*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

"Βόμβα"! Καρατόμησε το Νίκο Κοζάρη από Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, μετά το παραλήρημα υπέρ των “Ψευτομουφτήδων”!

26 Οκτωβρίου


Νίκος Κοζάρης τέλος από Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, αφού ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης τον καρατόμησε, με Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με τον “Μαχητή” Θράκης (σ.σ. Αναδημοσίευσε και την ανάρτηση του δημοσιογράφου κ.Αρβανίτη σχολιάζοντας με δριμύτητα τις θέσεις του υπέρ των τραμπούκων του πρακράτους…), αλλά και ΜΜΕ του Έβρου:

 


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον κ.Κοζάρη, μετά την πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη στον Maximum Fm και τον Δημήτρη Κολιό, όπου βγήκε να μιλήσει για το θέμα των υδροπλάνων που παραμένουν άφαντα στον Έβρο. Κάποια στιγμή όμως… ξέφυγε σε επικίνδυνα μονοπάτια, μιλώντας για την ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), ενώ εμφανίστηκε συνομιλητής του προκλητικού Χουσείν Μπαλτατζη, συνομιλητή του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και υποψήφιου με το ανθελληνικό, φιλοτουρκικό κόμμα DEB και μετέφερε τις απόψεις των εγκάθετων του Τουρκικού Προξενείου για τους επίσημους Μουφτήδες αλλά και τους ψευδομουφτήδες.

Μάλιστα ο διορισμένος από τον κ.Τοψίδη ως Πρόεδρος τη Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, επιτέθηκε άγρια στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή, έδειξε να γνωρίζει πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΠ, πρώην ΚΥΠ και το αποκορύφωμα;

Μίλησε δημόσια για πολύ… ευαίσθητα θέματα εξοπλισμών του Στρατού, αφού επαίρονταν ότι αυτός ζήτησε από το γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και αποκτήθηκαν τα  όπλα Barrett για ελεύθερους σκοπευτές και μάλιστα αυτά ήρθαν στον Έβρο και την Σαμοθράκη. Για τέτοιο… παραλήρημα στον “αέρα” του ραδιοφωνικού σταθμού μιλάμε.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προηγήθηκαν οι χειρισμοί του κ.Κοζάρη στο θέμα πτήσεων των υδροπλάνων, που με όσα δηλωσε εξέθεσε την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και μάλιστα πριν λίγες ημέρες επιτέθηκε δημόσια από την ίδια εκπομπή στον Περιφερειάρχη κ.Τοψίδη, λέγοντας ότι ενώ ξοδεύει αλλού εκατομμύρια ευρώ, δεν έδωσε 14.000 ευρώ στην εταιρεία Hellenic Seaplines για μια δοκιμαστική πτήση από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη.

Όπως αποδείχθηκε από δηλώσεις του Προέδρου της συγκεκριμένης εταιρείας, ο ίδιος πρότεινε να πληρώσει τα χρήματα αυτά η Περιφέρεια, χωρίς συνεννόηση με τον κ.Τοψίδη. Ενώ λοιπόν χθες στη νέα συνέντευξη… έπλεξε το εγκώμιο του, αυτός σήμερα ως μεγαλομέτοχος η Περιφέρεια ΑΜΘ με 51% της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση και τον καθαίρεσε

Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »