*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

30 Ιανουαρίου
ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ...ΟΝΟΜΑΤΑ!
Άπαιχτος για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, αφού όπως με πληροφόρησαν αποκάλεσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο τον εαυτό του...νερουλά! (σ.σ. Προφανώς θα θεωρεί ότι έτσι αναβαθμίζει περισσότερο την υψηλή προσωπικότητά του...)
Ωστόσο η πιο ωραία στιγμή της συνέντευξής του ήταν όταν προκάλεσε τον υψηλόμισθο Διευθυντή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τηλέμαχο Αρναούτογλου, «αν θέλει να πει και ονόματα...», γιατί με τη λάσπη που εισέπραξε και εισπράττει, αν έκανε λασπόλουτρα θα είχε περάσει η... μέση του!»
-Ιπποκράτη εδώ και τώρα θέλουμε... ονόματα!!!
(σ.σ. Κατά τα λοιπά βέβαια ο μαχητικός Τηλέμαχος δεν με εξέπληξε καθόλου με τις ερωτήσεις που... ΔΕΝ έκανε. Αφού δεν ρώτησε τον γιατρό ούτε για τις υψηλές αντιμισθίες τους στη ΔΕΥΑΞ, ούτε αν θα συνεχίσει να είναι και ο γιατρός στο  Δροσερό ή θα φάει και κανείς άλλος παιδίατρος ψωμί πόσο μάλλον για τους «περίεργους»... εξωδικαστικούς του συμβιβασμούς με την ΔΕΥΑ Νέστου...).

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!
Και χθες Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το ρολόϊ της Κεντρικής πλατείας της πόλης παρέμεινε σταθερά σταματημένο στις 12.50! Φεύγει δηλαδή κι ο Γενάρης και οι αυτοί που θα έλυναν όλα τα θέματα του Δήμου Ξάνθης σε χρόνο ρεκόρ, δεν μπορούν ακόμη να φτιάξουν ούτε ένα ρολόϊ! Και μιλάμε για εδώ και 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον... Μπράβο αντιδήμαρχε Γιάννη Ζερενίδη.
(σ.σ. Κι αυτοί οι άνθρωποι προεκλογικά κραύγαζαν ότι σε 6 μήνες θα έχουν έτοιμο ανοιχτό θερινό κολυμβητήριο στο γήπεδο της Ασπίδας...)
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ή ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2;
Επιμένει ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και γιατρός Ματθαίος Σαββίδης και εννοείται ότι αυτόν πιστεύω εγώ... ότι ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ το με αριθμό 2 Πρακτικό του Δημοτικού συμβουλίου οπότε γεννιέται το ερώτημα, «και πως τότε χωρίς καμιά ενημέρωση δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ...».
Κι από την άλλη επιμένει όμως κι ο Φανουράκης ότι...το υπέγραψε το πρακτικό! (Σ.Σ. Προφανώς θα εννοείται το πρόχειρο πρακτικό που έλεγε όμως 19-2 κι όχι 21...).
Για να δούμε λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη που θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, θα ξεκαθαρίσει τελικά η αλήθεια; Αγωνιούμε όλοι μας...
-Ίσως γιατί δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »