*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Ο Ματθαίος Σαββίδης, ο Λεύκιππος, ο Θωμάς Ξανθόπουλος και η απάντηση του Πέτρου Ούτση στον Τ.Κ.

19 Νοεμβρίου
Γι’ αυτό βάλαμε στη μέση τον ΚΑΦΕ-τζή…! Να μας πει στο φλιτζάνι του καφέ… 
με ποια παράταξη είναι ο… Ματθαίος Σαββίδης!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«“Μάθε ορθογραφία Δάσκαλε”
Όπως λέει και  ο γλωσσολόγος Νικόλαος Π. Ανδριώτης, το  ρήμα “γίνομαι” είναι Απρόσωπο, (δεν παίρνει υποκείμενο πρόσωπο) και
Αποθετικό, ( δλδ έχει μόνο μέση φωνή, δεν το βρίσκουμε στην ενεργητική φωνή)
Οπότε, μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά θα μας πείς!!!!».
(Ο Δήμαρχος Τσέπελης σχολιάζων ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)
-Δάσκαλε... Μανώλη Τσέπελη  που έφτασες στο σημείο να… διδάσκεις και… ορθογραφία!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αριθμητική αύξηση των μουσουλμάνων της Θράκης για την παρακολούθηση μαθημάτων πολεμικών τεχνών, ενώ απόρρητες εκτιμήσεις κάνουν για 15.000 – 20.000 όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή».
(Από την ερώτηση της βουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κατερίνας Αλεξοπούλου)
-Και να έχει μία στο… εκατομμύριο δίκαιο... Αντιλαμβάνεστε τί μπορεί να προκύψει στο μέλλον;

Σεμνά &Ταπεινά
*Γι’ αυτούς που για τους δικούς τους λόγους, έσπευσαν να μου στείλουν το δελτίο τύπου του Λεύκιππου Ξάνθης για το τραπέζι της ομάδας προς τιμή του Δήμαρχου Τσέπελη στη «Στροφή» του φίλου μου του Μάκη, αφιερώνω τα παρακάτω έτσι απλά:
1.Εγώ δεν υποκαθιστώ ρόλους. Ο Λεύκιππος Ξάνθης έχει διοίκηση, ικανότατο Πρόεδρο και το Δ.Σ. λειτουργεί με γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου.
2.Ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης, είναι φίλος ψυχής. Του εμπιστεύτηκα πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν….Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος ΔΕΝ υπήρξε ποτέ φίλος μου. Φίλος ήταν μ’ αυτούς που ευεργέτησε με …νομικές γνωμοδοτήσεις, απευθείας αναθέσεις  κι έπινε τσίπουρα μαζί τους, ενώ τον κατηγορούσαν ότι…έπαιρνε μίζες, εκπροσωπώντας άλλον προμηθευτή ! 
3.Αν λοιπόν ο Δημαρχόπουλος έχει κάτι με τον Ματθαίο, τα παράπονα είτε στον ίδιο, είτε στον Θωμά  Ξανθόπουλο. Σίγουρα όχι σε μένα και μάλιστα δια…τρίτων!
4.Η καθαρά προσωπική μου άποψη. Θεωρώ ότι ο Ματθαίος Σαββίδης το έτος 2020 θα πάρει τις αποφάσεις του. Ευκολότερο να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, απίθανο να πάει ΥΠΟ τον…Τσέπελη!
5.Θεωρώ ότι ήταν λάθος του Ματθαίου Σαββίδη που πείστηκε από τον Θωμά Ξανθόπουλο να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Τον θεωρώ ηγέτη και άξιο και για Δήμαρχο. 
6.Την άποψή μου αυτή την εξέφρασα δημόσια (από τις εκπομπές μου) από τον περασμένο Ιούνη.
7.Δήμαρχος εν ενεργεία που χάνει το Δήμο, παραμένει στη παράταξη για την ενότητά της, αλλά  επιλέγεται ένας άλλος ΗΓΕΤΗΣ αρχηγός.
8.Για τον ειδικό επί των …νομικών γνωματεύσεων του Δήμου Ξάνθης Θωμά  Ξανθόπουλο προτιμώ προς το παρόν να μην εκφράσω άποψη. Οφείλω ωστόσο να του αναγνωρίσω ότι είναι ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τα στρέμματα που αγόρασε από την ΑΤΕ ο Τσέπελης την περίοδο που ήθελε να κάνει το  ΦΥΣΙΣ ως φίλος και απλός δικηγόρος του Δημήτρη  Μπένη, την εποχή των ΚΑΘΑΡΩΝ καιρών. Πιθανόν να τον επηρεάζει η υπόθεσή του που εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο...Αυτά για σήμερα…
(σ.σ. Αυτοί άλλωστε που κατηγορούσαν και συκοφαντούσαν  τον Ματθαίο Σαββίδη προεκλογικά ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, ανοίκουν στο στενό περιβάλλον του Τσέπελη κι όχι στο δικό μου....Και δεν εννοώ μόνο τον γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο ή τον ...Gademos. Οι δε θέσεις του  Σαββίδη ήταν αυτές που εξέφραζε ο ίδιος με εικόνα και ήχο....Έτσι για την ιστορία...)
9.Και για να απλοποιήσουμε τα πράγματα....Για μένα ο Τσέπελης είναι ένα "λαμόγιο" που ΠΛΟΥΤΙΣΕ απο την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ξάνθης. Πράγματα που πρώτοι άλλωστε είπαν πρώτοι εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου οι νυν...όψιμοι "υποστηριχτές" του! Απλά πράγματα....Ο Τσέπελης θα μείνει στην ιστορία της Ξάνθης, όσο κι αν πλουτίσει, όσα αξιωματα κι αν κερδίσει, όσα γεύματα και να δώσουν προς τιμή του...ως...ο Τσέπελης!

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΟΥΤΣΗ 
ΣΤΟΝ ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ
Την παρέμβαση του… Εισαγγελέα Ξάνθης για δημοσίευμα του Πέτρου Ούτση στο XanthiPress όπως είναι γνωστό, είχε ζητήσει την περασμένη εβδομάδα ο Τένης Καμαρίδης, με το αιτιολογικό ότι «έθιγε» τον Δήμαρχο Τσέπελη!
O «Μ» με πρωτοσέλιδο την επομένη έγραψε ότι «προσυπογράφει» το κείμενο, σχολιάζοντας ότι αν ο κ.Τσέπελης θίγεται, ιδού τα δικαστήρια.
Στον Τένη Καμαρίδη ο Πέτρος Ούτσης από το XanthiPress ως εξής:  
Η απάντηση μας στην κραυγή απελπισίας τοπικού εκδότη που έχει αναλάβει αυτόκλητος συνήγορος του νέου Δημάρχου Ξάνθης
Εναν Εισαγγελέα – αναφωνεί, λες και ο Εισαγγελέας είναι ο μακρύς βραχίονας της κάθε εξουσίας.
Λες και ο κάθε αλαζόνας δημοσιογράφος έχει έναν εισαγγελέα στην φαρέτρα του για να απειλεί τους “ενοχλητικούς” που χαλάνε τον ήσυχο μακάριο ύπνο των βολεμένων αναγνωστών του.
Ας μείνει ήσυχος καλύτερα να απολαμβάνει τις αμοιβές από τις δημοσιεύσεις που του εξασφαλίζει ο δικός του καλός Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας το θεάρεστο έργο του στην “αντικειμενική” πληροφόρηση του και για τα ακριβοπληρωμένα σενάρια συνωμοσίας που βλέπει στον ξύπνιο του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ: Νέα… κατεπείγουσα συνεδρίαση 
την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου (15:00) με 2 θέματα!
Μια ακόμη… κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την υπογραφή του  Προέδρου Γιάννη Μπούτου και η υπόθεση πλέον άρχισε να γίνεται γραφική.
Ιδού τι αναφέρει κι η χθεσινή πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης:
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 21 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν.3852/2010, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:
01ο ΘΕΜΑ: Συζήτηση επί του αριθμ.πρωτ.31082/15-11-2019 αιτήματος Δημοτικών Συμβούλων
02ο ΘΕΜΑ: Έγκριση παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Δημοκρατίας, στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης).
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 74 του Ν.4555/2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »