*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

"Βόμβα"! Το Misirlou Xanthi του αντιδήμαρχου Πολιτισμού Μ. Τσέπελη δεν πληρώνει τέλη κοινοχρήστων στο Δήμο Ξάνθης τα έτη 2023 και 2024

24 Οκτωβρίου

 

*Συμπολίτης μας δημότης εντόπισε τα παρακάτω: Στη φωτο φαίνεται και κάτι άλλο. Τα όρια της ειδικής λωρίδας για τους ΑΜΕΑ. Ειδικά στη δεύτερη φαίνεται και η πινακίδα. Εκτός και αν δεν ισχύει πλέον και ξέχασαν να την βγάλουν.

*Όλες οι φωτογραφίες του Misirlou Xanthi είναι της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024 (βραδινές ώρες)! Με .... φουλ τραπεζοκαθίσματα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ τραπεζοκαθισμάτων απο το Δήμο Ξάνθης τα έτη 2023 και 2024! Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους άλλωστε!! Φαντάζεστε το Καρναβάλι 2024 και τις Γιορτές Π. Πόλης 2024 τι "χρήμα" έβγαλαν χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Ξάνθης!


Πριν αλέκτωρ λαλήσει η δικαίωση, αφού εδώ και μήνες καταγγέλλουμε τους λόγους για τους οποίους εμφανίζονταν ως "πορτιέρης" στο Misirlou Xanthi ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης αναφέροντας φυσικά και τους λόγους....!

Δηλαδή με την "παρουσία" του έξω από το μαγαζί στο οποίο έκανε και.... εκδηλώσεις ως Πολιτιστικός Σύλλογος οι ΒΑΤΡΑΧΟΙ διαφημίζοντάς το μέσα από το site του Δήμου Ξάνθης προκλητικότατα με την πλήρη δυστυχώς και της Νέας Δημοτικής Αρχής (το έτος 2024), όπως και της δημοτικής Αρχής όμως του "θείου" του Μ. Τσέπελη, αφού εκτός των άλλων....

Στο καφέ των "αφανών" συνεταίρων του -οι οποίοι όπως έχουμε αποκαλύψει από το "Μ"- τον ΄χουν δώσει 5% και γι' αυτό άλλωστε....και το γνωστό ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ που ανήκει στην σύζυγο του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη!

(σ.σ. Γεγονότα που είχε καταγγείλει ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος και ενώπιον των δικαστών στην πρόσφατη δίκη Μ. Τσέπελη - Γιάννη Ζερενίδη).

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές και έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το γνωστό Misirlou Xanthi το οποίο μάλιστα έφερε και το γνωστό συγκρότημα, τόσο το 2023 όσο και το 2024 δεν πληρώνει στο Δήμο Ξάνθης ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ με την πλήρη κάλυψη και της παράταξης των  ΜΠΡΟΣΤΑ και φυσικά και της αντιπολίτευσης. 

Κάτι που αποτελεί σοβαρό ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και ειδικά μετά τον πρόσφατο Νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή για τις τρομερές αυθαιρεσίες με τα τραπεζοκαθίσματα!!! 


 Ρωτάμε ευθέως λοιπόν τόσο τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σιαμπάν Μπαντάκ και φυσικά και τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης. 

Γιατί δεν πληρώνει ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ το Misirlou Xanthi  του  Αντιδήμαρχου Πολιισμού Μ. Τσέπελη εδώ και δυο χρόνια; Δηλαδή και το 2023 αλλά και το 2024 στο Δήμο Ξάνθης;

Αλλά και γιατί σιωπά σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!!!; Που συνεδριάζει αν δεν κάνω λάθος σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου..;

-Με πρώτο φυσικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης λαλίστατο Γιάννη Δρεμσίζη;

(σ.σ. Πήγα ο ίδιος την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2024 στην Π. Πόλη με συνεργάτη μου και βγάλαμε τις παραπάνω φωτογραφίες, ενώ με δυσκολία κυκλοφορήσαμε λόγω των τραπεζοκαθισμάτων στους δρόμους και από τα διπλανά μαγαζιά της οδού Ορφέως όπου συχνάζει άλλωστε και ο Δήμαρχος Ξάνθης  Στράτος Κοντός οπότε και τα "βλέπει" καθημερινά".... Περιμένω το επίσημο γραφείο τύπου της δημοτικής αρχής. Τι κοινόχρηστα πλήρωσε το γνωστό Misirlou Xanthi,του αντιδήμαρχου Πολιτισμού Μ. Τσέπελη κ.ά τα έτη 2023 και 2024;;; Δηλαδή και της πρώην αλλά και της σημερινής δημοτικής Αρχής Ξάνθης. Κι ένα τελευταίο που εντόπισε συμπολίτης μας και σχολίασε μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "Μ". "Στη φωτο φαίνεται και κάτι άλλο. Τα όρια της ειδικής λωρίδας για τους ΑΜΕΑ. Ειδικά στη δεύτερη φαίνεται και η πινακίδα. Εκτός και αν δεν ισχύει πλέον και ξέχασαν να την βγάλουν".

 Π.Π.)

   



Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »