*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

07 Φεβρουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*«Βολεύτηκε» στη θέση του αντ΄ αυτού αντιδημάρχου που στην ουσία ασκεί σε πολλές περιπτώσεις καθήκοντα.... Δημάρχου και μια χαρά περνάει ο Δημήτρης Μπένης… Να ‘μαστε εμείς καλά (τα κορόϊδα...), που «ξαναπήρανε» τον Δήμο κι αυτός... καλύτερα γιατί απολαμβάνει κατέχοντας έμμισθη θέση σε όλη τη θητεία του!!!
-Σε αντίθεση βέβαια με τους λοιπούς συναδέλφους του...
-Είπαμε... Παιδιά και παραπαίδια στη παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης!
......
*Η αθώωση της Σοφίας Καραγιαννίδου από το Τριμελές Πρωτοδικείο το απόγευμα της Τρίτης, στην ουσία ήταν και μια δικαίωση για τους αυτοδιοικητικούς που θέλουν ν’ αλλάξουν τα πράγματα...
Αλλά συνήθως «σκαλώνουν» στο υπαλληλικό κατεστημένο κι όχι μόνο δεν μπορούν...αλλά «διώκονται» κιόλας!
......
*Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθούν στην Ξάνθη, τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου. Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και σύντομα θα γίνουν οι πληρωμές. Στην Ξάνθη αντιστοιχούν 1,3 εκατ. ευρώ και αφορούν σε 2.400 δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, δηλαδή κατά μέσο όρο, 540 ευρώ ανά δικαιούχο στο δίμηνο.
.....

Την πεποίθηση του ότι ακολουθώντας το πρόγραμμα «με την ίδια αποφασιστικότητα», η κυβέρνηση Σαμαρά θα εδραιωθεί στην εξουσία εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter.
Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε στο twitter ότι «εάν κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, θα μείνει στην εξουσία 40 χρόνια».
-Το ίδιο θα επιθυμεί φαντάζομαι και για τον εαυτό του!!! Άλλα 40 χρόνια βουλευτής, αφού από το βιβλιοπωλείο δεν είχε χαϊρι και το ‘κλεισε!
.......

Παραιτήθηκαν 110 πιλότοι από την τουρκική Αεροπορία!
Στην Τουρκία, 110 περίπου πιλότοι παραιτήθηκαν λόγω της διαρκούς κόντρας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη στρατιωτική ηγεσία, μία αντιπαράθεση που ξεκίνησε από την υπόθεση «Βαριοπούλα» και τις διώξεις υψηλόβαθμων στελεχών του στρατού.
Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίξει ότι μέχρι στιγμής παραιτήθηκαν 110 πιλότοι και ναύαρχοι του πολεμικού ναυτικού, θέτοντας τον Τούρκο Πρωθυπουργό προ των ευθυνών του, καθώς όπως αναρωτήθηκε στο Κοινοβούλιο βουλευτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος: «Ποιος θα πιλοτάρει τα αεροσκάφη της Αεροπορίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
.....

ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Τα πάνω κάτω φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» σε χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς με τις συγχωνεύσεις σχολών μειώνεται και ο αριθμός των εισακτέων.
Σύμφωνα με το Έθνος τα νέα δεδομένα, που δημιουργούνται ανεβάζουν τον πήχη σε πολλά τμήματα, αφού ο μειωμένος αριθμός εισακτέων θα προκαλέσει έκρηξη των βάσεων εισαγωγής.
Από την ανακατανομή που έγινε στις θέσεις εισακτέων συγκριτικά με πέρυσι, υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες υποψηφίων που ευνοούνται και άλλες που αδικούνται.
.......

ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής: Απασχολούσε λαθρομετανάστες και συνελήφθη!
Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για παράνομη απασχόληση δύο μη νόμιμων μεταναστών και  διευκόλυνση παράνομης διαμονής τους στη χώρα.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα (4-2-2013) το πρωί, κατόπιν καταγγελίας του Εργατικού Κέντρου, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Επιθεώρησης Εργασίας, πραγματοποίησαν έλεγχο στην εταιρεία που διατηρεί ο 33χρονος, στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δράστης απασχολούσε παράνομα δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 41 και 29 ετών, διευκολύνοντας επίσης την παράνομη διαμονή τους στη χώρα.
Οι δύο αλλοδαποί, που είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου, θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
…..
«Ζωντάνεψε» στα δικαστήρια η φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης - Την σκότωσαν και την έκαψαν!
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας στην 43χρονη γυναίκα και τον 23χρονο άντρα, για τη στυγερή δολοφονία μιας 83χρονης τον Ιανουάριο του 2010 στην πόλη της Δράμας.
Το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη του καμιά από τις επισημάνσεις της υπεράσπισης που καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αλλά και στην αγόρευσή της κατέδειχνε πως υπάρχουν απλώς ενδείξεις αλλά καμία ουσιαστική απόδειξη που να στοιχειοθετεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι ήταν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος.
Ειδικότερα για το θάνατο της 83χρονης, το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της 83χρονης, ποινή φυλάκισης είκοσι ετών για ληστεία και ποινή φυλάκισης ενός έτους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δυο κατηγορημένοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιανουαρίου 2010 εισήλθαν στο διαμέρισμα της 83χρονης και της άσκησαν σωματική βία προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα χρήματα.
Η 83χρονη λιποθύμησε και στη συνέχεια οι δυο δράστες, θεωρώντας την νεκρή, περιέλουσαν με βενζίνη το κρεβάτι και το σώμα της. Δημιούργησαν ένα νοητό φιτίλι από βενζίνη που ξεκινούσε από το δωμάτιο μέχρι και την εξώπορτα και λίγο πριν εγκαταλείψουν το σπίτι έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η ηλικιωμένη.
Κατά την απολογία τους τόσο η 43χρονη όσο και ο 23χρονος αρνήθηκαν ότι διέπραξαν το φόνο όπως αρνήθηκαν και τις προανακριτικές τους απολογίες λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν τι υπέγραψαν και που

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »