*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

Τι συμβαίνει με το πάρκινγκ του «Γκαίρινγκ» απέναντι από το ΙΚΑ Ξάνθης; Ανήκει μόνο στους προνομιούχους ;!

08 Οκτωβρίου


*Ένα σημαντικό θέμα που κατά καιρούς απασχολεί όλους τους πολίτες –αγοράστηκε επί Αειμνήστου Παναγιώτη Σαλτούρου για να γίνει Πνευματικό Κέντρο αλλά τελικά έγινε πάρκινγκ..- έφερε στη δημοσιότητα ο Τάσος Τεφρωνίδης και νομίζω ότι αξίζει να φιλοξενήσω στη στήλη μπας και έχω μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ και ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση από την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα.


-Αφού το θέμα σχολίασαν και πολλοί πολίτες.

.......

*Αυτούσιο το σχόλιο.


«Τάσος Τεφρωνίδης

Το γνωστό παρκινκ της Γκέρυ απέναντι απο το ΙΚΑ τα τελευταία χρόνια λειτούργησε ως παρκινκ προνομιούχων που διέθεταν ο καθένας τους χειριστήρια που παραχωρούσε η αντιπεριφέρεια με άγνωστα κριτήρια. Τώρα αποφάσισαν να το καθαρίσουν για να επαναλειτουργήσει με άγνωστο καθεστώς . Ο χώρος αυτός θα μπορούσε να  χρησιμοποιηθεί ως χώρος οργανωμένης στάθμευσης 270 και πλέον οχημάτων χωρίς να πειραχτούν τα διατηρητέα κτήρια , έτσι θα δώσει κάποια λύση εν μέρει στο κυκλοφοριακό στην πολύπαθη πόλη μας. Η απεικόνιση  μπορεί είναι ερασιτεχνική αλλά χρησιμοποιήθηκε η κλίμακα της google.

Περικλής Πασχίδης

Δεν νομίζω πως υπάρχει η βούληση απο τους ταγούς της πόλης μας, φίλτατε. Αλλά ναί, με σωστή χρήση, θα βοηθούσε αφάνταστα.

Dermanopoulos Stavros

Το προνομιούχοι μου άρεσε

Ας βγεί ένας να μας πει ποιοι είχαν τηλεχειριστήρια και στάθμευαν τα αυτοκίνητα τους εκεί μέσα;

Ανέστης Καλλιγάς

Η δικαιολογία του τεράστιου Ζαγναφερη που το έκλεισε, ήταν ότι εκεί γινόταν εμπορία ναρκωτικών. Αλλα λόγια...

Maria Musart

Τάσος Τεφρωνίδης Γνωρίζετε πότε σταμάτησε να είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε όλους; Γιατί θυμάμαι ότι κάποτε μπορούσαμε να παρκάρουμε εκεί. Μάλιστα έτσι είχα την ευκαιρία να δω για πρώτη φορά αυτό το υπέροχο κτίριο που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του».

Να λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα αφού και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης (σ.σ. Αλλά και ο Μέτιος...), αδιαφόρησαν και αδράνησαν!

-Ν’ ανοίξει το θέμα και αυτό το πραγματικά υπέροχο κτίριο να αξιοποιηθεί! Μια μεγάλη ευκαιρία...

Και ευχής έργο μετά τα σημερινά σχόλιά μας... επιτέλους ν’ ανοίξει αυτό σημαντικό κτίριο!!

Και να γράψουν ιστορία με την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόφορος Τοψίδης όσο και η  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα!

Αρκεί να θέλουν να γράψουν την ιστορία...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »