*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

Πρύτανη Φ. Μάρη, ισχύει αυτό για 4 καθηγητές στα ΤΕΙ Καβάλας; Ο γιατρός Δ. Παπαδόπουλος με Δούκα!

10 Σεπτεμβρίου

Οι ήρωες!


«Ηλιας Γκικας: Τελειώσανε και οι γιορτές Παλιάς πόλης. Ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας και όλους τους συλλόγους  που συνεργάστηκαν μαζί μας».

…………………………......

Αυθεντικό 1


«Τι ευτυχία να παρακαλάς να μην τελειώσει το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας για να δεις ακόμη έναν μαγικό συνδυασμό Κωνσταντέλια - Τσιμίκα - Ιωαννίδη! Από τη δεκαετία του 80 έχουμε να δούμε τόσο ταλέντο και θέαμα!».

(Ο Xinidis Sokratis στο fb)

-Μήπως θα ήταν πολύ καλύτερος ως Πρόεδρος του... ΑΟΞ παρά ως Υπουργός του Γ. Παπανδρέου; Το ερώτημα ισχύει και για τον Θόδωρο Κοκκάλα...

…………………………......

Αυθεντικό 2

«Τώρα τα ξέρετε όλα.

Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα του κόμματος και οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς καταφέρνοντας ακόμα και να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής φορώντας τους κουκούλα».

(Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ)

-Καλά και έναν χρόνο τώρα γιατί δεν τα έβγαζες κι εσύ στο... τικ-το και μας έκανες να περιμένουμε;!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Λιτή αλλά καυτή ερώτηση για την Πρυτανεία του ΔΠΘ:

Στο ΤΕΙ Καβάλας υπάρχουν 4 καθηγητές που δεν έχουν τελειώσει ΑΕΙ, δηλαδή Πανεπιστήμιο ! Θα ήθελα να ρωτήσω τον Πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη.

-Ισχύει αυτό ή... δεν ισχύει;

.......

*Πρώτη είδηση. Ξέρετε ποιος υπέγραψε πρώτος την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την θέση του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Ξάνθη;

Ο πρώην ηθοποιός μου (στο Πικαντίλι) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2023 Δημήτρη Παπαδόπουλου (σ.σ. Που πήρε και την απευθείας ανάθεση του Φανουράκη ως γιατρός του Δήμου Ξάνθης ύψους χιλιάδων ευρώ!!! Και καθύβριζε στη συνέχεια επί μέρες από το «Στραβά κι Ανάποδα» κι από τον Κανάτα!!!

-Διότι λέει... «δολοφονούσα»... χαρακτήρες!

(σ.σ. Αληθεύει ότι ο Κώστας τις αφαίρεσε όλες εκείνες τις... «δολοφονικές»... αναρτήσεις σε βάρος μου μετά το «ανατρεπτικό» αποτέλεσμα των δημοτικών  εκλογών στις 15 Οκτωβρίου 2023; Ή απλά μου είπαν κακίες;).

......

*Πρώτος λοιπόν υπέγραψε για την υποψηφιότητα του Δούκα που θέλει ένα ΠΑΣΟΚ συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ...!

Ο παθολόγος γιατρός Δημήτρης Παπαδόπουλος που πήρε απευθείας ανάθεση χιλιάδων για να επισκέπτες τους «ασθενείς» υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης για να διαπιστώσει αν... ασθενούν και βρίσκονται στα σπίτια τους!

(σ.σ. Κι εγώ που νόμιζα φίλτατε Ζαγναφέρη και φίλτατε Μιχάλη Πουσπουρίκα ότι ο γιατρός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας...! Πώς έπεσα τόσο έξω...).

......


*Μετά από 24 ώρες, όταν και αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕ και αφού επικυρώθηκε το αποτέλεσμα της κάλπης με την πρόταση μομφής, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι άφαντος. Δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media, ενώ σύμφωνα με όσους προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα.

Όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ένα σοκ για τον «έκπτωτο» πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νόμιζε ότι θα κάνει… περίπατο και δεν θα περνούσε η πρόταση μομφής εναντίον του.

(σ.σ. Για να δούμε μήπως εμφανιστεί κάπου σήμερα...)

......

*Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες  άνθρωποι του περιβάλλοντος του δείχνουν ως υπαίτιο της ήττας Κασσελάκη στην ΚΕ τον άνθρωπο που επέλεξε ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας. Όλοι δείχνουν δηλαδή τον Νίκο Παππά, αφού όπως λένε είχε πείσει τον Κασσελάκη και τους συνεργάτες του ότι «τα κουκιά δεν βγαίνουν» και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ψηφοφορία, ακόμα και αν είναι – όπως ήταν – μυστική.

......


*Σημειώνω ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει η διαδικασία, ο Κασσελάκης δεν μπορεί να συμμετάσχει στις αποφάσεις για τον οδικό χάρτη εκλογής νέου προέδρου. Ούτε στην ΚΕ, ούτε στη Γραμματεία. Οι επιλογές του, για αυτούς που τον γνωρίζουν, έχουν να κάνουν και με τις επιδράσεις που θα έχει από το στενό του περιβάλλον.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, του λέει να τα παρατήσουν όλα και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

......

*Ποιόν είχα λέτε μπροστά μου εντελώς συμπτωματικά στην Εκκλησία την Κυριακή το πρωί για τα 40 του Αείμνηστου Πατέρα του Αλέκου Κοντού;

Μα τον Αντιδήμαρχο... δημοσίων σχέσεων (σ.σ. Υπάρχει στο Στρατό Στρατηγέ του Δ’ Σώματος Στρατού, Σώμα -ειδικότητα δημοσίων σχέσεων...) Σάκη Χατζηαντωνίου να χαριεντίζεται μες την καλή χαρά με προεκλογικό Μας υβριστή! (σ.σ. Δεν άφησε σε ησυχία καθυβρίζοντας σχεδόν κάθε  μέρα τον Στράτο Κοντό ακόμη και στις  αναρτήσεις του κουμπάρου του Νίκου Προφέτη...).

......

*Αχ... Στοές –Στοές, που όταν χάνετε την εξουσία θέλετε να... ανέβετε και πάλι στα... ανώγεια από τα...υπόγεια και γλύφετε εκεί που φτύνατε προεκλογικά! Και τρέχετε τώρα από πίσω της...

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »