*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

Η «τυχαία» συνάντηση με Δερέ και «Πύρρο» στο ασανσέρ, ο ... »κολλητός» και ο «Πολυχώρος» της Οικονόμας του αντιδήμαρχου Πολιτισμού...Αλλιώς!!

26 Οκτωβρίου

*Δεν ξέρω άλλο «τυχαίο» -ή άτυχο...- μπορεί να προκύψει στην ζωή μου και στους δρόμους μου....

Αλλά τελικά ακόμη και τα «τυχαία» και απρόσμενα, βγάζουν απίστευτες ειδήσεις!

....


*Πριν λίγες μέρες λοιπόν σας έκανα μια αποκάλυψη. Ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, δεν συμμετείχε στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. η ΔΑΚΕ Εργατουπαλλήλων Ξάνθης,  διότι «ακυρώθηκε» το Σωματείο που εκπροσωπούσαν ο Γιώργος Δερές – όχι αυτός που Μας «χαρακτήριζε» προεκλογικά .... Κασσελάκηδες...- με τον Θόδωρο τον Πύρρο, κουμπάρο και στενό συνεργάτη (ιδιαίτερα την περίοδο που ήταν Υπουργός..), του πρώην βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού, αφού δεν το ενέκρινε η ΓΣΕΕ.Για λόγους που ειλικρινά δεν γνωρίζω, αφού δεν γνωρίζω ούτε κατ' όψιν τον εκλεγέντα Αθανάσιο Σισαμπέρη. Προφανώς ΠΑΣΟΚο της ΠΑΣΠ και λόγω επωνύμου!

Κι όμως.... συνέβη κι αυτό! 

.....


*Την ώρα λοιπόν που έμπαινα –μετά την «Ανοιχτή γραμμή» της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2024 στις 15.15 και την συνέντευξη που είχα κάνει με τον Δήμαρχο Λύσης Κύπρου- μπήκαν ταυτόχρονα στο ίδιο ασανσέρ Γιώργος Δερές (σ.σ. Επί χρόνια στενός συνεργάτης μου, παραγωγός του Radio Life 921 fm και σύζυγος της πρώην κολλητής μου Δέσποινας Παπαδοπούλου που με στήριξε στα δύσκολα και ιδίως στην τρομερή «δίκη» που είχα με συγ-κατηγορούμενους τον σημερινό Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και δεξί χέρι του Στράτου,  Γ. Δρεμσίζη και τον πρώην γραμματέα του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου.

Κι εκεί ακολούθησε φοβερός διάλογος, αφού όπως μου είπαν και οι δυο, «έχουν εκλογές για το νέο ΔΑΚΕίτικο σωματείο τους – αυτό που δεν ενέκρινε η  ΓΣΕΕ για να συμμετάσχει στις τελευταίες εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης – στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης τις τελευταίες μέρες. 

Και με πιο απλά λόγια.... Ο επιμένων νικά! 

......

*Ο Θόδωρος ο Πύρρος λοιπόν, πάντα «εκρηκτικός» τύπος που έχουμε και καλές στιγμές μαζί στα παλιά καλά χρόνια που είχε το καλοκαιρινών club των πρώην "Γραμμών" κλπ και πήγαμε μάλιστα την περίοδο εκείνη και με τον Αλέκο Κοντό σε μια κοινή συναυλία στο μαγαζί του....- με το που με είδε, που «επετέθη» δριμύτατα, λέγοντάς μου με νόημα...

-Πάλι «έγραψες τις μαλ... σου για την απουσία της ΔΑΚΕ στις τελευταίες εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, αυτά όμως έπρεπε να τα πεις στον. ... «κολλητό» σου τον  Κοντό που στήριξε την σημερινή διοίκηση! (σ.σ. Για να είμαι ειλικρινής ωστόσο, δεν τους ξέρω τους "συντρόφους", στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης λατρεύω όμως την Κατερίνα Λαφτσή και την επί χρόνια κολλητή Μου, μαζορέττα ( και κολλητή της Φιφής) και πρώην ηθοποιό Μου Νεκταρία Μπεμπεκίδου και ουδένα άλλο από το Δ.Σ.. Και πόσο μάλλον τα μέλη που εξέλεξε το .... ΠΑΜΕ για πρώτη φορά στην ιστορία του...»!  "Κολλητούς"  ή Μη του...."κολλητού" μου! 

....

*Φυσικά χαμογέλασα, διότι για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά είδα τον Θόδωρο τον «Πύρρο» έξω φρενών για την «ιστορική» απουσία της παράταξης της ΔΑΚΕ από τις εκλογές της νέας Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και με χιούμορ είπα στον Γιώργο Δερέ «να έρθω να σας ψηφίσω κι εγώ...», αλλά με «απέρριψε» απερίφραστα παρά την συμπάθεια που μου έχει...λόγω ασυμβίβαστου!

Η συνέχεια αγνοείται, αφού πήγα στο «Μαχητή» κι αυτοί συνέχισαν με τις «εκλογές» Τους! Ωστόσο εγώ δεν παρέλειψα και πάλι να στείλω τους χαιρετισμούς μου στην Δέσποινα Παπαδοπούλου καθότι περάσαμε αξέχαστες στιγμές και στο My club αλλά και στο ροκάδικο του Κοτόρνου! 

Tom Jones:  I who have nothing I, I who have no one Adore you, and want you so I'm just a no one, With nothing to give you but Oh I Love You He, .

(σ.σ. Αφιερωμένο Μόνο σε ελάχιστες...)

.....

*Ωστόσο επειδή είμαι .. ραδιούργος, αυθόρμητος και το βασικότερο...- απρόβλεπτος, μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να «πείσω» την φίλη μου την Μαρία την Κώστογλου του Ι.ΝΕ να τους στηρίξει....

Έστειλα τάχιστα δαιμόνιο email στον κοινό «κολλητό» και κουμπάρο του στον πρώην Υπουργό Maw, απευθύνοντας έκκληση...

-Στείλε εδώ και τώρα ... 100 ΣΕΚίτες να (μας) στηρίξεις!! Αλλά απάντηση δεν πήρα...

-Δεν πειράζει... Μέχρι τις επόμενες εκλογές δημοτικές ή του.... Εργατικού Κέντρου Ξάνθης (έχουμε την υπομονή και μπορούμε να περιμένουμε!!)

....

 


*Δεσμεύομαι λοιπόν Θόδωρε. Στις επόμενες εκλογές η ΔΑΚΕ όχι μόνο θα κατέβει αυτόνομη στις εκλογές, αλλά αν μας «στηρίξει» ο "κολλητός Μας" συν την ...«μεγάλη φλόγα» που ακούει στο όνομα Τσέπελης- Φανουράκης –Μπάμπης Ευστρατίου, Εύ, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Πόπη Τζανόγλου, Ζερενίδηδες  κλπ

-Θάμαστε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!! Ανακρούοντας μέχρι και τον ιστορικό ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζω ωστόσο.... γιατί τώρα την «βρήκα» γενικώς τους αγωνιστικούς στίχους:

Ύμνος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στίχοι, Μουσική : Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Σε περιμένω να `ρθεις και πάλι

Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη

Να `ρθεις σαν άνοιξη να διώξεις τα χιόνια

Να τραγουδούν στα δέντρα πάλι τ’ αηδόνια

Ο ουρανός θα `ναι γαλάζιος και πάλι

Απ’ το βοριά ως το πιο νότιο ακρογιάλι

Και στην ψυχή μας θα υπάρχει γαλήνη

Γιατί η καρδιά αγάπη μέσα της κλείνει

Σε περιμένω να `ρθεις και πάλι

Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη

Μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία

Ζήτω η Ελλάδα

Ζήτω η θρησκεία

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία

....

Εμείς το μίσος την κακία ξεχνάμε

Και το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε

Για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία

Γιατί πιστεύουμε πατρίδα θρησκεία

(σ.σ. Θόδωρε,  Τζόνυ που πορπατάει...τάχιστα!)

.....

 


*Κι αφού μιλάω για...Τζόνυ που πορπατάει, άντε να κάνω και  μια φρέσκια αποκάλυψη που αφορά τον γνωστό αντιδήμαρχο Πορτιέρη και Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Μ. Τσέπελη που συνοδεύει παντού πλέον τον Δήμαρχο Στράτο.... Αλλιώς!

Μου λένε λοιπόν ότι από τον Φλεβάρη 2024 ακόμη είχε «εντοπίσει» η Ε.ΠΥ. Δ. ΑΜΘ ΔΙ.Π.Υ.Ξ Ξάνθης κλπ ότι «ο Πολυχώρος τους Μ.Κ.ΕΕ» δεν είχε πιστοποιητικό Ενεργειακής Πυροπροστασίας, μολονότι έκανε μεγάλες συναυλίες μέχρι και .. 800 άτομα και τα οικονομούσαν χοντρά πλην των "ετέρων" και ο ίδιος και οι Βάτραχοι (σ.σ. Που διαφήμιζαν τις εκδηλώσεις τους στον Πολυχώρο και στο site του Δήμου Ξάνθης την ίδια ώρα που δεν είχαν το Carnival club ούτε στο....πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024 και με σαμπόταραν όσο ποτέ στην ιστορία της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ στο «Πικαντίλι 5»!)


Πράγματα μάλιστα γνωστά και στον σημερινό Δήμαρχο Αλλιώς, αλλά και στο Δήμο Ξάνθης και στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων» που ακόμη –μπαίνουμε στον Νοέμβριο 2024 σε λίγες μέρες...- δεν έχει ; δώσει άδειες τραπεζοκαθισμάτων! Και εκτός του ότι χάνει λεφτά ο Δήμος Ξάνθης, γίνεται μέγα μπάχαλο σε όλη την πόλη με τα τραπεζοκαθίσματα και ειδικά στην Π. Πόλη και την Ορφέως!

-Αλλά ο... Πολυχώρος (ή άλλως Misyrloy) κάθε μέρα καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα των  πεζοδρομίων της οδού Ορφέως!


Με τον πορτιέρη αντιδήμαρχο Πολιτισμού στην είσοδο (Misirlou live stage (@misirlou_live_stage) Υπερήφανο και Ακατανίκητο ....να «ποζάρει» πανευτυχής διότι στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024, στις  Γιορτές Π. Πόλης 2024 και όλο το Καλοκαίρι 2024 έκαναν...ρεκόρ οικονόμας!!! 

Χωρίς πιστοποιητικό Ενεργητικής Προστασίας από τον Γενάρη - Φλεβάρη 2024 που ξεκίνησαν! 

Κι έγραψαν και τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα αν και παρανομούντες στα παλιά τους...υποδήματα μην επιστρέφοντας μάλιστα ούτε την "είσοδο" όταν το "μαγαζί" είχε γεμίσει από κόσμο, γεγονότα που κατήγγειλα από τότε φυσικά!! 

Και αυτοί για ... "τιμωρία" με κυνηγούσαν όλοι μαζί!! Εχθροί και..."φίλοι"! 

.....



*Ε, εσείς οι απ’ έξω.....! Κολλητοί και μη κολλητοί.... Με το πολύ χρήμα, την Εξουσία, την Αλαζονεία, την Έπαρση και την Απληστία!

- Παλιοφέγγαρα πολλά, ο ήλιος νάναι καλά!!! (σ.σ. Και τα Ανίκητα όνειρά μας...!) 

Π. Π. 

(Σ.Σ. Χρόνια πολλά στον Αδελφό μου Δημήτρη Πετρόπουλο κι όλες τις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες που γιορτάζουν σήμερα..)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »