*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Φεβρουαρίου

Έντονη ρήξη Λύρατζη-Ματθαίου, "κολωτούμπες" του Παπαχρόνη με Τσέπελη....! Τα "πήρε" και ο Σάββας Μελισσόπουλος...

11 Φεβρουαρίου
Δέσποινα, θα ήθελα το φλουρί σήμερα να το κερδίσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, 
όποιος όμως κερδίζει στο... φλουρί... χάνει στην αγάπη...!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Δήμαρχε πόσα ακίνητα έχουν οι Ξανθιώτες; Είναι καταχωρημένα και κατοχυρωμένα; Πώς θα τα αξιοποιήσετε για το καλό των πολιτών;
(Ο Γιάννης Παπαχρόνης στην ερώτηση της παράταξης «ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη» μας)
-Μήπως θα ήταν καλύτερο κύριε Παπαχρόνη να ρωτήσετε με τον κύριο Τσακιρίδη, πόσα... ακίνητα διαθέτει ο Δήμαρχος Τσέπελης; Και πως τα... "αξιοποίησε" κάποια από αυτά επί Τσεγγελίδη στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ; Μήπως σας πήραν χαμπάρι και τους δυο...άπαντες;
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ερωτάται ο κ.  Υπουργός :
Ποιος είναι ο λόγος της τόσο μεγάλης καθυστέρησης στον διορισμό των Διοικητικών Συμβουλίων των Νοσοκομείων;
Πότε προτίθεστε να ολοκληρώσετε την διαδικασία των διορισμών των Διοικητικών Συμβουλίων των Νοσοκομείων;
(Από την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ για το Νοσοκομείο Ξάνθης)
-Έχουμε νέα διοικήτρια στο Νοσοκομεία Ξάνθης κ.Χουσείν. Η οποία έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ποιοι θα «δικοί» σου θα διοριστούν είναι το πρόβλημα;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Του το έχω πει του Τένη και μια... και δυο... και τρεις φορές, ότι έχει κάθε δικαίωμα (σ.σ. Αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ με το καλό που του έκανε για τον γιο του...), να εγκωμιάζει όσο θέλει τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ως πατέρας αλλά και ως επαγγελματίας δημοσιογράφος που λειτουργεί με τη συγκεκριμένη λογική!
-Τις... ύβρεις εναντίον των άλλων, τι τις θέλει; Και μάλιστα χωρίς να έχει την τόλμη να μιλήσει με ΟΝΟΜΑΤΑ;
Καθότι όταν στριμώχνεται λίγο, το πρώτο που κάνει είναι να πει, «αυτό το... ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ που έγραψα, δεν το έγραψα για σένα».
-Αλλά για τον γείτονα!
……
*Πέρασε στα ψιλά, αλλά είναι μια επιτυχία, που κάποιος άλλος στην θέση του θα την έκανε «μπαλόνι»! Ο λόγος για την καθοριστική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στην αύξηση του κονδυλίου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ κατά… 45.000.00 ευρώ, υπερδιπλασιάζοντας έτσι το αρχικό εγκριθέν ποσό και συμπεριλαμβάνοντας πολλές δεκάδες ακόμη σχέδια αγροτών και κτηνοτρόφων μας!
-«Μπαλόνι» ο... Χρήστος; Από το «λίγο» που τον γνώρισα, μόνο αυτό δεν βρήκα στον Μέτιο....
Να κάνει το... «μπαλόνι», αφού τα «μπαλόνια» εκτός του ότι σκάζουν εύκολα, κάνουν και μεγάλο θόρυβο...
-Ενώ για τον νυν Περιφερειάρχη, η σιωπή όπως έχω ξαναγράψει, είναι...ΧΡΥΣΟΣ!
.....
*Κι άντε του ξέφυγε αυτό με το μπαλόνι, τον επίλογο όμως τον ήθελε στο λιβάνισμα που του έκανε για το «καλό» που του έκανε;
«Μπορεί να κινήθηκε γη και ουρανός εναντίον του, μπορεί να επιστρατεύθηκαν καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι», μπορεί να ξοδεύθηκαν εκατοντάδες χιλιάρικα για φιέστες και παράτες από τους αντιπάλους του, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τον αγγίξουν όλα αυτά! Και δικαίως συνεχίσει με την ίδια τακτική…».
-Ποιοι είναι βρε Τένη οι ...καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι»; Για πες μας; Καθότι το ΧΡΗΜΑ  και μπόλικο μάλιστα, συν τα... ημερολόγια μήνα.... Ιούνιο, συν τα «βολέματα» υιών, συν τις χιλιάδες ευρώ αναθέσεις για διαφήμιση στο fb για εμβόλια κλπ, συν όλο τον κομματικό μηχανισμό που έταζε... βουλευτιλίκια στη μισή Νέα Δημοκρατία, συν το 80% των... «παπαγάλων»  κλπ ο Χρήστος Μέτιος τα είχε ως ατού στην προεκλογική περίοδο!
-Γιατί λοιπόν για μια ακόμη φορά εξ΄ ιδίων κρίνεις τα... αλλότρια;
-Στο... σπίτι των «βολεμένων», δεν ξέρεις ότι δεν μιλάνε για... σκοινί;
…….
*Εκτός αν ο Τένης όταν ομιλεί περί «καλοπληρωμένων «παπαγάλων» θα εννοεί τις... 48.000 ευρώ που έδωσε ο Μέτιος με απόφασή του σε δημοσιογράφο που έχει ιστοσελίδα στον Έβρο. Μήπως μπερδεύτηκε; Περιμένω άμεσα διευκρίνιση...
.....

*Τέτοιες ξαφνικέ "αγάπες"ο Παπαχρόνης για τον Τσέπελη! Ώστε να εγκωμιάζει το...4μηνο της οικονομικής του διαχείρισης! Οπωσδήποτε αντιδημαρχία για τον επικεφαλής της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας. Χωριό που φαίνεται άλλωστε...κολαούζο δεν θέλει! Αλλά και τέτοιο ..."γλύψιμο" ο επικεφαλής της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας; Για τον Τσέπελη που έλεγε συνέχεια οτι πρέπει να πάει...σπίτι του μαζί με τον Καμαρίδη και τον Φανουράκη; Και τώρα το..."γλύψιμο" πάει σύννεφο; 
(σ.σ. Εδώ παπάς, εκεί παπάς...Ούτε να κρυφτεί μπορεί πλέον ο Γιάννης Παπαχρόνης!!!! Τον πήραν όλοι χαμπάρι....και κυρίως οι "δικοί"  του! )
.....
*Τι δεν περίμενα στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης; Την τόσο έντονη προσωπική κόντρα του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη! Έπαθα την "πλάκα" μου....
Και ιδίως όταν ο Πασχάλης χαρακτήρισε τον Ματθαίο ...κολωτούμπα  τουλάχιστον 4 φορές και αποχώρησε απο το δημοτικό συμβούλιο, για να κάνει το ίδιο και ο Σάββας Μελισσόπουλος! Που επίσης επετέθη στον γιατρό-αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ενώ χαρίστηκε αυτήν τη φορά ούτε στο Γιάννη Παπαχρόνη!!!
.....

Συμπέρασμα....Θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις πλέον στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης με την παράταξη ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη ήδη να έχει γίνει δυο κομμάτια! Καθώς οι δυο γιατροί "αρνήθηκαν" για μια ακόμη φορά να ακολουθήσουν Παπαχρόνη, Τσακιρίδη αλλά και Σπανίδη στη ψηφοφορία της Δευτέρας! (σ.σ. Αλήθεια ο Χάρης Διαφωνίδης γιατί απουσίαζε απο τη  χθεσινή συνεδρίαση..;)

Με νέο λουκ ο βουλευτής του ΚΙΝΑΝ Μπαράν Μπουρχάν 
στη βασιλόπιτα του συλλόγου ΑΜΕΑ Π.Ε Ξάνθης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Π.Ε. Ξάνθης στο Ελισσώ στις 10.30  πρωί της Κυριακής.
Την καθιερωμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν που εμφανίστηκε μάλιστα με νέο...λουκ (σ.σ. Άφησε μούσι), ο Δήμαρχος Τσέπελης που επανέλαβε έναν ακόμη «πανηγυρικό» χωρίς αρχή και...τέλος με φανφάρες και μεγαλοστομίες,   εκπρόσωποι των αρχών και φίλοι των ΑΜΕΑ.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με Κώστα Καραμανλή η βασιλόπιττα 
της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 20.00 και κατά πάσα πιθανότητα στο Hotel ZPalace –δεν έχει κλείσει ακόμη ο χώρος- θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Α. Καραμανλή.
Σημειώνεται ότι προσωπική επιθυμία ήταν να έρθει στη κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ ο Κώστας Α. Καραμανλής, αφού στη Ξάνθη μετά από επιθυμία και του πατέρα του Αχιλλέα, έχει ανεγερθεί Ανδριάντας του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »