*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Το WWF Ελλάς διοργανώνει την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου, μία ξεχωριστή ξενάγηση

15 Ιανουαρίου
Ξενάγηση στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου 
παρέα με τον Πωλ Ευμορφίδη
Το WWF Ελλάς διοργανώνει την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου, μία ξεχωριστή ξενάγηση στις δράσεις του WWF Ελλάς και του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου για την προστασία των μοναδικών απειλούμενων αρπακτικών πουλιών.
To Εθνικό Πάρκο έχει επιλεχθεί ως μία από τις στάσεις που θα κάνει ο ιδρυτής της εταιρείας COCO-MAT Πωλ Ευμορφίδης, ο οποίος ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από την Αθήνα με το ποδήλατό του και τελικό προορισμό την ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ. Με κεντρικό σύνθημα “Move for Nature: Challenge yourself - Save your planet” και «συνοδοιπόρο» το WWF Ελλάς, στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών γύρω από την κλιματική κρίση και το περιβάλλον. Έτσι, ο κ. Ευμορφίδης μέσα σε 3 μήνες, θα διασχίσει συνολικά 8 διαφορετικές χώρες, με τελικό προορισμό το Νεπάλ, απ’ όπου και θα ξεκινήσει για να ανέβει την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων.
O κ. Ευμορφίδης θα βρίσκεται στο πάρκο στις 13:00 μ.μ. για να δει από κοντά τις δράσεις προστασίας που υλοποιεί το WWF Ελλάς και ο Φορέας Διαχείρισης.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο του WWF Ελλάς στη Δαδιά (25540-32210).

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του ΕΒΕ Έβρου
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Έβρου σας προσκαλούν στην ετήσια γιορτή για την έλευση του Νέου Έτους και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ στο ξενοδοχείο Αστήρ Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συζητηθεί ο απολογισμός του 2019, η στρατηγική και οι στόχοι για το 2020 ενώ επίσης θα απονεμηθούν βραβεία αριστείας και αναγνώρισης σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ο Δήμος Ξάνθης θα τιμήσει τους Ξανθιώτες αθλητές που διακρίθηκαν 
σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες
Από τον Δήμο Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ξάνθης θα τιμήσει τους Ξανθιώτες αθλητές που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες.
 Θα ακολουθήσει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Κατσιλίδη «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ» η ιστορία μιας πόλης.
Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.30
Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Αναβάλλεται η θεατρική παράσταση TOC TOC στην Κομοτηνή

«Ζητάμε συγγνώμη» αναφέρουν σε μήνυμα παραγωγή και θίασος της παράστασης
Την αναβολή της θεατρικής παράστασης TOC TOC έκαναν γνωστή με απολογητικό μήνυμά τους η παραγωγή και ο θίασος της παράστασης:
«Ζητάμε συγγνώμη αλλά η προγραμματισμένη μας παράσταση στην Κομοτηνή το Σάββατο 25/1  πρέπει να αναβληθεί για τεχνικούς λόγους. Θα είμαστε κοντά σας σύντομα.
Θα σας ενημερώσουμε για την καινούργια ημερομηνία. Συγγνώμη για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Η «Οδύσσεια» του Ομήρου από τον «Μικρό Βορρά» στην Καβάλα
Ο Μικρός Βορράς φιλοξενείται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και παρουσιάζει την Οδύσσεια του Ομήρου.
Παίζουν: Ιωάννης Καμπούρης, Αργιέτα Οκαλίδου, Χρήστος Τσάβος, Σοφία Φραγγή
Πρόσθετες Πληροφορίες
Μετά την παράσταση ακολουθεί ένα εντελώς διαδραστικό εκπαιδευτικό μέρος. Οι θεατές, με τη βοήθεια των ηθοποιών, παίρνουν τους ρόλους των ηρώων και άλλοτε προχωρούν, άλλοτε φωτίζουν, σημεία της ιστορίας που μόλις είδανε. Στόχος είναι η βαθύτερη ενασχόληση με το κείμενο και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν μέσα από την ενασχόληση των εφήβων - θεατών με το θέατρο.
Προπώληση: Γενική Είσοδος 8 €
Ταμείο: Γενική είσοδος 10 €, Μαθητικό – Φοιτητικό 8 €
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »