*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Οκτωβρίου

Αν αληθεύει, γιατί η αστυνομία ... αναζητεί τον Μπάμπη Χατζημεστή;;! Ποιός είναι ο λόγος;

12 Οκτωβρίου

Δυστυχώς ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο. Και δυστυχώς μερικά πράγματα όσο κι αν φαντάζουν ως "ένοχα" μυστικά...

Πήρα μια καταγγελία στον "Μαχητή" το βράδυ της Παρασκευής και την διασταύρωσα πριν λίγη ώρα. Και γι 'αυτό έτσι απλά ρωτάω...

-Αληθεύει ότι αναζητεί τον Πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή η αστυνομία και όχι για αθλητικό μάλιστα γεγονός που να έχει σχέση με την δικαστική αντιπαράθεσή του με τον ΑΟΞ και το γήπεδο. 

Τον αναζητεί λοιπόν στα πλαίσια της Αυτόφωρης διαδικασίας όπως βοά όλη η τοπική κοινωνία, ή όλα είναι ψέματα; Και κακοήθειες;

 (σ.σ. Φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα μεσολάβησαν στις δημοτικές εκλογές και την στήριξή του στον Πιαλόγλου και στον Τσέπελη....Καμία απολύτως σχέση παρά τα "παιχνίδια" που μας έπαιξαν και ας πήγαινε κάθε μέρα στο παλιό Fresco ο Παναγιώτης Ταρενίδης με τον Λομβαρδέα...Οι δημοτικές εκλογές 2024 τελείωσαν για μας. Δυστυχώς όμως δικαιωνόμαστε σε πολλά πράγματα...).

Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση φυσικά του  Ορφέα Ξάνθης αν η παραπάνω είδηση είναι αληθής ή. όχι....ή την απάντηση του φίλου του Παναγιώτη Ταρενίδη που σίγουρα θα ξέρει περισσότερα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »