεβάτι FLERY από 179 Ευρώ μόνον 139 Ευρώ, έπιπλο μπάνιου ΝΙΣΥΡΟΣ από 322.80 μόνον 249 Ευρώ, πολυθρόνα γραφείου από 49.90 στα 39.90 ευρώ και την σκηνή Pucket αξίας 79.90 σε τιμή προσφοράς μόνον 49.99 Ευρώ! Και εκατοντάδες άλλα είδη...Προλάβετε!
....

Μη τους χάσετε.....Το συγκρότημα ''ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ'' live στο Cafe Bar ''Golden Πυξίδα'' σήμερα Τρίτη στις 21.30 σε μια ακόμη συναυλία που θ’ αφήσει εποχή. Σημειώνω ότι ενεργά στο GOLDEN ΠΥΞΙΔΑ επανήρθε ο Τάσος Χαλκιάς προκειμένου να βοηθήσει το μαγαζί γιατί όπως και να το κάνουμε...το αίμα νερό δεν γίνεται!
......

Μη την χάσετε....Όπως κάθε Τετάρτη και αύριο, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ διοργανώνει το My club. DJ KOSTAS MOUTAFIS. Η είσοδος είναι μόνον 5 Ευρώ και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και μια παγωμένη μπύρα ή χυμός....Ταξί από τις πιάτσες για να πάτε μόνον με 5 Ευρώ.
.....

Αυτές κι αν είναι εκπτώσεις!!! Έως -80% εκπτώσεις θα βρείτε αυτές τις μέρες στα Sprider Stores στο FLAMINGO Ξάνθης. Γνωρίστε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν της Sprider και τα ρούχα του ασυναγώνιστου Σάκη Ρουβά....Και ανακαλύψτε χίλια πράγματα που αξίζει να ψωνίσετε και να γνωρίσετε ακόμη καλύτερα το Sprider Stores Ξάνθης. Στο Flamingo, στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Λάγος. Προλάβετε!!!
......

Αυτό είναι θέατρο. Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής "ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή” του Έντεν φον Χόρβατ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ
την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής
στις 9:30 το βράδυ
Μία πικρή κωμωδία που περιγράφει έναν κόσμο, όπου οι αξίες έχουν νοθευτεί πλήρως, οι άνθρωποι νιώθουν χαμένοι, μπερδεμένοι, υποτιμημένοι και ακυβέρνητοι.
Τιμή Εισιτηρίων : 17 ευρώ το κανονικό, 12 ευρώ το φοιτητικό και ανέργων.
........

Η Θεατρική Διαδρομή, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε, αποφάσισε τη μείωση του εισιτηρίου της μουσικοθεατρικής παράστασης του Πέτρου Ζούλια, «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Τζόυς Ευείδη, Πάνο Σταθακόπουλο και Έρση Μαλικένζου. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της στην επαρχία. Γενική είσοδος: 15 ευρώ, φοιτητικό, παιδιά, άνεργοι: 10 ευρώ, δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ. Στην Ξάνθη η παράσταση θα δοθεί στις 9 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ στο θερινό δημοτικό θέατρο Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »