*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

Να γίνει και .... "αντ' αυτού" ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης πορτιέρης Πολιτισμού! Ευχαριστώ καρδιάς για τα μηνύματα...

08 Οκτωβρίου


*Τι σου κάνει η ανασφάλεια από τη μια και η ανεπάρκεια από την άλλη...! Και φυσικά αναφέρομαι στον αντιδήμαρχο εργολάβο του Πολιτισμού Μ. Τσέπελη που όπως μαθαίνω από συνεργάτες μου που έκαναν την απευθείας μετάδοση της παρέλασης της 4ης Οκτωβρίου...

«Έψαχνε» θέση ώστε να «εμφανίζεται» στις φωτογραφίες συνεχώς κοντά στον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό...και να τον φωτογραφίζεται δίπλα του!

(σ.σ. Γιατί δεν τον κάνει και .... αντ' αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης να τον έχει και έξω απο το γραφείο του)

......

*Βέβαια το ίδιο πράγμα έκανε και στην ημέρα που γιόρταζε η πόλη τον Πολιούχο Άγιο (29/8) προκειμένου και πάλι...

-Να «φωτογραφίζεται» δίπλα ή παραδίπλα στον Δήμαρχο Ξάνθης...

-Για γέλια, για... κλάματα.. ή να «θρηνείς» σε τίνος τα «χέρια» «βρίσκεται» ο... «πολιτισμός;!» στη Ξάνθη!

(σ.σ. «Γλιτώσαμε» από τον (παρ' ολίγον αντιδήμαρχο Πολιτισμού) Αντώνη Μουσαδέ που από .. «συνοδός» και «κολλητός» του Στράτου Κοντού όλο το καλοκαίρι του 2023  μας προέκυψε υποψήφιος με τον... Τσέπελη (!) και μπλέξαμε με τον... «Βάτραχο»!).

......


*Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους αυτούς που τηλεφώνησαν τόσο στο Next tv –τόσο την Παρασκευή το βράδυ όσο και την Κυριακή- αλλά και τον «Μαχητή» για να μας συγχαρούνε για το Πικαντίλι 5. Και τα θερμά μηνύματα καρδιάς!

Και φυσικά ουδέν σχόλιο για τον «βρώμικο πόλεμο» που δεχτήκαμε για την συγκεκριμένη παράσταση από τον Αντιδήμαρχο Μ. Τσέπελη και το υπαλληλικό κατεστημένο!!!

Όταν η εικόνα και το βίντεο «μιλάνε» τα λόγια περιττεύουν..

.......


*3ήμερο στη Θάσο έκανε το πανέμορφο Μηλάκι με την Σοφία, τον Γιώργο και την τρομερή Στελίνα...

Και επέστρεψε την Κυριακή... κατάκοπο! Από το τρέξιμο και την εξοχή...

.......


*Καταπληκτικό για μια ακόμη φορά το σέρβις στην ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ του Μιχάλη Ζαμπάρα όπου τελικά ήπιαμε μπύρες με τον Παναγιώτη Χατζημίσιο το μεσημέρι της Παρασκευής... ελλείψει ούζου και των ανάλογων αλμυρών και ψαρομεζέδων. Μήπως πρέπει να τα προσθέσει στο μενού... γιατί οι πελάτες πάντα έχουν δίκαιο;

......


*Ξεχωριστούς δρόμους πήραν πριν από λίγους μήνες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΚΑΖΙΝΟ Θράκης Κώστας Πηλαδάκης.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με τον χωρισμό. Όταν θα είμαι έτοιμη, φυσικά θα σας μιλήσω. Το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά δεν είναι ώρα τώρα. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι» δήλωνε λίγο μετά τον χωρισμό τους η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στα τέλη Αυγούστου μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

......

*Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης δεν είχαν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες πως είναι και πάλι μαζί, ωστόσο η επιβεβαίωση ήρθε το βράδυ του Σαββάτου 5/10.

Ωστόσο το μοντέλο και ηθοποιός και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του που ήταν εκεί.

Ιδού και μια χαρακτηριστική φωτογραφία τους.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »