*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

20 χρυσά χρόνια Ζ' Palace Congress Center στις 26 Ιανουαρίου 2020

16 Ιανουαρίου
*20 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει φέτος το Ξενοδοχείο Z-Palace στην Ξάνθη και τα γιορτάζει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 με ένα υπέροχο gala που διοργανώνει παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτάς του!
«240 μήνες, 1.044 εβδομάδες, 7.305 μέρες, 175.320 ώρες, 10.520.000 λεπτά σέρβις, φιλοξενίας και πολλών στιγμών!
Ευχαριστούμε εσάς που είστε μέλη της Ζ οικογένειας και ευτυχισμένο το έτος 2020 σε όλους με υγεία!», έγραψε η Νικολέτα Λαφτσοπούλου στο facebook, ανακοινώνοντας το γεγονός!
……
*Ιδού τι αναφέρει και η πρόσκληση του Ξενοδοχείου «Hotel Z Palace» προς την εφημερίδα μας:
«Το Δ.Σ. του ξενοδοχείου Hotel Z Palace & Congress Center σας προσκαλεί σε ένα εκλεκτό εορταστικό gala, αφιερωμένο στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε εσάς και έναν συνοδό σας στους χώρους του Hotel Z Palace & Congress Center την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00, προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου μας.
Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουμε τελετή κοπής πίτας, προκειμένου να τιμήσουμε το προσωπικό μας και τα διευθυντικά στελέχη μας.
Επίτιμος προσκεκλημένος ο κύριος Τάσιος Γρηγόρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος.
Με εκτίμηση,
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
του Hotel Z Palace & Congress Center».
……
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
-Το δημοφιλές «gossip» περιοδικό πανελλήνιας κυκλοφορίας «YES» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, φιλοξενεί μια αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του νεαρού ταλαντούχου Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καριπίδη!
-Την αποκλειστική αυτή είδηση ανακοίνωσε με «story» του στο FACEBBOK ο ίδιος ο Γιώργος!
……
*Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 7 μ.μ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αβδήρων κόβει την βασιλόπιτά του στην ταβέρνα «Το Χωριό» στα Άβδηρα, με guest star την τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και την ορχήστρα της για τη διασκέδαση όλων!
……
*Σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου η κουζίνα του Κυβερνείου ταξιδεύει στην Ασία.
Φαγητά του «δρόμου» και όχι μόνο.
Bao Buns, Tempura, Ramen και διάφορες ακόμη ανατολίτικες προτάσεις, αρμονικά «δεμένες» με τις μουσικές επιλογές του dj STAVROS ANDONOUDIS (Pantheon Bar - Thessaloniki) .
After Shopping. Starts at: 21:00
Reserve: 6986616960.
……
*Μια θρυλική μπάντα επιστρέφει στην Ξάνθη!!! Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου τα «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ» στο Nostos!
Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!
Τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν ασταμάτητα αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες! Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.
Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.
Πόρτες 22.00, έναρξη 22.30, είσοδος 10€.
*Προπώληση εισιτηρίων από το Nostos Bar (μετά τις 19.00) και από το Studio Italos (ώρες καταστημάτων)
info: 694 5672 630.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »