*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗ! Το ΥΠΕΞ παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Είτε αυτά ανακοινώνονται, είτε όχι!

19 Νοεμβρίου
*Η απάντηση-ντοκουμέντο του Υπουργού Εξωτερικών για την νομιμοποίηση του  ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης από τον Δήμαρχο Τσέπελη!
*Ο Τσέπελης στην επιστολή που έχει στείλει στην Αποκεντρωμένη ισχυρίζεται ότι «ο Σύλλογος Μουσουλμάνων Επιστημόνων», δεν έχει καμία σχέση με τους… «Συλλόγους» Τούρκων Δυτική Θράκης!!!
Την ΑΛΗΘΕΙΑ την δικαιώνει  ο χρόνος!
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, τον «Μαχητή» δικαιώνει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στην ουσία δηλαδή η ίδια η Κυβέρνηση!
Δείτε τη σειρά:
Μετά λοιπόν από τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την παρουσία του  Δήμαρχου Τσέπελη στην γνωστή ΤΟΥΡΚΟεκδήλωση και τη νομιμοποίηση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και το αν αυτό συνιστά ή όχι παράβαση καθήκοντος (σ.σ. Το θέμα τελικά παραπέμφθηκε στον Σάββα της Αποκεντρωμένης που τον απήλαξε στηριζόμενη σε μια διάτρητη επιστολή πυ έστειλε ο Τσέπελης δια των γνωστών νομικών του...), στο φύλλο της 7ης  Νοεμβρίου 2019 δημοσιεύσαμε τα παρακάτω:
«Έντονη αίσθηση από το χθεσινό ΙΣΤΟΡΙΚΟ φύλλο του «Μαχητή» Θράκης (6/11/2019). Η εφημερίδας μας διαβάστηκε προσεχτικά και στο γραφείο του Πρωθυπουργού ενώ άπαντες επικρότησαν την καθαρή θέση για ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, για ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση είναι πλέον αποφασισμένη να «χτυπήσει» στη ρίζα τους τα φαινόμενα συναλλαγής  τοπικών αρχόντων της Θράκης, με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «Ψευτομουφτήδες» Τουρκικό Προξενείο, Τουρκικό κόμμα DEB και την αδίστακτη ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΝΔΑ με όλους τους «Τούρκικους» συλλόγους παρακλάδια!
Μάλιστα με εντολές του Πρωθυπουργού που δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι λέγεται ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, θα «πέσουν» και κεφάλια!
Καλούμε έστω και με καθυστέρηση τον Δήμαρχο Τσέπελη να στείλει σήμερα κιόλας  εξώδικο διαμαρτυρίας στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής που στο Site του Τουρκικού Προξενείου τον χαρακτηρίζει Δήμαρχο… Iskece και όχι Ξάνθης!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΕΝΔΙΑΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την απάντηση που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Δένδιας στην ερώτηση του βουλευτή και Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στις 5 Νοεμβρίου 2019!!!!
Δηλαδή μια μέρα πριν το δημοσίευμά μας!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου
Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2019
Α.Π.: :  65863
ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου
-Τμήμα Ερωτήσεων και Αιτήσεων Κατάθεσης Εγγράφων
ΚΟΙΝ:  - Βουλευτή κύριο Κυριάκο Βελόπουλο
Ε.Δ.: - Διπλωματικό Γραφείο κ. Πρωθυπουργού
- Διπλωματικό Γραφείο κ. Αναπληρωτή Υπουργού
- Διπλωματικά Γραφεία κ.κ. Υφυπουργών
- Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα
- Γραφείο κ. Α΄ Γενικού Διευθυντή
- Α4 Διεύθυνση
- Ειδική Νομική Υπηρεσία/ Τμήμα Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου
- Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας διπλωματίας
ΘΕΜΑ:  Απάντηση στην υπ’ αριθ. 1436 από 22.10.2019 Κοινοβουλευτική Ερώτηση του Βουλευτή κ. Κυριάκου Βελόπουλου
Όπως είναι γνωστό, ζητήματα οργάνωσης  και λειτουργίας των Ο.Τ.Α., βρίσκονται εκτός της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ θέματα μουφτειών αποτελούν, κατ’ αρχήν, αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Τέλος, δέον υπομνησθεί ότι το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του, προβαίνοντας πάντοτε στις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος, είτε αυτές ανακοινώνονται είτε όχι.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
Ακριβές αντίγραφο
Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2019
Δήμητρα Αγγελική Ράμου
ΠΕ Α΄ Πτυχ. Διοικ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο… «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης στην επιστολή που έχει στείλει στην Αποκεντρωμένη –γραμμένη ως συνήθως από δικηγορικό γραφείο εκτός Δήμου Ξάνθης- ισχυρίζεται ότι «ο Σύλλογος Μουσουλμάνων Επιστημόνων», δεν έχει καμία… σχέση με τους… «Συλλόγους» Τούρκων Δυτική Θράκης!!! Και τα «χρεώνει» όλα στην εφημερίδα μας!
Θέμα για το οποίο φυσικά θα επανέρθουμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »