*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

Λίγος κόσμος! Η μειονότητα, γύρισε την πλάτη στην πορεία για την Παλαιστίνη! (φωτο)

14 Σεπτεμβρίου

Παρά τις 3 επισκέψεις του Τούρκου Πρόξενου την τελευταία εβδομάδα στη Ξάνθη  και ειδικά τον οικισμό Αλκιώνη για να "βρει" ...  οργανωτή εκδήλωσης για την Παλαιστίνη, η Μειονότητα γύρισε την πλάτη στο Τουρκικό Προξενείο που την οργάνωσε!  

(σ.σ. Την άδεια πάντως για την πορεία ζήτησε και πήρε από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης η Βακούφικη Επιτροπή Αλκιώνης. (σ.σ. Οικισμός Δήμου Αβδήρων.)


 

Συγκεκριμένα: Πολύς λίγος κόσμος συμμετείχε το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12 η ώραστην πορεία που διοργάνωσε η Βακούφικη Επιτροπή του χωριού Αλκυώνη ως συμπαράσταση στον λαό της Παλαιστίνης. 

Μάλιστα η πορεία και εκδήλωσή ήταν τόσο υποτονική που σε χρόνο ρεκόρ στην κεντρική πλατεία "διαλύθηκε" με τους Οργανωτές να μη μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους αλλά και την οργή τους για την μικρή συμμετοχή του κόσμου που δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους. 



Οι φωτογραφίες μιλάνε άλλωστε μόνες της.

Σημειώνεται ότι και στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης η εκδήλωση γενικά ήταν ιδιαίτερα υποτονική με 1-2 συνθ΄΄ηματα, αφού οι περισσότεροι μουσουλμάνοι την παρακολούθησαν αδιάφορα και απο τα γύρω καφενεία και οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ μετά την μικρή παραμονή τους στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »