*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

Νέο αφεντικό της ΣΕΚΑΠ από χθες και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης! Πλήρης δικαίωση του «Μ»

30 Μαρτίου


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ, ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ
Όπως ήδη είχαμε γράψει και αναμένονταν, από την Παρασκευή το πρωί και με επίσημη πλέον ανακοίνωση της ΑΤΕ, νέο αφεντικό της ΣΕΚΑΠ είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΑΤΕ αναφέρει τα παρακάτω στην ιστοσελίδα της:
Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε (Υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει, στο πλαίσιο του διενεργηθέντος διαγωνισμού για την μεταβίβαση 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συν/κής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. ΣΕΚΑΠ, την ανακήρυξη της εταιρίας DONSKOY TABAK JSC  ως Προτιμητέου Υποψήφιου και την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ιβάν Σαββίδης επισκεφθεί την ΣΕΚΑΠ προκειμένου να έχει ο ίδιος προσωπικά μια πρώτη άποψη για την νέα του ιδιοκτησία. Επίσημα ωστόσο το νέο αφεντικό της ΣΕΚΑΠ θα αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του το εργοστάσιο, όταν πέσουν όλες οι υπογραφές ανάμεσα στην εταιρεία DONSKOY TABAK JSC και την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, οπότε και θα έρθει στην Ξάνθη για την επίσημη παραλαβή του εργοστασίου και την πρώτη επαφή του με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της εταιρείας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »