*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Σαμπιχά στο Mega: Είχα προειδοποιήσει Υπουργούς, Δήμαρχο, Δήμο και Αρχές για τα κρούσματα στο Δροσερό!

15 Απριλίου

Έξω από τα δόντια τα είπε και στο Mega χθες το πρωϊ η Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού συλλόγου Δροσερού Σαμπιχά Σουλεϊμαν αποκαλύπτοντας ότι από τις 30 Μαρτίου είχε ενημερώσει τους Υπουργούς, τις αρμόδιες υπηρεσίες, τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ακόμη και...δικαστές ότι στο Δροσερό υπάρχουν κρούσματα του ιού covid-19 αλλά δυστυχώς δεν πάρθηκε κανέναν μέτρα παρά την ειδοποίηση.
Συγκεκριμένα η Σαμπιχά Σουλεϊμάν φορώντας μάσκα και μιλώντας στο Mega τόνισε με έμφαση ότι «Οι τοπικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί να λάβουν περαιτέρω μέτρα για το Δροσερό» με ευθείες αιχμές κατά του Δήμαρχου Ξάνθης, μολονότι ο γαμπρός της (σ.σ. Μάκης ο Καμπριολέ),  είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Τσέπελη!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, «Κρίσιμη είναι η κατάσταση στον οικισμό Ρομά του Δροσερού στην Ξάνθη, μετά τα κρούσματα του κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε κατοίκους της περιοχής. Έκδηλη είναι η ανησυχία των κατοίκων του οικισμού, καθώς βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για τον ιό», ενώ χθες μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA που μιλούσε για 20 κρούσματα, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι του Δροσερού και διαμαρτύρονταν έντονα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.
Σύμφωνα πάντα με την Σαμπίχα Σουλεϊμάν, πρόεδρο συλλόγου γυναικών Ρομά «Ελπίδα», οι κάτοικοι του οικισμού τηρούσαν από την αρχή τα μέτρα ασφαλείας, ενώ και οι τοπικές αρχές είχαν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα.
«Εμείς σαν σύλλογος εξ αρχής ενημερώσαμε τις αρχές να είναι προετοιμασμένες ότι στην Ξάνθη υπάρχει το κρούσμα σε πολλούς, είχαμε και θανάτους. Θα έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα μέτρα που έπρεπε να λάβουν».
Η κ. Σουλεϊμάν τόνισε πως υπάρχουν προβλήματα στα είδη πρώτης ανάγκης. «Υπάρχουν προβλήματα σε μωρά που δεν μπορούν να έχουν γάλα», είπε χαρακτηριστικά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »