*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

Υπέροχη ήταν η συναυλία των μαθητών της σχολής Αντώνη Μουσαδέ

12 Φεβρουαρίου
*Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του τηλεοπτικού σταθμού STAR, φιλοξενήθηκε χθες ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού προβάλλοντας για μια ακόμη φορά το Καρναβάλι μας και εντυπωσιάζοντας και την ίδια αλλά και τους φιλοξενούμενούς της.
......
*Σημειώνω ότι το αφιέρωμα του Star ξεκίνησε με φωτογραφία του Βασιλιά Καρνάβαλου με τον  Σταύρο Μωραϊτη και το πλακάτ της Θρακικής Σκηνής! Ούτε... παραγγελία να το κάνανε, ενώ στην εκπομπή μίλησε μόνο ο Δήμαρχος Τσέπελης!
......
*Μέχρι και... ορχήστρα παρήγγειλε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης για την βασιλόπιτα των εργαζομένων της ΔΕΥΑΞ! Φυσικά πλήρωσε η εταιρεία κι όχι ο γιατρός από την αντιμισθία των 1.710 ευρώ!
Με ξένα λεφτά όλοι γινόμαστε χουβαρντάδες!
......
*Στη Ξάνθη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Γιώτα Χατζηθεοδώρου που όλα δείχνουν μάλιστα ότι θα είναι η σούπερ σταρ της Ξανθιώτικης επιθεώρησης Πικαντίλι Νο 4-ΕΡΑΣΤΕΣ ΟΝΕΙΡΟΥ!
Περισσότερα τις επόμενες μέρες....
......
*Υπέροχη ήταν η συναυλία των μαθητών της σχολής Αντώνη Μουσαδέ τη περασμένη εβδομάδα στο πανέμορφο Nostos.
Μάλιστα στο σχόλιό του στο fb ο Αντώνης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Από την χτεσινή συναυλία των μαθητών στο πανέμορφο Nostos Bar, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα αστέρια μας».
......
*Εντός των ημερών έρχονται οι στολές της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ (σ.σ. Τα δείγματα είναι στη διάθεση όλων) και θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν σιγά σιγά όλοι όσοι δήλωσαν ή θα δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2541026344 και 6953061581 (Σταύρο Μωραϊτη) και 6971616615 Τόρη Παπαδήμα.
....
*Αποκλειστικό. Τι συνέβη και «μάλωσαν» οι επί χρόνια αχώριστοι και κολλητοί Γιώργος Καρυπίδης και Μπάμπης Κυρκούσης;
Βέβαια δεν θέλω να γίνω «κακός», θα σας αποκαλύψω ωστόσο ότι την προηγούμενη Δευτέρα που ήταν η γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους, ούτε χρόνια πολλά του είπε ο Γιώργος, σε αντίθεση με τη Σοφία που τον ευχήθηκε να γίνει ο καλύτερος...σεφ ή φούρναρης της Ελλάδας!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »