ΤΟ ΘΕΜΑ

*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Ανεξαρτοποιήθηκε ο Χάρης Σουπιάδης στο Δήμο Αβδήρων! Ετοιμάζεται ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος; Η "αμνησία" του Μπάμπη Κυρλίδη

21 Οκτωβρίου

Τελικά μεγάλη... «σουπιά» αποδείχτηκε ο Σουπιάδης του Κριτσίνη αφού χθες ανεξαρτητοποιήθηκε για να πάει με τον...  Γιώργος Τσιτιρίδη! (σ.σ. Πυροσβέστης είναι....αντί να σβήσει, άναψε φωτιές στο Δήμο Αβδήρων!)

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1

«Σας παρακαλούμε θερμά, εφόσον και εάν δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία δεν γνωρίζουμε από τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, η Π.Ε. Ξάνθης να ενταχθεί στο Επίπεδο 1 προκειμένου να μπορέσει ο επιχειρηματικός κόσμος να δώσει μάχη για τη διάσωση των εξαντλημένων και εξαθλιωμένων επιχειρήσεων του».

(Από την επιστολή του Προέδρου ΕΒΕ Ξάνθης, Στέλιου Μωραΐτη στον Ν. Χαρδαλιά)

-Δηλαδή κύριε Πρόεδρε, υπάρχουν στοιχεία που... «αποκρύπτονται»  από την Πολιτική Προστασία;

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

«Μπορεί η διαχείριση της εξουσίας, οι απευθείας αναθέσεις, το «σύστημα» του Τσέπελη που είναι «φτιαγμένο» με έναν μικρόκοσμο κολλητών να φαίνεται αδιάρρηκτα συνδεδεμένο, αλλά άλλο Φανουράκης κι άλλο Ιπποκράτης Καμαρίδης...

Και μην μου λέτε ποιον αντιπαθώ λιγότερο...

-Γιατί τον γιατρό και τα χειρότερα να μου κάνει...στην ουσία τρώει την δική του σάρκα! Ενώ ο Φανουράκης για τα συμφέροντά του και για να επιβιώσει, εν μία νυκτι γίνεται με όλους «αυτοκόλλητος»...!

-Ακόμη και με την «αείμνηστη» «γριούλα», εφόσον βέβαια του... «ξανα-δάνειζε»!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)

-Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει...!

 

Σεμνά & Ταπεινά

*ΒΟΜΒΑ: Έφυγε από τον Κριτσίνη ο Χάρης Σουπιάδης και… ανεξαρτητοποιήθηκε! –Εγώ θεωρώ όπως εξελίχτηκε τελικά η υπόθεση ότι «βόμβα» θα ήταν... να μην ανεξαρτητοποιηθεί ο Χάρης...! Και γιατί το λέω αυτό;

Μα γιατί πριν καμιά 10αριά μέρες έπινε τσίπουρο με τον Βασίλη τον Ρούφο και τον Νίκο Μαυρίδη, οπότε... προμελετημένο ήταν το έγκλημα!

......

*Άλλωστε όπως ομολόγησε μιλώντας στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv χθες το μεσημέρι ο Σάκης Κριτσίνης...!

Εδώ και τρεις μήνες τον έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τον Χάρη Σουπιάδη, αλλά αυτός δεν του απαντούσε!

-Προφανώς ή θα...έσβηνε πυρκαγιές ως πυροσβέστης ή θα...ετοίμαζε τη... «φωτιά» σε βάρος του συνδυασμού με τον οποίο εκλέχτηκε!

......

*Υπενθυμίζω τις ψήφους πήρε με την παράταξη Κριτσίνη ο Χάρης Σουπιάδης και την σειρά που κατετάγη.

Εκλογική Περιφέρεια Βιστωνίδος (Δ. Αβδήρων)

9 ) ΣΑΜΗ ΜΕΜΕΤ του ΣΑΜΗ 427

10 ) ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 392

11 ) ΧΑΤΖΗΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜ του ΑΣΗΜ 329

……

*Ήδη όπως μαθαίνω, ο Χάρης δήλωσε ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη...

Άλλωστε και οι δυο κατάγονται από τη Διομήδεια.

.......

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Και η αποκλειστικότητά μου από τώρα. Ξέρετε ποιόν βλέπω να κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων απέναντι στον Τσιτιρίδη στις επόμενες εκλογές; Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος από τη Νέα Κεσσάνη!! Όστις έχει καφενείο στον οικισμό της Νέας Κεσσάνης και τζοκεράδικο στο Πόρτο Λάγος.

Θεωρείται όμως εξαιρετικός άνθρωπος σε ήθος και εντιμότητα.

……

*Φίλος της στήλης σχολιάζοντας τις χθεσινές βολές μου για τα τρία «λιβανιστήρια»-γραφεία τύπου του Τάσο Γιαμουρίδη στην  ΠΑΕ Ξάνθη μου έστειλε για τον «αναπάντεχο» υβριστή μου Μπάμπη Κυρλίδη, το παρακάτω σχόλιο:

«Εδώ ο αγαπητός φίλος Μπάμπης Κυρλιδης ξεχνάει πως μόνο ο Στάθης Παπαδόπουλος κι ο Γιάννης Τσιλιγγιριδης του συμπαρασταθηκαμε στην συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΑΡΗ Γιώργου Χατζάρα, όταν ο γιος του τον χτύπησε και τον έστειλε στο... νοσοκομείο, στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας, όπου χάσαμε με 0-2 με γκολ του Μπενισκου. Το βίντεο ήταν η αφορμή διώξουν από το κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ... εντελώς άδοξα τον Στάθη Παπαδόπουλο, αφού όλη η Θεσσαλονίκη έπαιρνε στο κρατικό ραδιόφωνο και κατήγγειλε τους μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη! Τον Στάθη δηλαδή και τον Γιάννη Τσιλιγγιριδη...!!

......

*Ε τι να κάνουμε... Μπάμπης είναι αυτός!

-Μόνο που εγώ δεν είμαι... Κούγιας! Αυτή είναι η διαφορά!

 

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: Πάνω από 410.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Γηπέδου Αβάτου μέσω του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Τοπείρου εντάχθηκε στο  Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. Το έργο αφορά την ένταξη της πράξης «Προμήθεια - τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας και διαμόρφωση του γηπέδου Αβάτου» με προϋπολογισμό 410.639,14 ευρώ.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη θα πραγματοποιηθεί η συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου και η αποκατάσταση των αποδυτηρίων, η διαμόρφωση χώρων υγιεινής, η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων, η επισκευή των περιφράξεων όπου απαιτείται και η προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε ότι «Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η δημοπράτηση του έργου. Διαμορφώνουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Στη συνέχεια ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε χώρους άθλησης και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »