*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Δήλωση βόμβα του Δημήτρη Πετρόπουλου: Δεν ανήκω πλέον στην παράταξη Παπαχρόνη, δεν με εμπνέει με τον τρόπο που «πολιτεύεται»!

21 Οκτωβρίου

*Ήμουν ευθύς εξ’ αρχής 100% σίγουρα, βγήκα μάλισταευθαρσώς και είπα με το που είδα όχι μόνο «ποιοι» εκλέχτηκαν αλλά και πως «μεθοδεύτηκε» μέσα από τη «γιάφκα» του Γηροκομείου Ξάνθης  η εκλογή τριών νυν δημοτικών συμβούλων, Σπανίδη, Τσακιρίδη και Χάρη Ευφραιμίδη –πλην των δυο γιατρών δηλαδή- οτι η παράταξη Παπαχρόνη θα είχε πλέον ούτε παρόν, ούτε μέλλον…

-Οχι μόνο εξ’ αιτίας της «διγλωσσίας» και «υποκρισίας»του επικεφαλής που μέσα σε ένα 24ωρο μπορεί ν’ αλλάξει τρεις αποφάσεις… όσο για τον τρόπο που «μεθοδεύτηκε» ώστε να μην εκλεγούν έντιμα και καθαρά οι καλύτεροι, αλλά να εκλεγούν αυτοί που «βόλευαν» τον Πρόεδρο, τη Φιφή και το σύστημα της «γιάφκας» του Γηροκομείου Ξάνθης και των εκλεκτών της!

……

*Στο ιστορικό ωστόσο....Και βέβαια ήμουν φυσικά απο τους πρώτους που όταν ήρθαν στο Next tv (τότε Xanthi Channel) οι «κολλητοί» μου (;) Δημήτρης Πετρόπουλος, Μιχάλης Σπανίδης, Στέλιος  Αρσενίου και έφεραν αργότερα και τον Παπαχρόνη ρωτώντας με για την πρωτοβουλία τους να κατεβάσουν μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, τους ενθάρρυνα στο να κατέβουν ως ανεξάρτητος συνδυασμός, χωρίς να παζαρέψω φυσικά τίποτα...! Για να μάθω εκ των υστέρων βέβαια ότι θα χρησιμοποιούνταν για το δεύτερο γύρω ως...»δεκανίκι» του Τσέπελη, είτε με το λευκό, είτε με το άκυρο που μεθόδευσε ο «αρχηγός» τους! Καθόλου τυχαία βέβαια ...

.......

*Σ’ εκείνο το πρώτο ξεκίνημα λοιπόν, η «ψυχή»  της Κίνησης Παπαχρόνη και ο άνθρωπος που έτρεξε ίσως περισσότερο από όλους για τα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ προκειμένου να βρει και υποψήφιους για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο, ήταν ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ενώ ο Στέλιος Αρσενίου –κι ήταν προς τιμή του- ξεκαθάρισε από την αρχή ότι «επιστρατεύεται» για να πετύχει το εγχείρημα....! Αγνός, απλός και όπως πάντα σεμνός και ταπεινός...

Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά!

......

*Τελείωσαν ωστόσο οι εκλογές, εκλέχτηκαν οι «6» που εκλέχτηκαν κι όπου πριν ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα όλοι έλεγαν όλοι έλεγαν συγχαρητήρια στον...Αρσενίου για την εκλογή του τελικά άλλοι... εκλέχτηκαν! Για να αποδειχτεί ότι τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα προκειμένου να εκλεγούν αυτοί που εκλέχτηκαν και «μαγειρείο» μπόλικο παίχτηκε... αλλά και οι ψήφοι που έφευγαν από το «εκλογικό κέντρο» του Γηροκομείου, μεθοδικά πήγαιναν στην «παρέα»του Προέδρου!

Μια «γιάφκα» δηλαδή στην ουσία, μεθόδευσε στο ποιοι θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι...!

-Και όλοι οι υπόλοιποι, λειτούργησαν απλά ως... ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ!!!

......

*Αποτέλεσμα; Η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη από ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη, μετατράπηκε αρχικά σε ΑΓΑΠΗ για τα προσωπικά μας συμφέροντα και εν συνεχεία σε ΑΓΑΠΗ για τον... Τσέπελη, καθώς ο σημερινός Δήμαρχος είναι «μαέστρος» να μοιράζει ΞΕΝΑ  λεφτά και ν’ αδειάζει τα ταμεία του Δήμου, με απώτερο σκοπό να «αλώσει» φυσικά την «αντιπολίτευση»....και να μην μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο!

.......

*Έτσι λοιπόν, ενώ αρχικά ο Παπαχρόνης μου έστελνε στο κινητό το ένα μήνυμα πίσω από το άλλο, ισχυριζόμενος ότι τελικά.... «όλους τους πήρε μαζί του ο Τσέπελης, μόνο εσύ κι εγώ αντέχουμε...», να αποδειχτεί τελικά το καλύτερο δεκανίκι του νυν Δημάρχου και του Φανουράκη, με απώτερο σκοπό μάλιστα να «διαβάλει» και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης!!!

.......

*Αποτέλεσμα;  Σήμερα  η δημοτική παράταξη Παπαχρόνη να άγεται και να φέρεται από τον... Φανουράκη και τον Τσέπελη, καταθέτοντας μάλιστα ερωτήσεις για τα μάτια του κόσμου... αδιαφορώντας πλήρως για το αν θα  πάρει απαντήσεις ήδη όχι!

Δηλαδή η παράταξη «ΑΓΑΠΗ για τον... Τσέπελη»,  άγεται και φέρεται ανάλογα τις οικονομικές ενισχύσεις που θα πάρει ο «Πήγασσος» ή θα αγοράσει βιβλία το Κέντρο Πολιτισμού από το βιβλιοπωλείο του Σπανίδη!

Αποτέλεσμα; Ήδη η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει καθώς τα περισσότερα από τα ιδρυτικά του στελέχη, ήδη δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους.

......

*Ήδη ο Στέλιος Αρσενίου ξεκαθάρισε ευθύς εξ’ αρχής ότι δεν «ξανα-ανακατεύεται», ο Μιχάλης Σπανίδης γνωρίζοντας ότι δεν θα καταφέρει την επομένη φορά να επανεκλεγεί δηλώνει το ίδιο, ενώ χθες μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Δημήτρης Πετρόπουλος καθαρά και σταράτα δήλωσε ότι, «Έχει αποχωρήσει και δεν ανήκει στη παράταξη Παπαχρόνη γιατί πλέον δεν τον εμπνέει»!

-Δεν έχω καμία σχέση με τον Παπαχρόνη, ξεκαθάρισε...! Κι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »