*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Φεβρουαρίου

Η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη το βράδυ της Δευτέρας 10/2, τείνει να εξελιχθεί με τους …Ξυνιδαίους ή χωρίς αυτούς, στο Δήμο Τσέπελη!;

10 Φεβρουαρίου

Επιβεβαίωση του «Μ». Και η Μαριάννα Μαϊδάνογλου αποφάσισε να θέσει τελικά υποψηφιότητα για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Ξάνθης. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες κι ενώ είναι σίγουρες οι υποψηφιότητες των δικηγόρων Γιώργου  Ξυνίδη (γιος του πρώην Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη) που στηρίζεται απο την παράταξη Τσέπελη, Ελένης  Σταθούλη και Δέσποινας Παρτσαλίδου, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του «Μ» καθώς οριστικοποιήθηκε και η υποψηφιότητα της γνωστής δικηγόρου Μαριάννας Μαϊδάνογλου, την οποία έσπευσαν δυστυχώς «ορισμένοι» να χρεώσουν στον δικηγόρο του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλο, ενώ πρόκειται για ένα άτομο με εξαιρετική προσωπικότητα που στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, ήταν δικηγόρος του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη.
Επίσης θεωρείται σχεδόν δεδομένη και η υποψηφιότητα της Πόπης Συμεωνίδου με τη στήριξη της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Μας».
Η πρώτη πρόγνωση. Κάποιες δημοτικές παρατάξεις από την….Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν ακόμη και πρόβλημα…εσωτερικής αποσύνθεσης, καθώς η ψηφοφορία της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι υποψήφιοι, τείνει πλέον να εξελιχθεί στο δίλημμα, «με τους Ξυνιδαίούς ή χωρίς αυτούς στο Δήμο Τσέπελη μέχρι το τέλος της 4ετίας του;!»
Όπως είναι γνωστό το θέμα της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 8 το βράδυ (πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη) ενώ η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ήδη προκάλεσε εντάσεις σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
(σ.σ. Η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου  Ξάνθης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NEXT tv

*Η λεζάντα στη φωτογραφία του κυρίου Ξυνίδη είναι απο την φιλική του εφημερίδα "Εμπρός"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »