*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Σεπτεμβρίου

Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός σε Τσέπελη για Λεωφόρο Στρατού: Έθεσες σε κίνδυνο την ολοκλήρωση του έργου!

12 Σεπτεμβρίου

 Αντί να παραδεχθούν τα σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση του έργου, επιλέγουν να προβάλλουν αντιφατικές απόψεις, αποδεικνύοντας την αδυναμία τους να αναλάβουν υπεύθυνο ρόλο.

 

Η πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Δύναμη για το Αύριο» του κ. Τσέπελη σχετικά με την επανέναρξη του έργου της Λεωφόρου Στρατού δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη.

Για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνει τη συνήθη τακτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία εστιάζει σε επικοινωνιακά τρικ, παραβλέποντας τις πραγματικές ανάγκες της πόλης.

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι, ενώ ο κ. Τσέπελης και η παράταξή του ψήφισαν υπέρ της διακοπής του έργου – όπως και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου – σήμερα προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα. Αντί να παραδεχθούν τα σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση του έργου, επιλέγουν να προβάλλουν αντιφατικές απόψεις, αποδεικνύοντας την αδυναμία τους να αναλάβουν υπεύθυνο ρόλο.

Οι πολίτες της Ξάνθης αξίζουν περισσότερα από ευκαιριακές πολιτικές και τακτικισμούς που αποσκοπούν μόνο στην παραπλάνηση. Αξίζουν ουσιαστική πρόοδο, όχι μικροπολιτικές σκοπιμότητες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του Δήμου. Εφόσον αποτύχατε ως δημοτική αρχή, τουλάχιστον προσπαθήστε να ασκήσετε έναν ρόλο αντιπολίτευσης αντάξιο του Δήμου και των δημοτών του.

 Δήμαρχος  Ξάνθης Στράτος Κοντός -  

H Ξάνθη Αλλιώς


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »