*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

Μια σαμπάνια «Dom Perignon» παρακαλώ! Την αξίζω.... ειδικά σήμερα! Πάσχα στη Ξάνθη ο Θανάσης Ευθυμιάδης...

23 Απριλίου


*Δεν ξέρω τι λέει «τώρα» για μας ο Πάνος ο Ζερενίδης αλλά η ιστορία δεν παραγράφεται αλλά μόνο γράφεται...

Και στα δύσκολα ήταν πάντα και δίπλα μας αλλά και οι αγώνες που δώσαμε, έγραψαν στην ΙΣΤΟΡΙΑ στη Ξάνθη.

Την έγραψαν...! Και το χειρότερο για όλους...

Πρόκειται για την Ιστορία που... ΔΕΝ διαγράφεται! Οπότε... αδίκως οι... «σκώληκες» προσπαθούν με «απασχολήσουν» το μυαλό μου...

Με «μαλ...» δεν ασχολούμαι λοιπόν, αλλά μόνο με  νέα ταξίδια που τα ξεκίνησα ήδη με νέα μάτια!

......

*Άλλωστε στο περσινό Πικαντίλι 4... Πρωταγωνίστησαν τα «Δυο ψέματα» κι όχι τα... «Τα ψέματα»!
Ή οι... «Βάτραχοι» μιας κοπής! Οι «γλύφτες» και τα «ερπετά» που αφθονούν σε όλες τις ζωές και τις εξουσίες...είναι απλά μια "ρουτίνα"! Άλλωστε πάντα η "εξουσία" δίπλα της ήθελε ...."Δουλτσινέες" και θυμιατά!

......

*Ξυπνήστε λοιπόν... Και μη μιζεριάζετε με κακομοίρικους δαίμονες... γιατί δεν πρόκειται ούτε σαμπάνια «Dom Perignon» ν’ ανοίξετε ποτέ στη ζωή σας, ούτε να ξημερώσετε στο ... fresco γράφοντας την «ιστορία»! Αφού προηγουμένως "ενώ" αυτοί ονειρεύονταν....χιονοδρομικά κέντρα στον ύπνο τους, εσύ ήσουν στην αστυνομία και τάβαζες με αστυνομικούς διευθυντές και υποδιευθυντές και δεν έσκυβες το κεφάλι!!!

Οι μπουρζουά με τους μπουρζουά... κι οι «μαχητές» με τους «μαχητές»!

-Τα καλύτερα άλλωστε... ΤΩΡΑ έρχονται!

-Κι όποιος "αντέχει" εδώ είμαστε ... ! Ούτως ή άλλως...γιατί εμείς όλους τους κοιτάμε στο μάτια! Δεν επικοινωνούμε μαζί τους...δια του πατώματος!  

......

*Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 44 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η περίφημη Ταβέρνα «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ», όπως μας ενημέρωσε η Όλγα Χατζησταμάτη.

Αυτούσια η ανάρτησή της:

«Όλγα Χατζησταμάτη. Ταβέρνα «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ»

Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας για τα 44 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας! Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη & ευημερία!»

......

*Κι άλλη μια φώτο από τα γενέθλια της ταβέρνας «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ» με τις ευχές της στήλης.

Και του χρόνου στα... 45 χρόνια!

......

*Ε, τώρα που η Φένια έγινε και... αναπληρωματική γραμματέας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Δικαίου με Πρόεδρο τον Θόδωρο τον «Πύρρο»...

Για να είμαι ειλικρινής ζω μόνο για ένα πράγμα!

-Να γιορτάσει ο Αλέκος Κοντός την γιορτή του  (30/8/2024) και να μας «φέρουν» αναβαθμισμένη πλέον στην γιορτή του ο Γιάννης Ζερενίδης με την Μαργαρίτα Γκαλέτση την... αναπληρωματική Γραμματέα Φένια!!!

Ζούμε... Για να την ξαναδούμε! Με την υπέροχη ξανθιά κουμπάρα της φυσικά!

(σ.σ. Εκτός αν δεν μα καλέσει ο Αλέκος αυτήν τη φορά (χρονιά)... οπότε θα πάω ... «απρόσκλητος»! Όπως η Φενια...! Αλλά αυτό δεν το χάνω με τίποτα!)

.....

*Αποκλειστικό. Δεν αποκλείεται ο δημοφιλής και κορυφαίος ηθοποιός (και όχι μόνο...) Θανάσης Ευθυμιάδης, να ‘ρθει για να κάνει Ανάσταση και Πάσχα στη Ξάνθη μαζί με τον κουμπάρο του Νίκο Πετράκο!


 

Και φυσικά να δώσει το παρόν και στα εγκαίνια του καλοκαιρινού φοβερού My club που όπως ήδη έχω αναγγείλει, θα γίνουν το Σάββατο της Ανάστασης, δηλαδή στις 4 Μαΐου 2024.

......

*Είπαμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τώρα έρχονται... αλλά και οι... Καλύτερες… μέρες!!!

(σ.σ. Κρίμα μόνο που φέτος θα έχουμε μια Τεράστια Απουσία! Αυτή της Αγαπημένης μας Βίκυς, που παραμένει Αθάνατη και Ζωντανή στη Μνήμη και τις καρδιές μας...».

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »