*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

Επαγγελματίες για τραπεζοκαθίσματα: Από τον Γενάρη & Φλεβάρη 2024 καταθέσαμε αιτήσεις στον Δήμο Αλλλιώς ... αλλά!

24 Οκτωβρίου


 *Το περίεργο της υπόθεσης; Αυτά που αποκαλύπτονται τώρα, τα καταθέσαμε εμείς ένα μήνα πριν, δηλαδή τον Σεπτέμβριο 2024 ενόρκως ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης και της Εισαγγελέως Ξάνθης Νικολέτας Καραντόλα!!! "Κλείνανε" την είσοδο της Π. Πόλης για να τα οικονομήσουν απο τα τραπεζάκια χωρίς να έχουν ... άδεια τραπεζοκαθισμάτων! Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου νάναι καλά...

 

 Από τον Γενάρη και Φλεβάρη 2024 έχουμε καταθέσει αιτήσεις για να πάρουμε άδεια για τα τραπεζοκαθίσματα, εμπρόθεσμα και όπως προβλέπει ο Νόμος, αλλά ο Δήμος Ξάνθης κατά "περίεργο" τρόπο καθυστερεί εδώ και μήνες κι έρχονται τώρα και μας κάνουν ελέγχους και επιβάλουν και πρόστιμα", μας είπαν δυο επιχειρηματίες που επικοινώνησαν μαζί μας μετά το σημερινό κύριο πρωτοσέλιδό μας στο μπλόκ του "Μαχητή" κατονομάζοντας μάλιστα και μέλος της ΟΕΒΕ που τιμωρήθηκε με.... πρόστιμο, ενώ κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργούσε εδώ και χρόνια!

Βέβαια όταν τους είπα ότι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης  Μ. Τσέπελης (σ.σ. Δεξί χέρι του σημερινού Δημάρχου που στέκονταν πάντα στην είσοδο για τους τυχόν ελέγχους στο γνωστό μαγαζί...)  δεν είχε άδεια τραπεζοκαθισμάτων όχι μόνο το 2024 αλλά και το 2023 .... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!  (σ.σ. Όπως και γνωστό μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Ξάνθης), ....Και μάλιστα  ξεροκατάπιανε και καλύτερα να μην σας πούμε πως το σχολίασαν! Πρόστιμα και ελέγχους έκαναν σε άλλους μαγαζάτορες που ήθελαν να επισκεφθούν μάλιστα τον σημερινό δήμαρχο στο γραφείο του για να του πούνε τα παράπ0νά του.... 

Βέβαια εμείς θα επανέρθουμε στο συγκεκριμένο αφού παρόμοιες καταγγελίες και αποκαλύψεις έκανε ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος και ενώπιον της Εισαγγελέως Ξάνθης κ.Καραντόλα αλλά και του δικαστηρίου του 3μελούς που αθώωσε ελλείψει.... δόλου τον (μαγαζάτορα του Πρώτου Σκαλί) πρώην Δήμαρχο Τσέπελη και τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη. Γιατί κανείς μπορεί να προκαλεί τη νοημοσύνη μας!!! Ελλείψει ... δόλου λέει...! Μάλλον εμείς θα μεταφέραμε στην πλατεία της εισόδου της πόλης δεκάδες τραπεζοκαθίσματα και δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ούτε οι....πεζοί!!! Χωρίς άδεια για τραπεζοκαθίσματα!!! 

Και από την πρώην αλλά και απο την νύν Δημοτική Αρχή ... Αλλιώς δηλαδή τα ίδια και τα ίδια! Με αποτέλεσμα να έχει ήδη υποστεί και σοβαρή απώλεια εσόδων χιλιάδων ο Δήμος Ξάνθης!!!

(σ.σ. Και μια σύσταση για ορισμένους, γιατί θα εκτεθούν εις.... διπλούν για το πως....λειτουργούσαν χωρίς άδεια ούτε από την Πυροσβεστική το Καρναβάλι 2024! Περιμένουμε ωστόσο την επίσημη απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού για τον "πορτιέρη- μαγαζάτορα" Αντιδήμαρχο Πολιτισμού αλλά και τους αρμόδιους ελεγκτικού μηχανισμούς....Άλλωστε αυτοί που μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι πάντα δεν ανοίγουμε όλα τα "χαρτιά" μας!!! Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου νάναι και πάλι καλά.... Άλλωστε τα είπα και στην Πρόεδρο του Τριμελούς Πλημ'κείυ Ξάνθης. Η πόλη δεν ανήκει στους μαγαζάτορες αλλά στους πολίτες ..... Π. Π. )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »