*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο ΚΥΤΤΑΡΟ διασκέδασε ο Πασχάλης Λύρατζης!!

19 Νοεμβρίου
*Από το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου το βράδυ, ξεκινάνε στο ανανεωμένο και ανακαινισμένο χώρο της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», (στο 5ο χλμ Ξάνθης – Π. Λάγος) οι ζωντανές μουσικές βραδιές με τους εκπληκτικούς τραγουδιστές Σάκη Τσιλιγγίρη και Μίνα Μπάτζιου!
Μαζί τους στην ορχήστρα θα είναι:
Κρουστά : Κυριακίδης Δημήτρης
Μπουζούκι: Γιάννης Γαβριηλίδης
Πλήκτρα: Αντρέας Μυγδαλάς
Όλοι τους είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως επίσης και το μουσικό πρόγραμμά τους!
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 21010, να προλάβετε, γιατί η πρεμιέρα αναμένεται να είναι… sold out!
……
*Χαμός έγινε για άλλη μια βραδιά, το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τη βραδιά νταουλιού «Όλα Ελληνικά» με τον DJ Κώστα Σπυριάδη και τον πόντιο νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη!
-Εκεί διασκέδασε με την παρέα του και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Ξάνθη» Πασχάλης Λύρατζης, στον οποίο ο Κώστας όλο το βράδυ του αφιέρωνε αγαπημένα του τραγούδια!
……
*Μετά από πολύ καιρό, είδα το περασμένο Σάββατο το βράδυ στη βραδιά νταουλιού στο ΚΥΤΤΑΡΟ και την σύζυγο του τρομερού Τάκη Αλεξούδα, Βάνα Ασηκίδου, αυτή τη φορά όμως χωρίς τη συνοδεία του γιού τους Ανδρέα!
-Η Βάνα φυσικά δεν παρέλειψε να πάει στο πόστο του καλού της φίλου DJ Κώστα Σπυριάδη και να φωτογραφηθεί μαζί του, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που επισκέπτεται το Ελληνάδικο!
……
*Ο άλλος DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, ο Τόρης Παπαδήμας που την Παρασκευή το βράδυ είχε ρεπό από το Ελληνάδικο, είχε την ευκαιρία να παίξει μουσική στο πάρτι του καταστήματος «ΟΠΑΠ PLAY» που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη (δίπλα στη Πυξίδα)!
-Στη φωτογραφία ο Τόρης με δυο θαυμάστριές του την Έλενα και την Ιωάννα που διασκέδασαν με τα τραγούδια που έπαιζε!
……
*6 χρόνια λειτουργίας κλείνει αυτή την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η PUB «GUERNICA» του Λάκη Κοτόρνου, στην Παλιά Ξάνθη και ο Λάκης μας προσκαλεί να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί με ένα ξέφρενο rock πάρτι που ετοιμάζει αλλά και με μια εντυπωσιακή τούρτα – πικάπ με δίσκο βινυλίου και ακουστικά, την οποία εμπνεύστηκε ο ίδιος και την ανήρτησε στο facebook για να πάρουμε μια πρώτη… «γεύση»!
……
*Στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας βρέθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το απόγευμα, ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Καβάλα - Καλαμάτα (που έληξε με νίκη της Καβάλας 2-1).
-Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον προπονητή της Καβάλας, Παύλο Δερμιτζάκη, με τον οποίο διατηρεί φιλία πολλών ετών!
-Ιδού και το σχόλιο του Δημήτρη στο facebook για τον φίλο του Παύλο:
-«Πάντα με φίλους… πάντα με τους καλύτερους… Παυλάρααααα.....!!!
-Εγώ πάντως δεν το γνώριζα ότι ο Δημήτρης είναι και φανατικός φίλαθλος της Καβάλας!... (μάλλον λόγω… Δερμιτζάκη)!
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »