*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

3 ενδιαφέρουσες δίκες με πρωταγωνιστή τον γωστό Τσέπελη σήμερα (Τρίτη 17/9) στο 3μελές!

17 Σεπτεμβρίου


*Όλο το πινάκιο σήμερα το 3μελούς περιλαμβάνεις τρεις δίκες. Οι δυο πρώτες με κατηγορούμενο (και πρωταγωνιστή...) τον πρώην Δήμαρχο Τσέπελη. Και  3η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην Αντιδήμαρχο Πρασίνου και νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σιαμπάν Μπαντάκ.


Ο πρώτος κατηγορείται γιατί στις Γιορτές Π. Πόλης 2021 και 2023 «έκλεινε» παράνομα την είσοδο της Π. Πόλης για να «οικονομάει» πλην του 1ου μαγαζιού (Ψωμί και Σοκολάτα) και το 2ο (Πρώτο Σκαλί) το οποίο λειτουργεί και σήμερα χωρίς... πεζοδρόμιο!!!

Διότι επί 34 χρόνια δερβέναγας της πόλης, «αλώνιζε» και «θησαύριζε» στο Δήμο Ξάνθης, γεγονός που καταγγέλθηκε μάλιστα και στο δημοτικό συμβούλιο του Λάκη Στυλιανίδη!

-Ο οποίος είχε πει και το περίφημο «ένας Τσέπελης ίσον ένας... Δήμος»!

......


*Η είδηση για την 1η δίκη; Συγκατηγορούμενος (με τον Τσέπελη) είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης, ο οποίος δεν είναι όμως στη 2η όπου κατηγορούμενος είναι μόνο ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης.

Πως γίνεται αυτό; Ειλικρινά δεν ηξεύρω!

......

*Ερώτημα κρίσεως. Αν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί δικηγόρος του Δήμου Ξάνθης τους 3 κατηγορούμενος, τα παράβολα ποιος θα τα πληρώσει; Ο Δήμος Ξάνθης ή θα τα πληρώσουν οι τρεις κατηγορούμενοι από την τσέπη τους;

-Το ερώτημα δεν ισχύει αν δικηγόρος  υπεράσπισης είναι ο Θανάσης Ξυνίδης ή η Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου.

Ίδωμεν...

......


*Βέβαια θα μου πείτε, εδώ όλες τις παράνομες όπως έλεγες (σ.σ. Λόγω της προεκλογικής περιόδου και της εκλογικής Νομοθεσίας) απευθείας αναθέσεις του Τσέπελη και του Φανουράκη και από 7 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι 31/12/2023 τις πλήρωσε ο Δήμος... Αλλιώς με αντιδήμαρχο Οικονομικών τον Σιαμπάν Μπαντάκ!!!

......

*Αλλά τι να σας πω... Ειλικρινά  δεν γνωρίζω πως έγινε αυτό. Αλλά τι να κάνουμε; Ο «τρελός του χωριού» να σας απαντήσει και επ’ αυτού απευθυνόμενος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και το Ελεγκτικό Συνέδριο ή ζητώντας Οικονομικούς Επιθεωρητές;

Ε, μη τα θέλετε και όλα... δικά σας!

Άλλωστε όπως λέει κι ο λαός, «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο... Μανώλης»! Κι εδώ ομιλούμε για... δυο Μανώληδες!!!

(σ.σ. Δείτε και την ιστορική χαρούμενη  φωτογραφία των "3" ....Αλλιώς!  Χαρούμενοι....κι όχι σαν εμένα.... "Χαζοχαρούμενοι"! Ντροπή μου! Να περισσεύω εγώ, ενώ κατά το σλόγκαν τους ...δεν περισσεύει κανείς! )

......

*Φουλ ηχορύπανση πάλι στην πόλη με τα μεγάφωνα στο φουλ, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/9 προς Τρίτη (Ώρα 00.50).

Να παρέμβει άμεσα το... Drone του οποίου -αν δεν κάνω λάθος-, λήγει η θητεία σύμβασή του με τον Δήμο στις 30/9/2024!

(σ.σ. Το ερώτημα ισχύει και για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βασίλη Ρούφο που τον συνόδεψε όπως έμαθα και στο φοβερό Πανηγύρι του Σταυρού την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Κεσσάνη, χωρίς όμως τον.... Τοψίδη αυτήν τη φορά!)

.....

*Ξαναρωτάω τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη που "δεν φοβάται" τίποτα και λειτουργεί ήδη σαν.... Τσέπελης στο Δήμο Αβδήρων και ιδίως στις "προμήθειες" και τις "πονηριές".

-Τα νέα Led του Δήμου Αβδήρων από την γνωστή εταιρεία φωτιστικών κλπ Αλεξανδρούπολης, ποιός θα τα τοποθετήσει; Η εταιρεία ή υπάλληλοι εργαζόμενοι του Δήμου; Περιμένω με αγωνία! 




*Στη Βουλή φέρνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Ροδόπης από την ανεξέλεγκτη παρουσία αγριογούρουνων και άγριων αλόγων.

Ο κ. Οζγκιούρ ζητά παρεμβάσεις για να περιοριστούν οι καταστροφές και επιπλέον προτείνει την ίδρυση και λειτουργία ενός θεματικού πάρκου για τα άγρια άλογα, καθώς αποτελούν εδώ και αιώνες μέρος της ιστορίας του τόπου, όπως αναφέρει ο κ. Οζγκιούρ.

(σ.σ. Ε κάτι πρέπει να πούνε κι αυτοί για να ξαναβγούνε....γιατί οι δημοσκοπήσεις με δυσκολία δίνουν την ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να περνάει το 3%)

……


*Αυτό κι αν είναι ειδησάρα. Μέχρι και το... «Άλογο» επέστρεψε χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» και το έκανε βεβαίως με το γνωστό «ρυθμικό» σύνθημα «Είμαι άλογο... είμαι άλογο», ο Μικέλε που έκανε στο διαβαλκανικό εγχείρηση στο Νεφρό γιατί δεν άντε να... περιμένει 6 χρόνια για να κάνει την εγχείρηση σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ και ο φοβερός τηλεθεατής μου από τη Κομοτηνή πού μού ‘φερε και το... μπαστουνάκι της Μανούλας του όταν το χρειάστηκε συμπολίτισσα που το είχε «ξε-χάσει» σε ένα ΙΧ, Μαρωνίτης παλιός δημοσιογράφος!!!

Δηλαδή όλοι γυρίζουν στο... «μαντρί»;;; Τι λέτε βρε «βοσκοί»... Επέστρεψαν στον... "Παπαδόπουλο-Αλλιώς!!!"

(σ.σ. Καλή 2η  εβδομάδα...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »