*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Η φώτο του Φανουράκη στο καλαθοφόρο! Η ανάρτηση του Τσορλίδη για το Φίλιππα! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

05 Δεκεμβρίου
Στο δέντρο μου… Στο «ύψος» μου…!
(σ.σ. Σας ευχαριστώ κύριε Αμοιρά, κύριε Μελισσόπουλε, κύριε Σταυρακάρα, κύριε Δημαρχόπουλε…)
…………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Με ένα λιτό αλλά συναισθηματικό σχόλιο, ο Αναστάσιος Τσορλίδης αναφέρθηκε στα 20 χρόνια από το θάνατο του Φίλιππα Αμοιρίδη, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο παλιός Δήμαρχος της πόλης Φίλιππος Αμοιρίδης.
Ο Δήμαρχος που χαρακτηρίστηκε αναμορφωτής της πόλης της Ξάνθης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 1999, σε ηλικία 56 ετών. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από την κοινωνία και, παρότι προερχόταν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την κεντρώα πτέρυγά της, απολάμβανε αποδοχής σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Αθάνατος
Αναστάσιος Τσορλίδης».
……
*Απλά πράγματα. Όσοι λοιπόν κάνουν τους αναλυτές και λένε διάφορα, μετά την απόφαση του Δήμαρχου Τσέπελη να κάνει εντεταλμένο σύμβουλο (αμισθί φυσικά) τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και Πρόεδρο του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη, ας ακούσαν σήμερα στις 3 το μεσημέρι τις χθεσινές δηλώσεις του στο NEXT tv και στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή». Είναι τόσο απλό…
Θα πάρουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους. Και θα τους φύγει και η μαγκιά για τις… αναλύσεις και θεωρίες τους!
Σήμερα λοιπόν στις 15.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Next tv.
……
*Την μέρα που ήρθε στη Ξάνθη για τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή, έμεινε λίγες ώρες και ίσως ο κύριος Τσέπελης δεν προλάβαινε να του κάνει το τραπέζι στην γνωστή ταβέρνα της Παν.  Τσαλδάρη.
Σήμερα όμως που επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη;
……
*Ο λόγος τι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος θα επισκεφθεί σήμερα την Αλεξανδρούπολη.
…...
*Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου και Προστάτη της πόλης Αγίου Νικολάου ενώ θα παρουσιάσει εκεί και το βιβλίο του. Μήπως λοιπόν ο Δήμαρχος Τσέπελης μπορεί να πάει στην Αλεξανδρούπολη και να τον φέρει στη Ξάνθη, διότι πως και πως περιμένει ο Καραχασάν της γνωστής ταβέρνας στην οδό Παναγή Τσαλδάρη για να δοκιμάσει τα σπεσιαλιτέ του; Μήπως;
Όταν υπόσχεται κάτι ο «αδελφούλης», δεν πρέπει και να το τηρεί;
(σ.σ. Καραχασάν ετοίμασε τούρτα και για μένα… Το βράδυ σού ‘ρχομαι!).

Συνελήφθη στην Ε.Ο. Ξάνθης - Κομοτηνής 20χρονος αλλοδαπός οδηγός χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη την Τετάρτη 4-12-2019 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 20χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Βουλή: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 600.000 ευρώ σε Βουλευτές και δημοσιογράφους
Χριστουγεννιάτικο μποναμά ύψους 600.000 ευρώ, δίνει-με απόφαση του προέδρου της Κώστα Τασούλα-η Βουλή σε βουλευτές, ευρωβουλευτές, και διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, για την αγορά νέου τηλεπικοινωνιακού υλικού και εξοπλισμού πληροφορικής (λάπτοπ, κινητό, τάμπλετ κλπ).
Με άλλα λόγια η Βουλή «επιδοτεί» με 1500 ευρώ, τους παραπάνω, για να αγοράσουν καινούρια είδη τεχνολογίας για να ασκούν με … αποτελεσματικότερο τρόπο τα καθήκοντα τους.
Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι βουλευτές, ευρωβουλευτές αλλά και οι διαπιστευμένοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες μπορούν να αγοράσουν είτε επιτραπέζιο είτε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε επιτραπέζιο είτε φορητό εκτυπωτή, πολυμηχάνημα (σαρωτή, φωτοαντιγραφικό, εκτυπωτή) ή και σαρωτή ή tablet.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 2 Έλληνες έκλεψαν τραπεζική κάρτα και έκαναν αγορές
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 52 και 41 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες την 11-11-2019 κάνοντας χρήση τραπεζικής κάρτας την οποία είχε απολέσει 60χρονος, πραγματοποίησαν δώδεκα ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα στην πόλη της Κομοτηνής, συνολικής αξίας 150,65 ευρώ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Η ΡΟΔΟΠΗ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ροδόπης συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους και συμφώνησε ότι μπορεί ο σύλλογος να  αποτελέσει το όχημα για την ανάδειξη του ορεινού όγκου της Ροδόπης με τα ορειβατικά  μονοπάτια της και με τις κατάλληλες υποδομές να προσελκύσει στην Κομοτηνή το πανελλήνιο αθλητικό ενδιαφέρον.
Ο Βουλευτής Ροδόπης δεσμεύτηκε να στηρίξει τις προσπάθειες του συλλόγου προωθώντας  το νέο Ολυμπιακό άθλημα ώστε να βρεθεί η Κομοτηνή στην πανελλήνια πρωτοπορία.

Βοηθήστε για να κρατηθεί στη ζωή η 13χρονη Π.Ζ που φιλοξενείτε στην δομή της Ι. Μονής Αγ. Ειρήνης
Η 13χρονη Π.Ζ που φιλοξενείται στην δομή της Ι. Μονής Αγ. Ειρήνης και είναι μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, πάσχει από σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο και επείγει να χειρουργηθεί, καθόσον υποφέρει από φριχτούς κεφαλόπονους και όχι μόνον…
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στον αγώνα που γίνει για να κρατηθεί στη ζωή, μπορεί να καταθέσει από το πλεόνασμα ή το υστέρημά του χρήματα (ανεξαρτήτως ποσού) στον κλειστό λογαριασμό που ανοίχθηκε αποκλειστικά για την θεραπεία της.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK:
0026 0116 58 0201020390
GR2302601160000580201020390
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
J…… N….. Z…… (ο αδερφός της 13χρονης Π)
Πρόκειται για έναν λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες θεραπείας του μικρού κοριτσιού και θα ανοιχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο.

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΠΑΡΑΖ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ
Οι πρώτες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου που πραγματοποιούνται στα σύνορα μετά τη σύσταση του Συντονιστικού Κέντρου
Δεκάδες, επαγγελματικά και μη, οχήματα ελέγχονται από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Ανάπτυξης, στις πύλες εισόδου στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοτουρκικά σύνορα προκειμένου να διαπιστωθεί η νόμιμη διακίνηση αγαθών προς την χώρα μας.
Πρόκειται για τις πρώτες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου που πραγματοποιούνται στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοτουρκικά σύνορα, μετά τη σύσταση του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ).
Παράλληλα, κλιμάκια ελέγχων επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »