*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Να κάνει κάτι ο Δήμος για την Λεωφόρου Στρατού...! Τι λέει ο Μάκης Γκούρτσας

05 Δεκεμβρίου
ΜΑΚΗΣ ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ: Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΟΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Με ανάρτησή του στο fb ο Πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Τοπείρου Μάκης Γκούρτσας με αφορμή το θανατηφόρο ατύχημα στην οδό Λεωφόρο Στρατού που στοίχησε τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης σε δυο αδέλφια από το Δροσερό, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Στη πρώτη φωτογραφία το αυτοκίνητο το οποίο είχα τη τύχη (μέσα στην ατυχία μ) να βγω ζωντανός πριν μερικά χρόνια στο ίδιο ακριβώς σημείο που σήμερα συνέβη αυτό στη δεύτερη φωτογραφία . Η Λεωφόρος Στρατού είναι μια επικίνδυνη οδος κατι το οποίο είναι γνωστό, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει η απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου έτσι ώστε να μη χαθούν άλλες ψυχές στο συγκεκριμένο σημείο Σήμερα λοιπόν ένας συνάνθρωπος μας δεν είχε τη τύχη που είχα εγώ ,Ο δήμος αδιαφορεί και δυστυχώς χάνονται νέοι άνθρωποι. Ετσι χάθηκε άλλη μια ψυχή και δύο ακόμα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ευχόμαστε να γλιτώσουν από το μοιραίο, και να ξημερώσει μια άλλη μέρα για αυτούς και τις οικογένειές τους, γεμάτη ζωή και αισιοδοξία.. ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Καλοί οι στολισμοί κ τα πανηγύρια για τις εντυπώσεις, ακόμη καλύτεροι όμως είναι οι δρόμοι μας να μήν «καταπίνουν» (ας μου επιτραπεί η έκφραση) άδικα ζωές !»
Μάκη καλά τα λές… γιατί η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική αφού τελικά είναι δυο οι νεκροί! Πολύ φοβάμαι όμως ότι σε λίγες μέρες και πάλι τα πάντα θα ξεχαστούν! Το σίγουρο πάντως είναι ένα…
Στη Λεωφόρο Στρατού θα πρέπει οι οδηγοί να μην τρέχουν πολύ και να μην κάνουν ράλι! 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ!
Και το σχόλιο του Στάθη Παπαδόπουλου για τη Λεωφόρου Στρατού και την «επικίνδυνη» στροφή όπου δυστυχώς χάνονται συνεχώς ζωές:
«Θανατηφόρο δυστύχημα πριν από λίγο στην Λεωφόρο Στρατού στην στροφή κοντά στο συνεργείο ΜΟΤΟ ΚΕΦΑΛΑΣ από πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο οδηγός ξέφυγε της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο φορτηγό. Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό την επικινδυνότητα της οδού. Ο δήμος αδιαφορεί και δυστυχώς χάνονται νέοι άνθρωποι. Σήμερα χάθηκε άλλη μια ψυχή και δύο ακόμα είναι σε σοβαρή κατάσταση»
-Επιτέλους ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με την Τροχαία ας κάνουν κάτι για το συγκεκριμένο σημείο…! Πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα…

Αλλά και πριν ξεχαστεί το θέμα με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ των δυο νεκρών από το προχθεσινό τροχαίο! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »