*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Ιουλίου
*Ένα καυτό Σαββατοκύριακο μας πέρασε...
Και φυσικά όχι μόνο καυτό, λόγω θερμοκρασίας αλλά και λόγω πολλών.....μα πάρα πολλών....εκδηλώσεων και...πιπεράτων γεγονότων!!!
..........

*Σάββατο λοιπόν χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο My club με τις ελληνικές και ξένες επιτυχίες να χτυπάνε κόκκινο...αλλά κόκκινο δεν χτυπούσε μόνο η μουσική αλλά και η πασαρέλα των νέων κοριτσιών με τα καυτά σορτς...!!
-Μέσα σε όλες μια ήταν αυτή που ξεχώρισε...και ο λόγος για την Κατερίνα Γεωργανά που για ακόμη μια φορά ήταν η θεά της βραδιάς...Ιδού και η αποκαλυπτική φωτό!!!
(Σ.Σ. Πρόεδρε το χάνεις το Κατερινάκη όπως το βλέπω εγώ και με τέτοιες καυτές εμφανίσεις...)
..........

*Θραύση επίσης έκαναν το τριήμερο οι εκδηλώσεις στην Κεραμωτή με τίτλος: «Πλάι στο...κύμα!!»
-Πολλοί ήταν οι γνωστοί της Ξάνθης οι οποίοι βρέθηκαν εκεί μεταξύ των οποίων ήταν και ο «γνωστός» παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου...!!!!
-Ο οποίος «έσκισε»στη κυριολεξία...
………

*Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τις συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου, του Κώστα Μαρτάκη.....και Μαρία Ιακώβου!!!!
-Ορίστε και η...φωτο-επιβεβαίωση!!!!
...................

*Φυσικά και ολόκληρο το τριήμερο ήταν full ολόκληρη η Κεραμωτή...!!!!
Πάντως η νεολαία κάλυψε ολόκληρη την παραλία....όλοι οι ερωτευμένοι και όχι μόνο...όλοι στους ρυθμούς των ερωτικών τραγουδιών του Γιάννη Πλούταρχου!!!
Αξέχαστες στιγμές....
.............

*Αφεντικό το περίμενα στο «Παραλία» καφέ μπαρ της Κεραμωτής τον Ηλία Χαραλαμπίδη με τα τρομερά τατουάζ και τελικά πηγαίνοντας εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο τι ανακάλυψα λέτε;
-Τον υπέροχο Ηλία να κουβαλάει...ξαπλώστρες!
-Από Δήμαρχος (αφεντικό στο Prestige)....»σερβιτόρος» βρε Ηλία μου στην Κεραμωτή; Έλεος...!
-Να τέτοια διαβάζουν ορισμένοι και ορισμένες και αισθάνονται ακόμη πιο...υπέροχα!
........

*Και συνεχίζω με μια πραγματικά καυτή είδηση....που πολλές θα κάνει να ΚΙΤΡΙΝΙΣΟΥΝ απο τη ζήλεια τους! Και μάλιστα πρώην κολλητές, που ούτε....δίπλωμα μπόρεσαν να βγάλουν αλλά και πρώην κολλητούς και μην πάει ο νους σας σε κανέναν! Και ιδίως στον Τόρη ή στον Μουφίτ...
Την υπέροχη πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Ελένη Αλεξίου είδα λοιπόν με το καινούργιο της αυτοκίνητο μάρκας OPEL και μαύρου χρώματος να κάνει βόλτες στην Ξάνθη, άνετη, γοητευτική και μες την τρελή χαρά...!!!
-Έτσι για να....»σκάσουν» όλοι οι ΟΧΤΡΟΙ!
..........

*Φοιτήτρια Ξανθιώτισσα είναι η νέα «DIVA» του Κυριάκου Κεσίσογλου...που όπως λέει «Τα έχει όλα τα χαρίσματα, κουκλάρα, κορμάρα και την λένε και Δήμητρα!!!
-Κυριάκο, μήπως ανακάλυψες την νέα σου μούσα;;; Μήπως...
-Διότι πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό...
Ο ΓΥΦΤΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »