*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

SEE THROUGH

31 Ιουλίου
Άκουσον!
Άκουσον!
*Ακόμη δεν αντιλήφθηκαν ορισμένοι ότι η «κρίση» δεν αγγίζει μόνον εμάς αλλά κι αυτούς....
Με τη διαφορά ότι εμείς δεν τους βγάζουμε στα σαράντα παζάρια, γιατί απλά όλοι ....δεν είμαστε ίδιοι!
.......
*Κι ένα μήνυμα για τους «προστάτες» τους....Αν θέλαμε να το παίξουμε κι εμείς σε διπλά και τριπλά ταμπλό, θα το κάναμε....Ανασφαλείς όμως σαν κι εσάς δεν πρόκειται να γίνουμε. Και κυρίως «σαλιγκάρια» που κρύβονται, φοβούμενοι μη «σκάσει» κάποια βόμβα για τα «δικά» τους...
......
*Αυτοί η Κυβέρνηση δεν πρόκειται ν’ αντέξει πολύ....Μέχρι την Πρωτοχρονιά το πολύ, θέτουν οι περισσότεροι την θητεία τους.
Με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να κατεβαίνουν μάλιστα ως ΕΝΑ κόμμα....
-Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Τσετίν δύσκολα θα βρει και πάλι «στέγη»...Κι ένα κόμμα να κατέβουν ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, τον Μάντατζη δύσκολα τον βάζουν μέσα και μάλιστα...1ο, ειδικά τώρα που ο Δημήτρης Σαλτούρος είναι από τους....μουτζαζεντίν του Βενιζέλου!!!!
.......
*Τι γίνεται με τους Στέλιο Μωραϊτη, Αντώνη Δαδαλιάρη, Πασχάλη Λύρατζη και Απόστολο Αγκόρτσα σε σχέση με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ; Θα το κάνουν τελικώς το προσωρινό συμβούλιο ή τα «παράτησαν» τελείως....αφού για την συγκεκριμένη ιστορία μετά την συνάντηση των βουλευτών με τους Δημάρχους τίποτα δεν «κινείται» πλέον;
.........

Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ξανά αύριο το μεσημέρι (στις 13.30) και κατά πάσα πιθανότητα....οι μισοί και πάλι θα απουσιάζουν, άλλοι για διακοπές στη Θάσο κι άλλοι σε άγνωστες κατευθύνσεις...Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει και η «περίεργη» στάση της αντιπολίτευσης που εξακολουθεί να παρέχει μια ιδιότυπη.....»ασυλία» τόσο στον Δήμαρχο Ξάνθης, όσο και στον υπαρχηγό του Μανώλη Τσέπελη! Άπαντες ή θα σιωπούν ή θα....απουσιάζουν ώστε να μην κατηγορηθούν ότι συγκαλύπτουν!
......

ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΖΗΤΑδων ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΥΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΈΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ 42!!!
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην οδό Αθανασίου Διάκου 42 με παιδιά 12-13 ετών που προκαλούν φορές στα αυτοκίνητα και στις μηχανές, με αποτέλεσμα να έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής. Είπαμε βέβαια τα «παιδία» παίζειν, όχι όμως κι έτσι....Να προκαλούν φθορές, να σπάζουν αυτοκίνητα και μηχανάκια ή να χαλάνε ακόμη και την βάνα στο ισόγειο της πολυκατοικίας!
Να προκαλούν συνεχώς με την ανοχή δυστυχώς των γονιών τους, που αντί να τα «συμμαζεύουν» επετέθησαν και σε κάτοικο της πολυκατοικίας χτυπώντας την, γιατί αποτόλμησε να κάνει παρατηρήσεις στα παιδιά...!
Οι κάτοικοι της γειτονιάς διαμαρτύρονται έντονα για την όλη κατάσταση και ζητούν την παρέμβαση των ΖΗΤΑδων, ώστε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς τους που είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις συμπεριφορές τους!
(Σ.Σ. Ήδη η συγκεκριμένη υπόθεση έχει φτάσει και στα χέρια της Δικαιοσύνης με μηνύσεις που υποβλήθηκαν, αλλά η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και δεν πάει άλλο...)
.......

Λουκέτο σε εφορίες στην Περιφέρεια
Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Στις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα, από τις οποίες 4 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. Άλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).
Πιο συγκεκριμένα, από τον Οκτώβρη θα κλείσουν οι ΔΟΥ Νευροκοπίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης, ενώ το Νοέμβριο σειρά θα έχουν οι ΔΟΥ Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης Καβάλας.
.............

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ:
ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, ορίζονται μέλη των Τομέων Κοινοβουλευτικής Ευθύνης.
Σε αυτές τις ομάδες συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Ξάνθης.
Οι τομείς Κοινοβουλευτικής Ευθύνης που συμμετέχουν οι υποψήφιοι του Ν. Ξάνθης είναι :
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ :
ΓΕΩΡΓΑΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΙΝΤΖΕ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΥΞΗΣ
ΠΥΡΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΙΡΦΑΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ
……

Διαφοροποιήσεις στα Εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου
Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της επίσχεσης εργασίας των γιατρών, βάσει του προγράμματος λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων, τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν κανονικά το Δερματολογικό, το Γυναικολογικό, το Ιατρείο ΩΡΛ, το Γαστρεντερολογικό, το Ιατρείο της Β΄ Πνευμονολογικής, του Τεστ Παπανικολάου, το Οφθαλμολογικό και το Ψυχιατρικό Ιατρείο. Δεν θα λειτουργήσουν το Ρευματολογικό Ιατρείο, το Ιατρείο της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, Λιπιδίων, της Β΄ Χειρουργικής και το Οδοντιατρικό, ενώ στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο δεν θα γίνονται αιμοληψίες.
.......

Αγροτεμάχια με δόσεις στον Έβρο
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι έχει γίνει η 4η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) στις 26-7-2012 των κοινοχρήστων αγροτεμαχίων προς ενοικίαση στο κεντρικό τμήμα Ν. Έβρου και συγκεκριμένα στην περιοχή του δήμου Σουφλίου για τις διάφορες κατηγορίες αγροτών ή όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την γεωργία και κτηνοτροφία, όπως αυτό προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία για τις προς ενοικίαση κοινόχρηστες εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, και στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μέχρι τις 12/9/2102.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »