*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Φεβρουαρίου

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος ολοκλήρωσε το τραγούδι του για την οδό Σαραγλί

11 Φεβρουαρίου
*Ένα νέο λαϊκό τραγούδι με τίτλο «Οδός Σαραγλί», εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του Ξανθιώτη ζαχαροπλάστη, Στέλιου Αρσενίου, έγραψε ο Ξανθιώτης μουσικός Δημήτρης Πετρόπουλος!
-Μια πρώτη «γεύση» από το τραγούδι, έδωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου που είχε γίνει στις 31/12/2019 στο βιβλιοπωλείο του Μιχάλη Σπανίδη, ενώ μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης ολοκλήρωσε την ενορχήστρωση και το ηχογράφησε σε studio για να το ερμηνεύσει ολοκληρωμένο και επίσημα για πρώτη φορά την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στην βραδιά «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» που διοργανώνει η Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης στο εστιατόριο Ξανθίππη στις 8 το βράδυ στα πλαίσια των ΘΛΕ και του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020, ενώ δεν αποκλείεται να το ακούσουμε και στην θεατρική παράσταση της Θρακικής Σκηνής «Πικαντίλι 4 –Εραστές του Ονείρου» την επόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!
……..
*Και μιας και αναφέρθηκα στην θεατρική παράσταση της Θρακικής Σκηνής, να σας ενημερώσω ότι η ξεχωριστή Ελισσάβετ Δερέ, κόρη της Δέσποινας και του Γιώργου Δερέ που επί χρόνια πρόσφεραν πολλά στην ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ και στον Life 921 fm, θα είναι το νέο αστέρι στην σούπερ επιθεώρηση, «Πικαντίλι 4-Εραστές Ονείρου» που σκηνοθετεί και γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος και παράλληλα θα ξεκινήσει εκπομπές στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση!
-Το Next tv που ανανεώνεται ριζικά μπαίνει πλέον σε μια νέα πορεία, ενώ η Ελισσάβετ αν πάνε καλά τα δοκιμαστικά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φλεβάρη.
……
*Τρεις καθηγητές πληροφορικής, με καταγωγή από το Άγιο πνεύμα Σερρών, συναντήθηκαν τυχαία την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!
-Ο «δικός μας» Τάκης Αλεξούδας του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας και του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, με τους συναδέλφους του Σταυριανό και Μανδίτσιο!
……
*Στον ετήσιο χορό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης (ΑΠΟΞ), έπαιξαν μουσική και διασκέδασαν τον κόσμο το περασμένο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το βράδυ στο κέντρο διασκεδάσεως «ΑΠΟΛΛΩΝ», ο Ξανθιώτης Μαέστρος με το μουσικό σχήμα του «Ορχήστρα γάμων Ξάνθης»!
-Στη φωτογραφία, ο Μάριος με τον εκπληκτικό και ταλαντούχο μπουζουξή Γιάννη Αντωνίου!
……
*Sold out ήταν το περασμένο Σάββατο το βράδυ η ζωντανή μουσική βραδιά στο εστιατόριο «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» στην Ξάνθη με την τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και την ορχήστρα της (τον Ανέστη στο μπουζούκι και τον Δημήτρη στα πλήκτρα)!
*Και μη ξεχνάτε. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή μεσημέρι, η Μάνια και η ορχήστρα της σας περιμένουν!
-Για ρεζερβέ μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 25410 23627!
……
*Χαμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο καφέ – μπάρ De Novo στην Ξάνθη αφού σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή για την Live βραδιά με τον τραγουδιστή Άγγελο Δήμου!
-Στη φωτογραφία ο ένας εκ των επιχειρηματιών του μαγαζιού, Μιχάλης Χατζηκλεάρχου με την παρέα του Χαράλαμπο, Παναγιώτη και Σάββα!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »