*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Ο δήθεν… «αριστερός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, η Σημαία της… «αλυτρωτικής» Δυτ. Θράκης και τα γεγονότα της Γλαύκης.

19 Νοεμβρίου
*Μπορεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ να το «παίζει» αριστερός, στη δίκη της Παρασκευής όμως... δεν ήξερε τι κατέθετε και μπερδεύτηκε τόσο πολύ, που ήρθαν στιγμές που ειλικρινά τον λυπήθηκα!
……
*Στην αρχή με χαρακτήρισε Ρομπέν  των…Δασών (σ.σ. Η αλήθεια είναι ότι με την μεγάλη περιουσία που διαθέτει, λογικό είναι να βλέπει όλους εμάς τους «φτωχούς» με άλλο μάτι…), μετά δεξιό και αμέσως μετά… ακροδεξιό! Χώρια που άρχισε να μιλάει για… Χρυσαυγίτες ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, ξεχνώντας προφανώς ότι ασυλία έχει, αλλά μόνο στα ποινικά δικαστήρια! Κι όχι στα πολιτικά….
Χώρια που τώρα πλέον δεν είναι εποχές ΣΥΡΙΖΑ που κατέθετε κάποιος μηνύσεις υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή του και αυτές πήγαιναν… αρχείο! (σ.σ. Και αναφέρομαι στη γνωστή υπόθεση με τους σκληρούς δίσκους της Αναπτυξιακής που δήθεν ο Μωραϊτης εξαφάνισε από το… Επιμελητήριο, ενώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ πήγαν εκεί!!!).
……
*Τουτέστιν…. Άρες μάρες κουκουνάρες!
-Κι όλα αυτά τα έλεγε ποιος;
-Ο ανεψιός πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ζεϊμπέκ Τζελάλ,… Καλή του ώρα!
……
*Βέβαια ο άνθρωπος –επαναλαμβάνω- επειδή έχει πολλά λεφτά και βουλευτική ασυλία νομίζει ότι μπορεί να λέει ΚΑΙ ότι θέλει! Και να ψεύδεται μάλιστα ασύστολα και ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ, αφού κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι τον συκοφαντήσαμε λέγοντάς του ότι πήγε να… κάψει την Ελληνική σημαία στη κηδεία του Στρατιώτη στη Γλαύκη, πράγματα που αποτελούσαν φυσικά ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ δικά του! Και ζητήσαμε να καταγραφούν στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ του δικαστηρίου!
……
*Αποτέλεσμα; Να  «πνιγεί» τελικά ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στα δικά του λάθη! Να ιδρώνει και να αναγκάζει ακόμη και τον γνωστό για την ψυχραιμία του συνήγορό του Κώστα Γούναρη, να… παρεμβαίνει συνεχώς στη διαδικασία!
Και να του υπενθυμίζει ο Πάνος Παπαδόπουλος ότι «υπήρξε κάποτε και Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης… και υποτίθεται υπερασπιστής της Ελευθερίας του Τύπου».
……
*Μάλιστα όταν τον ρώτησα τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ τι γύρευε αυτός ο… αριστερός βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη κηδεία ενός Δυτικοθρακιώτη που είχε χάσει την Ελληνική Ιθαγένειά του λόγω της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ του στάσης κατά της Ελλάδας και το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο όχι μόνο με τη Σημαία της Τουρκίας αλλά και της… «Ανεξάρτητης «Τουρκικής» Δυτικής Θράκης», εκείνης δηλαδή της γνωστής «αλυτρωτικής» πράσινης σημαίας που χρησιμοποιούν όλοι οι ανθέλληνες Δυτικοθρακιώτες και στην Ευρώπη!!!
-Τι μου απάντησε λέτε;
-Ότι η κηδεία έγινε στο… ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! (σ.σ. Στην Τουρκία δηλαδή…).
……
*Ναι αλλά εσύ Ζεϊμπέκ Χουσείν είσαι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και την συγκεκριμένη παρουσία σου, την μόστραρες και την διαφήμισες και στο fb για να εμφανιστείς στους εν Ξάνθη ομοθρήσκους με… ΤΟΥΡΚΙΚΗ συνείδηση!!! ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ στον όρκο και το αξίωμά σου!!! Καθότι αυτές οι… «αλυτρωτικές» πρακτικές εθνικισμού με τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ σημαίες της Ανεξάρτητης «Τουρκικής» Δυτικής Θράκης μόνο αριστερό βουλευτή δεν θυμίζουν!
To αντίθετο μάλιστα…!
-Του τα είπα μέσα στην Αίθουσα του δικαστηρίου αλλά ο Χουσείν Ζεϊμπέκ όπου φύγει-φύγει… Περιστοιχισμένος από τους… «οπαδούς» του στο προαύλιο του δικαστηρίου! Αριστερός με… Εθνικιστικές όμως συμπεριφορές! DEB και...αλυτρωτικές σημαίες...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »