*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

07 Φεβρουαρίου


*Πρόταση για την Μπέτυ Μαγγίρα ως φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2013, κατέθεσε αιφνιδιαστικά χθες στην Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού μας ο εκπρόσωπος της Θρακικής Σκηνής Τόρης Παπαδήμας.
Κι έγινε φυσικά ο χαμός του χαμού...
......

*Ποια ήταν η άποψη του Γιάννη Τσαγκάλα στη πρόταση της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ;
-Δεν πιστεύω να έρθει...
-Ο επιμένων όμως νικά Γιάννη μου... Άσε τον Μανώλη να επικοινωνήσει, ν’ ακούσουμε την απάντησή τους και βλέπουμε…
.......

*Υπενθυμίζω ότι βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού το έτος 2009 ήταν το μοντέλο και τραγουδίστρια Κατερίνα  Στικούδη, οπότε αν αυτή δέχτηκε, γιατί να μην δεχτεί τη πρόταση και η «δική μας» Μπέτυ...
Τόσο ψηλομύτα μας προέκυψε ξαφνικά; Οπότε ας περιμένουμε να επικοινωνήσουν με την Μπέτυ ο Μανώλης Φανουράκης ή ο Πάνος Παπαδόπουλος και μετά κάνουμε και τα σχόλιά μας...
......

*Η χθεσινή είδηση για την φετινή παρέλαση του Καρναβαλιού; Δεν συμμετέχουν φέτος τρεις σύλλογοι και συγκεκριμένα: Κατακτητές, Άτλας και  Λεύκη!
Κρίση γαρ...
Ενώ θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι σύλλογοι στον Μανώλη Φανουράκη που τελικά είπε το μεγάλο «ΝΑΙ» και συνεχίζει Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης...
......

*Στα δικά μας τώρα. Ελληνική live βραδιά διοργανώνει και σήμερα, όπως κάθε Πέμπτη, το ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, με Γεωργία Ταστσόγλου, Γιώργο Κουμουλίδη και τον DJ Κώστα Σπυριάδη.
……
*Αποκλειστικό. Γενέθλια έχει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης Μιχάλης Σαραλέκος.
Να μη ξεχάσουν να τον  ευχηθούν Βαγγέλης Βασιλειάδης και Τάκης Κεφαλίδης... καθότι οι δικές μου ευχές, ήδη του έγιναν από σήμερα!
……

*Επίσης την άλλη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, έχει γενέθλια και ο δημοφιλής barman Αντώνης Γκιούρος.
Που λίγο πολύ, φαντάζομαι και πως θα τα γιορτάσει... καθότι δύο γιορτές, συμπίπτουν σε μία!
……

*Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping band έρχονται να παρουσιάσουν την νέα τους παράσταση με σταθερό τίτλο «Ένας Τρελλός», στο Cafe Bar “Το Πέτρινο”, αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 22:30 το βράδυ!
Οι μουσικοθεατροπαρανοϊκοί Sleeping Band: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Δορλής, Στέλιος Πασχάλης, πάντα στο πλευρό του Αλκιβιάδη θα χαρίσουν γέλιο, κέφι και χαρά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ και σαρκασμό!
Κάθε παράσταση τους αποτελεί γεγονός που κάνει το κοινό να την μεταδίδει από στόμα σε στόμα!!!
Είσοδος: 10 ευρώ με κρασί
Ώρα Προσέλευσης: 22:00μ.μ.
……
*Επίσης τo cafe-bar «Το Πέτρινο» θα φιλοξενήσει μέσα στον Μάρτιο και τον Φοίβο Δεληβοριά σε μία υπέροχη βραδιά. Η ημερομηνία ακόμη δεν ορίστηκε.
Σε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του φεύγουν από το κέντρο και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας ζεστασιά στις πιο θερμές μουσικές σκηνές της χώρας.
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας.
Λεπτομέρειες σύντομα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »