*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Επιτέλους, Εισαγγελέας!; Στο Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, "κίτρινο" επικίνδυνο για την υγεία νερό έπιναν στην Λέυκη!!!

30 Ιουλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
«ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;;
Με γαστρεντερίτιδα οι κάτοικοι της ΛΕΥΚΗΣ του Δήμου Ξάνθης στο Νοσοκομείο επειδή έπιναν νερό από πομόνα της ΥΕΒ που με εντολές Τσέπελη συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού!


ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ.ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ;
*Τελικά η ΛΕΥΚΗ του Δήμου Ξάνθης από χθες πίνει νερό από...ΥΔΡΟΦΟΡΑ όπως τις εποχές του 1950, λόγω επικινδυνότητας του νερού που έπινε επί...15 μέρες από την πομόνα της ΥΕΒ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ!
*Κάτοικοι της Λεύκης στην γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούνε την Εισαγγελέα, μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Λεύκη....Να απαντήσει ο καθηγητής κ.Αστέριος Παντοκράτορας, αν ελαφρά τη καρδία μπορεί να συνδέεται το δίκτυο ύδρευσης ενός οικισμού με τις....πομόνες της ΥΕΒ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στη Λεύκη του Δήμου Ξάνθης και επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη ο λαός πίνει πλέον νερό από την.....υδροφόρα του Δήμου Ξάνθης λες και βρισκόμαστε το έτος 1950, λόγω επικινδυνότητας-ακαταλληλότητας του....νερού!!! Κι αυτό, γιατί με εντολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ κ.Τσέπελη οι κάτοικοι επί 15νθήμερο περίπου, έπιναν νερό -επειδή χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ- από Πομόνα της ...ΥΕΒ κατά τους κατοίκους που συνδέθηκε με το δίκτυο ύδρευσης! (Σ. Σ. Το «περίεργο»είναι ότι η ΔΕΥΑΞ μιλάει στην ανακοίνωσή της, για «....παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευση της ΔΕΥΑΞ»!
Σύμφωνα καταγγελίες των κατοίκων που προσέφυγαν μάλιστα και στη γνωστή δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθούν την Εισαγγελέα, στο χωριό Λεύκη του Δήμου Ξάνθη χάλασε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ.
Αποτέλεσμα; Το χωριό ολόκληρο δεν είχε νερό και με εντολή του Τσέπελη (ο άνθρωπος τόσες δουλειές έχει, με αυτά θα...ασχολείται;;;), σύνδεσαν την ύδρευση με Πομόνα της ΥΕΒ!!!! Επί 15 μέρες λοιπόν οι κάτοικοι αναγκαστικά έπιναν νερό από την πομόνα που όπως το περιγράφουν, ήταν κατακίτρινο (!) και όπως αποδείχτηκε και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία!!!!
Επειδή λοιπόν στον οικισμό σημειώθηκαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας γιατί εδώ και 15 μέρες που συνέβη αυτό έπιναν νερό από την πομόνα, με εντολή του Τσέπελη που πληροφορήθηκε το συμβάν μετά τις καταγγελίες των κατοίκων, αναγκάστηκε τελικά να διακόψει την ύδρευση του οικισμού με τον παραπάνω τρόπο και έστειλε τελικά εδώ και 3-4 μέρες μια υδροφόρα στο κέντρο της πλατείας της Λεύκης, καλώντας τον κόσμο να πίνει πλέον νερό όπως στην 10ετία του 1950, λόγω...επικινδυνότητας του νερού.
Οι κάτοικοι προτίθενται φυσικά μετά από αυτό, να καταθέσουν και μηνύσεις και για το λόγο αυτό επισκέφθηκαν την δικηγόρο Λίτσα Μιχαηλίδου, θαυμάστε ωστόσο το «έργο» του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ αλλά και του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κυρίου Παντοκράτορα που είναι μέλος του Δ.Σ.
(Σ.Σ. Φυσικά όταν ο ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ «ασχολείται» μόνο με τις επιχειρήσεις του ή το να....κατεδαφίζει και να ....κτίζει καφέ μπαρ στην Π. Πόλη τα Σάββατα, πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα του απλού λαουτζίκου; Πως;)
Διαβάστε τι αναφέρει και η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Τσέπελη (χωρίς μάλιστα ημερομηνία!!!), που τοιχοκολήθηκε στη Λεύκη κι επάνω στην ΥΔΡΟΦΟΡΑ προς ενημέρωση των κατοίκων, αφού βέβαια επί δύο εβδομάδες οι δημότες έπιναν το...»κίτρινο» και «επικίνδυνο» νερό που έπαιρναν στα σπίτια τους! (Σ. Σ. Κρατάμε και την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ φυσικά της σχετικής ανακοίνωσης που υπέγραψε ο κ.Τσέπελης και όπου τη λέξη ΔΙΚΤΥΟ, την γράφει....ΔΥΚΤΙΟ!)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την πρόσφατη βλάβη της κεντρικής γεώτρησης ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεύκης, υδροδότηση του συνοικισμού έγινε από την παρακείμενη υπάρχουσα γεώτρηση ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ.
Ως εκ τούτω προτείνεται, η κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων να γίνονται από το δύκτιο ύδρευσης, ενώ η χρήση του νερού ως πόσιμου να γίνεται με επιφύλαξη. Αντί αυτού προτείνεται από την ΔΕΥΑΞ, η χρήση του νερού της υπάρχουσας υδροφόρας στην κεντρική πλατεία για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων για πόσιμο νερό.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ
Εμμανουήλ Τσέπελης.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Σε σχετική ερώτηση που κάναμε πάντως χθες στην δικηγόρο των κατοίκων της Λεύκης, Λίτσα Μιχαηλίδου θέτοντάς της το ερώτημα, «αν πρόκειται για ....παρακείμενη γεώτρηση της ΔΕΥΑΞ ή της ΥΕΒ», μας είπε ότι έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι «και στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή του Προέδρου, ψεύδεται αφού πρόκειται για γεώτρηση της ΥΕΒ που είναι μόνο για να ποτίζουν τα χωράφια τους οι κάτοικοι!!!!
-Ένας Εισαγγελέας επιτέλους για τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ Μανώλη Τσέπελη; Που δυστυχώς «παίζει» και με την υγεία των δημοτών!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »