*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Ο Φερτούν μιλούσε στα...Τούρκικα αλλά και στα...ΡΟΜΑνικα! Θα δώσει τα...700 ονόματα στη δημοσιότητα!

15 Απριλίου
Δήμαρχος Τσέπελης, Χαρδαλιάς, διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης και Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στην σύσκεψη της  Κυριακής στο Δημαρχείο Ξάνθης.
(Οι μάσκες είναι μόνο για τους....μαλ...!)
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Ήρθε όμως η στιγμή που δεν μπορώ, πρωτίστως ως γιατρός αλλά και ως πολιτικός, εκλεγμένος από μέρος των συμπολιτών μας, να μην εκφράσω τις ανησυχίες μου για την τροπή που έχει πάρει η όλη κατάσταση, αναφορικά με την αντιμετώπιση του ιού στην ευρύτερη περιοχή μας.
[…] Τελικά, μήπως ο Δήμαρχος κ. Τσέπελης φοβούμενος ότι το Νοσοκομείο Ξάνθης γίνει εστία μόλυνσης, αποφάσισε τη μετατροπή του κλειστού αθλητικού κέντρου «Φίλιππος Αμοιρίδης» σε χώρο φιλοξενίας ασθενών από τον κορονοϊό;
(O Βουλευτής Ν. Ξάνθης του ΚΙΝ.ΑΛ., Μπαράν Μπουρχάν)
-Χωρίς σχόλιο. Όταν λέει αυτά ο Μπουρχάν, θα πρέπει να θέλουν κάποιοι... ψυχίατρο για να μην καταλαβαίνουν τι κάνουν!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
...είμαι σίγουρος ότι είχε ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ και για το τι εστί ΑΓΡΙΑΝΗ αλλά και Απόστολος Αγκόρτσας!! Και τον εξέθεσαν φυσικά απεριόριστα...και μόνο πηγαίνοντάς τον στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ λειτουργεί...όπως κι αν λειτουργεί! Κι ο νοών νοείτω....! Και περιμένω φυσικά πως και πως να δω αν θα πάρει θέση ο λαλίστατος Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Για να δούμε, θα βγάλει ανακοίνωση ο λαλίστατος ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ξάνθης;

Σεμνά &Ταπεινά

*Απίστευτος χθες ο Χασάν Ολγού Φερτούν στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» όπου βγήκε να με απειλήσει –μήπως με μπέρδεψε με τον ...Σπάρταλη ή τον Μάκη τον Καμπιρολέ-, ισχυριζόμενος ότι μιλούσε ναι μεν ΤΟΥΡΚΙΚΑ από τα μεγάφωνα αλλά μιλούσε και... ΡΟΜΑνικα!

Και στο φορτηγάκι του Δήμου Ξάνθης, δεν ήταν οδηγός...αλλά συνοδηγός!

Όχι αυγό αλλά...ωό! Ποιός; Ο Χασάν Ογλού Φερτούν...Που προεκλογικά αλλά και μια 5ετία ως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Δημαρχόπουλου ήταν στην ΚΟΝΤΡΑ με τον Φανουράκη και τώρα έγιναν...κολλητοί!

......

*Κύριε Χασάν Ογλού Φερτούν θα πρέπει να καταλάβεις κι εσύ αλλά και το νέο σου «αφεντικό» ο Τσέπελης που βγήκες να «υπερασπιστείς», τα παρακάτω:

1.Δεν εκπροσωπείς ΚΑΝΕΝΑ! Μόνο τον εαυτό σου...Και σε έχουν πάρει χαμπάρι κι όλοι οι Δροσερίτες.

2.Εκλέχτηκες δημοτικός σύμβουλος από τη πόλη γιατί ο Δήμαρχος Μπάμπης σε είχε τρία χρόνια αντιδήμαρχο στα σκουπίδια και σε χάϊδευε, αδικώντας τους άλλους μειονοτικούς του συμβούλους κι ήρθε μετά το Εφετείο Κομοτηνής με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση και σε ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ!!!

Δηλαδή τώρα όχι μόνο δεν είσαι τίποτα, αλλά υπεύθυνοι και συνένοχοι είναι αυτοί που σε χρησιμοποιούν!

3.Πριν σε καλέσουν στη σύσκεψη με τον Χαρδαλιά, κάλεσαν την Σαμπιχά, κάλεσαν τον Μάκη τον Καμπριολέ, κάλεσαν τον Ηλία Συμεών....Και μόνο εσύ προσπαθείς με το ζόρι να το παίξεις παράγοντας και...εκπρόσωπος του Δροσερού!

4.Κάτοικος Δροσερού είσαι κύριε Χασάν Ολγού Φερτούν, δες όμως εσύ σε τι....βίλα κατοικείς, τι αυτοκίνητο οδηγείς και σε τι χλιδή ζεις  και δες και που και πως ζουν οι άλλοι Ρομά κι μετά έλα να τα ξαναπούμε!

5.Αυτοί λοιπόν που σου ανέθεσαν τον ρόλο του «εκφωνητή» στο Δροσερό και μάλιστα στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ γλώσσα, θα πρέπει να λογοδοτήσουν διότι είναι οι ηθικοί αυτουργοί!

6.Κι όσο για τα δέματα που ισχυρίζεσαι ότι δόθηκαν, περιμένω από τον ανεψιό του Ψευτομουφτή Ξάνθης και αντιδήμαρχο Ξάνθης  κύριο Λεβέντ όπως μου υποσχέθηκες, τα 700 ονόματα των οικογενειών που τα ...πήρανε!!! 


7.Και βέβαια θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ γιατί επί χρόνια το έπαιζες κολλητός με τον Λύρατζη και τελικά τον ΠΟΥΛΗΣΕΣ έχοντας το θράσος να λες στην εκπομπή μου ότι, έκανες...πλάκες μαζί του! Και θα πρέπει να ντρέπεσαι κύριε Φερτούν όχι μόνο γιατί δεν έχεις μπέσα, αλλά δεν σέβεσαι ούτε ΦΙΛΙΕΣ ούτε τίποτα και κυρίως αυτούς που σε  ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ!

Αυτά για σήμερα...

Ο Αναστάσιος Τσορλίδης προβληματισμένος με τον Κικίλια! Τον...λέει μαριονέτα!
Σε όλες τις Δημοσκοπήσεις ο Υπουργός Υγείας κ.Βασίλης Κικίλιας είναι ΠΡΩΤΟΣ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά είκοσι χρόνια υπάλληλος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας... μαριονέτα... Υπουργό Υγείας σαν τον Κικίλια δεν έχω ξαναδεί (μέχρι τώρα) !!!
Να δοξάζει τω θεώ που έχει δίπλα του τον Λοιμωξιολόγο κύριο Σωτήρη Τσιόρδα και τον Υφυπουργό πολιτικής προστασίας κύριο Νίκο Χαρδαλιά.
Ας ελπίσουμε απ' τον φθινόπωρο και μετά θα δούμε έναν πιο δυναμικό Βασίλη Κικίλια και ειδικά τώρα που οι ιδιώτες έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας τροφοδοτούνται συνεχώς με νέα ιατρικά μηχανήματα - υλικά κ.α.
Πρέπει άμεσα να γίνουν 10.000 προσλήψεις ιατρών & νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και αυτό είναι στην αρμοδιότητα ΜΟΝΟ του Υπουργού !!!
Φιλικά
Αναστάσιος Τσορλίδης

Προβληματισμένος ο Πάνος Σταυρακάρας με τα συμβαίνοντα στο Δήμο Μας, αλλά για κουβέντα για την ταμπακέρα!
Με προβλημάτισε ειλικρινά ο...προβληματισμός του...προβληματισμένου Πάνου Σταυρακάρα με τα συμβαίνοντα στο  Δήμο Ξάνθης, αλλά δεν κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής, τι ήταν αυτό.
Σχολίασε λοιπόν ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του  Σάββα Μελισσόπουλου στο fb τα παρακάτω:
«Panos Stavrakaras Πραγματικά προβληματισμένος αλλά και στεναχωρημένος, για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο μας!
Σε ένα Δήμο που συμμετέχω και ως δημοτικό σύμβουλος.
Σε ένα Δήμο που ειλικρινά ψάχνω να ανακαλύψω ποιος είναι ο ρόλος μου.
Σε ένα Δήμο που ποτέ δε ρωτήθηκα ούτε για τα άσχημα ούτε φυσικά και για τα καλά.
Σε ένα Δήμο που θεωρώ ότι με τις ιδέες μου θα μπορούσα να συνδράμω ώστε να αποφύγουμε κάποια από τα προβλήματα των ημερών.
Σε ένα Δήμο που δεν έχω καμία μα καμία διάθεση πολιτικής φιλοδοξίας αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ
Με υπομονή και πλέον πιο αυστηρά μέτρα ο καθένας μας για τα’ αγαπημένα του πρόσωπα ....θα περάσει και αυτό!!».
-Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει...! Δεν έχω κανένα άλλο σχόλιο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »