*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι 28 χρόνια Baiser! Πως περάσαν...

05 Δεκεμβρίου
Ο Χρήστος Δάντης την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 20:00 στα γενέθλια του BAISER
28 χρόνια παρουσίας του στη διασκέδαση της Ξάνθης, κλείνει σε λίγες μέρες το δημοφιλές cafe-bar «BAISER» στην Ξάνθη και τα γιορτάζει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ με ένα γενέθλιο πάρτι – έκπληξη με Guest Star τον Χρήστο Δάντη!!!
Η πρόσκληση του BAISER αναφέρει:
«28 χρόνια το BAISER cafe bar σερβίρει καφέ, ποτό, κοκτέιλ, διασκέδαση, χαρά, χαμόγελα και αλλά πολλά...
Κλείνουμε 28 χρόνια ζωής και σας προσκαλούμε στα γενέθλια μας στις 22/12 ΚΥΡΙΑΚΗ , με speacial καλεσμένο τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ...
Ο τραγουδιστής , τραγουδοποιός , μουσικός , ερμηνευτής , συνθέτης , στιχουργός , ένας ALL in ONE καλλιτέχνης , έρχεται για μια μοναδική “live” εμφάνιση με την ορχήστρα του... Καθιερωμένη βραδιά τα γενέθλια του BAISERcafe|bar και σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας…».

Η ΟΕΒΕ Ξάνθης τιμάει τις συμπολίτισσές μας, οι οποίες έχουν προσφέρει στο Συνδικαλιστικό, Κοινωνικό, Εθελοντικό, Πολιτιστικό, Πολιτισμικό γίγνεσθαι της πόλης μας
Με μεγάλη χαρά η ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης πραγματοποιεί την τιμητική βραδιά "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ" σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ξάνθης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 το απόγευμα στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», τιμώντας συμπολίτισσές μας, οι οποίες έχουν προσφέρει στο Συνδικαλιστικό, Κοινωνικό, Εθελοντικό, Πολιτιστικό, Πολιτισμικό γίγνεσθαι της πόλης μας
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

10ο Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου στην Ξάνθη
Η Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ σε συνεργασία με τους Καθηγητές Γερμανικής Γλώσσας & το Goethe-Institut οργανώνουν στην Ξάνθη το 10ο Φεστιβάλ Γερμανόφωνου κινηματογράφου από την Τετάρτη 11 έως και Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό της περιοχής να γνωρίσει του Γερμανούς δημιουργούς και το έργο τους μέσα από προβολές και συζητήσεις. 
Οι ταινίες είναι με ελληνικούς υπότιτλους.
Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων: Κινηματογραφική Λέσχη ΦΕΞ, τηλ. 25410 25421
Ενημερωθείτε από το αναλυτικό πρόγραμμα και στο www.fex.org.gr

Χριστουγεννιάτικο bazaar του "Χαμόγελου του παιδιού" στην Ξάνθη
Χριστουγεννιάτικα bazaars στην Ξάνθη (13 και 14 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων) και σε πολλές περιοχές της χώρας διοργανώνει και αυτή τη χρονιά το "Χαμόγελο του παιδιού".
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα στους φίλους, στην οικογένειά τους, αλλά και στα παιδιά που στηρίζει ο φορέας. Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.

Το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη
Η δημιουργική ομάδα της Happy Elephant έρχεται για πρώτη φορά στην όμορφη Ξάνθη την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 18:30 και φέρνει μαζί της το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ».
Όλοι μαζί θα γεμίσουμε τον ουρανό ολόκληρης της Ελλάδας με φωτεινές ευχές, με την συνοδεία γιορτινής μουσικής και χριστουγεννιάτικων happenings!⭐️🎶
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…‼

Το φοιτητικό Underground Radio γιορτάζει τα 14α γενέθλιά του
Το Underground Radio του φοιτητικού συλλόγου «ΓΕΦΥΡΑ», που ξεκίνησε να εκπέμπει στα ερτζιανά για πρώτη φορά την Τρίτη 13/12/2005, φέτος κλείνει 14 χρόνια λειτουργίας. Σας προσκαλούμε λοιπόν στο καθιερωμένο γενέθλιο μας πάρτι, το οποίο φέτος θα είναι διαστημικό. Ελάτε εξοπλισμένοι με καλή διάθεση για χορό και ποτό, και εμείς θα σας στείλουμε στο "διάστημα". Μία ακόμα παρτάρα περιμένει να την τιμήσετε με την παρουσία σας.
Την μουσική όπως πάντα αναλαμβάνουν οι παραγωγοί του σταθμού μας. 
Το party θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Γέφυρας στις Εστίες Κιμμερίων.
Είσοδος Ελεύθερη
Λεωφορεία για την μετακίνηση σας από και προς τις Εστίες Κιμμερίων: 23:00, 23:30, 00:00, 01:00, 04:00, 05:00, 06:00
*το δρομολόγιο των 23:00 θα γίνει με το λεωφορείο του πανεπιστημίου κι αν γεμίσει θα υπάρχουν extra λεωφορεία από τις 23:30 έως τη 01:00.

Τα λεωφορεία των 23:30, 00:00 και 01:00 θα ξεκινήσουν από την Αφετηρία (Δημοτική Αγορά) ενώ τα λεωφορεία των 04:00, 5:00 και 06:00 θα ξεκινήσουν από τις Εστίες Κιμμερίων.   

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »