*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Οι Dorian Shroom, έρχονται, ο Ιορδάνης Καγιάς στο Arrow

21 Οκτωβρίου

*Πρεμιέρα επιστροφής στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη είχε την περασμένη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος αφού το ξανα-σκέφτηκε και μετά από πιέσεις του Τάκη Αλεξούδα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο πόστο του!

*Η επιστροφή του μάλιστα συνοδεύονταν από… κόκκινο φάρο και σειρήνες δημιουργώντας έτσι μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια στο… ΚΥΤΤΑΡΟ!

……

*Από την πρεμιέρα της επιστροφής του Κώστα Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν μπορούσε να λείπει και η αδελφή του Δέσποινα η οποία πήγε να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του αδελφού της παρέα με τις με τις φίλες της!

-Ιδού και το μήνυμα της Δέσποινας στο facebook για τον Κώστα: «Για χαλάλι σου Kostas Spiriadis και χαλάλι μας...».

……

*Στο cafe-bar De Novo στην Ξάνθη διασκέδασε με την παρέα της το περασμένο Σάββατο η Ξανθιώτισσα δικηγόρος και υποψήφια με τον συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη, Κατερίνα Σκουλαρίκη!

-Και φυσικά ο τρομερός Μιχάλης Χατζηκλεάρχου (ο γνωστός Μισέλ) δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί ανάμεσα στις δυο όμορφες κοπέλες!

……

*Κάλεσμα από το facebook του γνωστού αθλητικογράφου του Next TV και πρώην προέδρου του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΟΞ «Xanthifans», Δημήτρη Αντωνιάδη σε όλα τα μέλη για ανακαίνιση των γραφείων του συνδέσμου:

«Κυριακή πρωί όλοι στο σύνδεσμο  11.00 η ώρα ξεκινάει η ανακαίνιση και χρειαζόμαστε χέρια βοήθειας ...

Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα για όσους έρθουν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης...».

……

*«Δυναμική» επιστροφή στην Ξάνθη έκανε εδώ και δυο εβδομάδες ο εκ Χρυσούπολης πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Ιορδάνης Καγιάς, ο οποίος κάθε Σάββατο παίζει μουσική στο «Arrow» καφέ – μπαρ στην οδό Μ. Βόγδου 4 στην Ξάνθη!

-Πάντως πληροφορίες από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Ιορδάνη και μάλιστα μετά την επιστροφή του Κώστα Σπυριάδη των οποίων οι σχέσεις τους στο παρελθόν δεν ήταν και οι καλύτερες!...

……


*Οι Dorian Shroom, έρχονται, για να μεταδώσουν ισχυρά κύματα heavy rock, σε όποιον βρεθεί μπροστά τους, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο stage του Nostos Live..!

Support act θα πραγματοποιήσει ο Kallikratis Pavlakis ..

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 και η ηχητική καταιγίδα θα ξεκινήσει περίπου στις 9 με είσοδο ελεύθερη...!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »