*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Έλα Χαρδαλιά στο Δροσερό Ξάνθης μαζί με την Ροφαέλα, να δεις τον....συνωστισμό του Φανουράκη με τους Δροσερίτες!

15 Απριλίου
*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης, έκανε λόγο στην τακτική ενημέρωση της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς…
Τι… τρέχει;
-Τίποτα γιατί αυτά τα είπε τη Δευτέρα. Γιατί τη Τρίτη αποκάλυψε ότι και  τα 326 δείγματα που πάρθηκαν απο το Δροσερό, τον Τόπειρο αλλά και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης, ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Κι ακολούθησε μέγα πάρτι στο fb. Καθότι αφού όλα τα κρούσματα βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ προς τι η επί πλέον "καραντίνα" στην κυκλοφορία στο Δήμο Ξάνθης μέχρι τις 27 Απριλίου! Ενώ στη Ξάνθη μιλούσε μόνο για παράταση μιας εβδομάδας;
.....



*Αρνητικά λοιπόν ήταν τα τεστ κορονοϊού που διενεργήθηκαν στο Δροσερό, της Ξάνθης όπως ανακοίνωσε στις 18.00 της Τρίτη επισήμως ο Νίκος Χαρδαλιάς! 
Μόνο που στο Δροσερό το ήξεραν ήδη απο το...πρωϊ οι Δροσερίτες, κραυγάζοντας άγρια προς τα κανάλια, τους δημοσιογράφους αλλά και τους αστυνομικούς οτι δεν βρήκε ούτε ένα θετικό κρούσμα! 
Ούτε μάγοι ή κατευθείαν ενημέρωση να είχαν..!
.....

*«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των 326 δειγμάτων από Δροσερό και Τόπειρο. Τα δείγματα εξετάστηκαν σε 3 διαφορετικά εργαστήρια και είναι όλα αρνητικά» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Παράλληλα διευκρίνισε πως αρνητικά ήταν και τα 15 τεστ στο προσωπικό της Παιδιατρικής. Ο ίδιος ωστόσο διευκρίνισε πως η περιοχή της Ξάνθης παραμένει υπό επιτήρηση και δεν υπάρχει λόγος εφησυχασμού προς το παρόν.
Δηλαδή το βρέβος που μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Ιπποκράτειο τη Κυριακη 12 Απριλίου ή το άλλο βρέφος που επίσης μεταφέρθηκε τις 9 Απριλίου...."κόλλησαν" απο τον...αέρα ή απο τους...θείους που τα επισκέφθηκαν; 
....
*«Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή και σε εγρήγορση, μιας και η Ξάνθη, η Μύκη και η ευρύτερη περιοχή, έχουν πολύ μεγάλα φορτία», πρόσθεσε.
-Και την ίδια ώρα ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης πανηγύριζε και πετούσε τη...μάσκα στον ΑΕΡΑ  αγκαλιά με τους Δροσερίτες !!!!
........
*Ο ίδιος Φανουράκης δηλαδή που ξεσπάθωνε κατά των περιπατητών στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και μυλούσε  για...συνωστισμό επειδή λέει περπατούσαν κοντά ο ένας στον άλλον και αγρίευε και απειλούσε τους πολίτες, δείτε στη φωτογραφία (σ.σ. Αλλά και στα βίντεο που φούλαραν το διαδίκτυο) πως....πανηγύριζε με τους Δροσερίτες, πετώντας τη  μάσκα και ζητωκραγάζοντας!!! 
*Επίσης ο Υφυπουργός στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε αόριστα για… face news, συνεχάρη (!) την διοικήτρια (!) που τον συνόδευσε ακόμη και στη διανυκτέρευσή του στην παρανόμως λειτουργούσα Αγριανή του Απόστολου Αγκόρτσα ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ξάνθης και αποκάλυψε ότι ελέγχθηκαν και 101 άτομα του προσωπικού στις τρεις κλινικές – και στην παθολογική και στη χειρουργική και στην καρδιολογική. Και τα 101 δείγματα είναι αρνητικά!!!
Ερώτημα κρίσεως. Το ίδιο έγινε και με το Κέντρο Υγείας Εχίνου. Γιατί τέθηκε εκείνο σε καραντίνα;
Αλλά και πως γίνεται....τα τέσσερα θετικά κρούσματα των ασθενών που βρέθηκαν με COVID-19, αρχικά να είχαν βρεθεί...αρνητικά; 
….
*Tι δεν είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Χαρδαλιάς τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη; Ποιος εξέθεσε τον ίδιο αλλά και την Κυβέρνηση (σ.σ. Και κυρίως το Υπουργείου Τουρισμού…), αφού ενώ όλοι περίμεναν να διανυκτερεύσει το βράδυ της Κυριακής στο ZPalace τον πήγαν στην ΑΓΡΙΑΝΗ του Απόστολου Αγκόρτσα;;; Που λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο Νομό Ξάνθης σύμφωνα με το σύλλογο  Ξενοδόχων Ξάνθης και λογικό είναι, αφού δεν είχε δηλώσεις ενδιαφέρον στην προκήρυξη του Υπουργείου Τουρισμού που στη συνέχεια προχώρησε σε επίσχεση του Hotel ΞΑΝΘΗ του Πέτρου Δασκαλόπουλου;
……
*Πράματα και θάματα δηλαδή…! Καθώς στο συγκεκριμένο θέμα της φιλοξενίας Χαρδαλιά στην Αγριανή του καταδικασθέντος για ΑΠΑΤΗ κατ’ εξακολούθηση Απόστολου Αγκόρτσα, από την μια ΑΡΝΕΙΤΑΙ κάθε ανάμιξη του Δήμου Τσέπελη ο Φανουράκης, σίγουρα η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν έχει επίσης καμία ΑΝΑΜΙΞΗ και όλες οι ΥΠΟΨΙΕΣ πλέον βαρύνουν την διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης  Έλενα Ροφαέλα και τον Ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν που εν μία νυκτί «βάπτισε» τα Ελληνικά Πομακοχώρια σε… ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »