*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Tάσος Καραδέδος: Τέστ σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης!

15 Απριλίου
Την ανάγκη άμεσης διενέργειας διαγνωστικών τεστ για τον κορoνοϊό σε όλους τους κατοίκους του νομού Ξάνθης τόνισε ο Αναστάσιος Καραδέδος προκαλώντας κυριολεκτικά σοκ σοκ στους πολίτες που προβληματίστηκαν ιδιαίτερα, διότι είχε προηγηθεί ο περίεργος «αποκλεισμός» του Ιατρικού Συλλόγου το βράδυ της  Κυριακής στο Δημαρχείο Ξάνθης!
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης υποστήριξε στο Mega ότι «πρέπει να γίνει σε όλο το νομό αυτό που έγινε στο Δροσερό», όπου ελήφθησαν 350 δείγματα για Covid-19 στον οικισμό των τσιγγάνων.
ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Σύμφωνα με τον γιατρό και Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου  Ξάνθης «η Ξάνθη έχει αυξημένο φορτίο» τόσο με θανάτους όσο και με κρούσματα, και ως εκ τούτου πρέπει να διενεργηθούν τεστ σε όλο το νομό. Όπως ανέφερε ο κ. Καραδέδος, μέχρι στιγμής συνολικά στη Ξάνθη πραγματοποιήθηκαν 120 τεστ, εξαιρώντας τον οικισμό.
Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για το Δροσερό, καθώς «εάν δεν υπάρξει πειθάρχηση των κατοίκων του οικισμού στα περιοριστικά μέτρα, η περιοχή θα εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα».
Τέλος, ο γιατρός, υπογράμμισε ότι «ως ιατρικός σύλλογος δεν κληθήκαμε στη σύσκεψη με τον κ. Χαρδαλιά όταν ήρθε στην περιοχή», χωρίς όπως πρόσθεσε να γνωρίζει το λόγο!!!
(σ.σ. Αλήθεια κυρία Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, από ποιόν πήρες εντολές να ΦΙΜΩΣΕΙΣ τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης και να μην προσκαλέσεις τον  Πρόεδρό του; Από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ή από τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη; Περιμένουμε την ξεκάθαρη απάντησή σου, γιατί εσύ ήσουν δίπλα στον Υφυπουργό στη σύσκεψη του Δημαρχείου Ξάνθης και κανείς άλλος....).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »