*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Οι Coda Project αύριο Παρασκευή 31/1 στο Nostos live στην Ξάνθη!

30 Ιανουαρίου
Με είσοδο μόλις 3 ευρώ  στο Nostos live στην Ξάνθη!
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 23:00, οι Coda Project –ο Σάββας και η Γιώτα- με καταγωγή από την Ξάνθη που εντυπωσίασαν στο παρελθόν τους πάντες στο μουσικό talent show «X-FACTOR», επιστρέφουν στο stage του Nostos στην Ξάνθη!
-Το αγαπημένο ταλαντούχο ντουέτο, θα μας ξεδιπλώσει τις μουσικές ιστορίες του, που οδηγούνται από τις εξαιρετικές φωνές και μουσικές τους…!
-Πόρτες 22:00, έναρξη 23:00.
-Είσοδος 3 ευρώ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ &ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ live στην Ξάνθη, 
την Πέμπτη 6/2 στη βραδιά EATS & BEATS του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!
Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε στη βραδιά EATS & BEATS στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ένα από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής που περιμένει όλους εσάς για να σας απογειώσει με τις μοναδικές ερμηνίες τους!
Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής συνεργάζονται και εμφανίζονται μαζί και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Οι δύο καλλιτέχνες, με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.
After Shopping party.
Εναρξη 21:00
Κρατήσεις 6986616960

Η παιδική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» 
του Ευγένιου Τριβιζά στην Αλεξανδρούπολη
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά που μαγεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Το Όνειρο του Σκιάχτρου».
Τη μουσική υπογράφει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του συνθέτει πρωτότυπη μουσική για παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά!
Πρωταγωνιστούν: Άννα Ζηρδέλη, Αστέρης Κρικώνης, Βασίλης Ζώης, Κική Σταυριανίδη, Δων Χριστοδούλου, Κατερίνα Παπαδάκη και ο Γιάννης Παπαθανασίου.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: 8 ευρώ στο Βιβλιοπωλείο ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ (Λ. Δημοκρατίας 230).
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

«Ρεμπέτικες Ιστορίες» την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 
στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΣ Αντίκα, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, συνδιοργανώνουν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την παράσταση «Ρεμπέτικες Ιστορίες» σε σκηνοθεσία Κυριακής Οβαλιάδου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
1953. Μεταπολεμική Ελλάδα… Μία Ελλάδα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αφήνοντας πίσω καταστροφές, προσφυγιά, πολέμους. Μια Ελλάδα που έχει μάθει να παλεύει με κάθε θηρίο και να βγαίνει νικήτρια.
Παίζουν οι ηθοποιοί : Μ. Μουρουζίδης, Γ. Σαββίδης, Β. Ταταλιάς, Π. Μουτζούρης, Αν. Καραβελίδου, Κ. Οβαλιάδου, Ελ. Βλαχάκη, Μ. Ασλανίδου, Κ. Αρμένη, Σ. Μουράτογλου.
Την Ορχήστρα Παλαιών Ασμάτων αποτελούν οι: Χ. Μελισσοπούλου, Απ. Αποστολίδης, Β. Κιορμήτρου, Γ. Βαμβακάς, Π. Αμπεριάδης, Ν. Βουλγαρίδης.
Χορεύει το χορευτικό τμήμα του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας Νεάπολις

Καρναβαλική Παρέλαση με τον Καραγκιόζη
Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού και τον θίασο Θίασος Σκιών "Τα παραμύθια του Καραγκιόζη", σας περιμένει να συμμετέχετε στην πανδαισία χρωμάτων του Καραγκιόζη, κατασκευάζοντας μόνοι σας τις γεμάτες χρωματιστά μπαλώματα στολές των επιφανών ηρώων του Καραγκιόζη.
Διαθέσιμα μεγέθη: Eνηλίκων και παιδικές
Τιμές στολών: Φτιάξτε τες μόνοι σας βάζοντας χρωματιστά μπαλώματα σε παλιά ρούχα!
Σειρά παρέλασης: Η κλήρωση της σειράς παρέλασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28.02 και ώρα 17:00 στην κεντρική σκηνή.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6976478073 Νατάσα Μιχαηλίδου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »