*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Μετά τους "Ανώνυμους" του fb μπήκαν στη ζωή μας και οι Συντελεστές Επιπέδου 1 & 2!

17 Σεπτεμβρίου


Γι’ αυτό το περίπτερο έγινε «χαμός» στο Facebook!

………………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Με σταματάν διάφοροι τύποι στο δρόμο και το λένε κι εδώ κι εκεί με κρυφοχαμόγελα και πονηράδες... Είσαι ή δεν είσαι με τον... Δήμο... Αλλιώς;

-Μα... Ήμουν, είμαι και θα είμαι με τον... Παπαδόπουλο Αλλιώς!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στην Ανοιχτή γραμμή)

-Και χθες γύρισε μέχρι και το... «Άλογο» στην εκπομπή του. Ένας - ένας στο ... ξέφραγο «μαντρί» ή μάλλον στα νέα παγκάκια της πόλης που έγιναν.... στενά και κατηφορικά για να μην κοιμούνται οι....άστεγοι της πόλης!

..................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Φαρμακοποιός: Έχεις (όνομα πάθησης); (όνομα φαρμάκου) πάρα πολύ ωραία, πάρ' την.

Ε, καλά, εντάξει, εσύ τι, πληρωμένα τα έχεις αυτά.

Φαρμακοποιός: Μαλάκα γάμησέ τα, ντάξει θα μου ’ρθει  κανείς πίσω θα μου πει «σου έφερα συνταγή» και θα πεθάνω στο γέλιο».

(Από διάλογο που ήρθε στο φως για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν επιφέρει ζημία 3,5 εκατ. σε βάρος του ΕΟΠΥΥ).

-Και... ΔΕΝ  ξεκαρδίστηκα στα γέλια!!! Μόνο (ξανα)μελαγχόλησα...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Μετά το νέο «φρούτο» που απολαμβάνουμε στο σύγχρονο fb όπου οι υπογράφοντες «μαχόμενοι» (!) πολίτες αντί να βάλουν το όνομά τους ή έστω το... «ψεύτικο» λογαριασμό, εμφανίζονται ως... «ανώνυμοι», εδώ και λίγες μέρες...

Οι συχνοί σχολιαστές του διαδικτύου πλην του ονόματός τους, διαχωρίζονται με το επώνυμο «Συντελεστής επιπέδου 1 ή Συντελεστής επιπέδου 2»

-Τώρα πως γίνεται ο... διαχωρισμός των «επιπέδων»; Ειλικρινά δεν γνωρίζω… συμπεραίνω με αφέλεια ότι το επίπεδο 1 θα έχει καλύτερο βιογραφικό από τους συντελεστές 2... οπότε το δεύτερο αφελές ερώτημά μου είναι, «ο κορυφαίος συντελεστής οδηγός του Δήμου Ξάνθης ή ο αντιδήμαρχος δημοσίων σχέσεων Δήμου Ξάνθης Σάκης Χατζηαντωνίου», σίγουρα βρίσκονται στο επίπεδο 1.

......

*Και στο δια ταύτα. Χαμός του χαμού γιατί ο Δήμος Ξάνθης ξήλωσε ένα από τα πλέον ιστορικά περίπτερα της πόλης, αυτό στο 3ο δημοτικό σχολείο που επί μήνες είναι κλειστό, προφανώς γιατί δεν βγαίνει πλέον το «μεροκάματο» του περιπτερά στην συγκεκριμένη πιάτσα, οπότε ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων με άλλους πολίτες να εκφράζουν την δυσφορία τους γιατί λειτουργούσε στην συγκεκριμένη θέση πάνω από μια 30ετία αν θυμάμαι καλά κι άλλοι πλην των πανηγυρισμών, να ζητούν να ξηλωθούν κι άλλα... περίπτερα!!! Χαμός του χαμού δηλαδή και θαυμάστε τα σχόλια δεκάδων συμπολιτών μας!!!

Με την Κατερίνα Ζάχου να διεκδικεί μάλιστα και την... αποκλειστικότητα του ξηλώματος του περιπτέρου!!!

Ιδού λοιπόν οι απίστευτοι διάλογοι μεταξύ Συντελεστών Επιπέδου 1 και Συντελεστών Επιπέδου 2 που αν δεν έχει άλλη δουλειά, αξίζει να «μελετήσετε» μπας και βγάλετε... άκρη! Αλλά και την απίστευτη ανορθογραφία ορισμένων δαιμόνιων σχολιογράφων:

«Katerina Zachou

Απ' ότι φαίνεται ξηλώνουν αυτή τη στιγμή το περίπτερο στην 28ης Οκτωβρίου, δίπλα από το 3ο Δημοτικό

-Γιωργος Καραγιαννης

Αυτό σας έφταιξε!

Όλοι από κει περνούσατε....

-Mavridis Giannis

Γιωργος Καραγιαννης δεν μας φταίει το περίπτερο ως επιχείρηση. Μας φταίει η τσαπατσουλια των εκάστοτε υπευθύνων που αφησαν να στηθεί αυτό το περίπτερο στο συγκεκριμένο σημείο, αφήνοντας ούτε 30 εκατοστά διαθεσιμα για το πεζοδρόμιο. Έγινε μια φορά στραβά κι έμεινε έτσι για δεκαετίες. Τώρα που ειναι πλεον κλειστό σε τι επιτέλους χρειάζεται αυτό το κουφαρι;

-Konstantinos Vettis

Ωραία, και τώρα διάβαση και στις 2 μεριές.

-George Voutsi

Να φιγει το περίπτερο από το σημείο εκεί γιατί εμποδίζει τους παιζους και να αξιοποιήσουνε τον πλάτανο φτιάχνοντας ένα μίνι παρκακι με παγκάκια να μπορούν να κάθονται για λίγο οι άνθρωποι να ξαποστενουν.

-Tina Stamatina

Το αλλο που κλεινει ολο το πεζοδρομιο;;

-Ζάχος Χ. Μελισσοκόμος

Οι περισσότεροι εδώ μέσα που σχολιάζουν είναι ότι να ναι.... Έχει ιδέα κανένας τι είναι τα περίπτερα πως δόθηκαν άδειες λειτουργίας τους και σε ποιους; Οι δικαιούχοι έχουν πεθάνει προπολου και τα περίπτερα γίνανε περιουσιακά στοιχεία και νοικιάζονται από τον έναν και τον άλλον.... Σήμερα πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης υπάρχουν μαγαζιά που λειτουργούν αντί για αυτά οπότε είναι καιρός να καθαρίσει ο τόπος από δαυτα....

-Malamas Alexandridis Συντελεστής επιπέδου 2

Εγώ θα ήθελα να υπήρχε και η ταβέρνα "Τα Παιδιά" και το περίπτερο. Η πόλη μου η Ξάνθη, όπως κατάντησε, δεν μου αρέσει. Όλος εκείνος ο δρόμος, η είσοδος με τις πολυκατοικίες που δεν βλέπεις ουρανό, είναι ο ορισμός της έννοιας ψυχοπλακωμα. Η ταβέρνα και το περίπτερο ήταν η τελευταία όαση. Να δω πότε επιτέλους στην Ελλάδα θα αρχίσει ο διαχειριστής των χρημάτων μας, το Δημόσιο, να απαλλοτριωνει πολυκατοικίες και να τις ανατινάζει

-'Λίζα Σ'

Σιγά, σιγά θα κλείσουν όλα, η πόλη μας θα είναι άγρια, ούτε θα θέλεις να βγεις εξο κρίμα.

-Maria Funtani

Να μην έχουμε κατσίκα όπως ο γείτονας να προκόψουμε όλοι. ..Έτσι;... Αρκεί τι; η σκατοψυχιά που κουβαλάμε ;.. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.. Μπας και εις βάρος άλλου δει χαΐρι κανένας που κουβαλάει στο μυαλό και στην ψυχή του...τι; . Μη πω τι..

Συνέλθετε λίγο και γίνετε Άνθρωποι.

-Mpampis Nikolaidis

Καιρός ήτανε.

-Stratos Prastanis

Αν κλείσουν όλα στην 28 Οκτωβρίου τι χαρά θα κανεται θα περπατάτε σε μια οδό φάντασμα άνετα αφού σας πειράζουν είδη σε όλο το δρόμο τα μισά μαγαζιά κλείσανε ζήτω η πολυεθνικές

-Tasoula Kyratzogloy Συντελεστής επιπέδου 1

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΛΟΘΗ;..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ .....ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΤΕ ...ΕΟΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΣ... ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ..ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ...ΤΗ ΙΣΧΙΟΙ....ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΗ Η ΑΡΧΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΙΤΕΣ. .

-ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την κοντή π... την φταίνε οι τρίχες!!!

-Olga Chairopoulou

Έτσι όπως τα κατάντησαν τα περίπτερα, καλά κάνουν και τα ξηλωνουν. Αυτά δεν ήταν περίπτερα αλλά σούπερ μάρκετ. Θα μπορούσε ο κάθε περιπτεράς να κάνει το περίπτερο του "κουκλα". Ένα πολύ όμορφο μικρο "σπιτάκι " που θα χαιρόταν ο καθένας να το βλέπει

-Πορφύριος Πορφυλλιδης

Είναι ένα έργο καί αυτό ψήφο στις εκλογές

-Κυριακος Τουρατζιδης

Ανάπηροι πολέμου..

-Κωνσταντίνος ΞυνοτρούλαςΣυντελεστής επιπέδου 1

Γι'αυτό το πράγμα γιατί δεν μιλάει κανένας? Δεν το έχει δει κανένας σας? Δεν υπάρχει εκατοστό πεζοδρομίου που να είναι ελεύθερο για πεζό. Για τυφλό ή αναπηρικό καροτσάκι δεν το συζητάμε καν....

Μπορεί να είναι εικόνα οδός και κείμενο που λέει "FANTA lli Ξάνθη, άλ, Αποεκηραμτιρχαγ Μακαδυίά Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης πριν από έναν χρόνο Εμφάνιση περισσότερων ημερομηνιών"

-Eleni Michailidou

Τούς νόμους τής Ευρώπης μόνο που τους συμφέρει ακολουθουν. Αυτόυς τους 300 θα τούς έκανα κομμάτια. Και πείτε μου αμαρτωλή».

-Και για την αντιγραφή.... Συντελεστής μηδέν! (0). Όταν μιλάνε οι συντελεστές 1 και 2, τουμπεκί ψιλοκομμένοι και καλή βδομάδα!

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Την Τρίτη το απόγευμα συζητάμε
με τους πολίτες της Ξάνθης»


Ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης επισκέπτεται σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου την Ξάνθη, συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους πολίτες.

Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 17.30 στην Ξάνθη, στο «Κυβερνείο», Βασ. Σοφίας 7Α.

«Επισκεπτόμαστε την Ξάνθη για να πούμε στους πολίτες ότι έχουν επιλογή.

Είναι η Επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας.

Της Ρήξης με αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα για τους λίγους και τους ισχυρούς, με αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρομεσαίο κόμμα για να διευκολύνει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.

Της Ελπίδας για όλους αυτούς που αναζητούν και περιμένουν μια Μεγάλη Παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει, έχοντας τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας», αναφέρει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνης.

-Στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ δηλαδή....Μας επισκέπτεται σήμερα ..η ... Ρήξη και η Ελπίδα;! 

-Τρέχοντας όλοι....στην...Ελπίδα! 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »