*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Αντί για γαλάζιες σημαίες, γαλάζιες.... σακκούλες στις παραλίες των Αβδήρων! Οι ειδήσεις αλλιώς...

16 Ιουλίου


Περιμένοντας κυριακάτικα τον τουρισμό στην παραλία Αβδήρων!!!!! πάντως αντί για γαλάζιες σημαίες έχουμε γαλάζιες σακούλες!!!!

(Από ανάρτηση του Giorgos Katranis)

-Άπαιχτες οι... γαλάζιες σακούλες!

…………………………………

ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΝΟΥΣΟΝ!

*Το καλό νέο του Ιούλη 2024 από συμπολίτη μας. Το φιλοξενώ αυτούσιο στη στήλη με τη διευκρίνιση ότι το γεγονός έγινε πριν λίγες μέρες στην παραλία του Μυρωδάτου:

«Paulos Dagkas

Στην Παραλία Μυρωδατου, σήμερα το πρωί, ανασύρθηκε άνθρωπος που δεν είχε τις αισθήσεις του μέσα από τη θάλασσα , πιθανότατα πνιγμένος .

Με την έγκαιρη παρέμβαση του ναυαγοσώστη  και της εποπτριας που είχε η παραλία ο ηλικιωμένος κύριος ανέκτησε τις αισθήσεις του. Στον ηλικιωμένο κύριο έγινε ΚΑΡΠΑ ενω η χρηση απινιδωτή ήταν καταλυτική. Το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αβδηρων έφτασε έγκαιρα . Η ενημέρωση που είχαμε λέει ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του!

Να είναι καλά οι δυο άνθρωποι που έσωσαν τον άνθρωπο.

Maria Zumba Kelly

Μπράβο!!! Μπραβο! Μπράβο...απίστευτο...να είστε καλά!

Δέσποινα Χρυσάφη

Μπράβο στους ανθρώπους που προσφέρουν την βοήθεια τους και με αυτόν τον τρόπο σώζουν ανθρώπινες ζωές!!!

Νίκος γιοβαννοπουλος

ο θεός να τούς έχει καλα

Maria Velliou

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς και περαστικά στον-ην ασθενή. Συγχαρητήρια όμως και στην παραλία του Μυρωδάτου που απασχολεί αυτά τα δύο άτομα που απέδειξαν ότι είναι ικανότατοι στη δουλειά τους . Μπράβο σε όλους

Πόπη Μπαλτζή

Elena Aslanidou Περαστικά του μπράβο στον ναυαγοσώστης και στους γιατρούς που έδωσαν πρώτες βοήθεια

Η μόνη (πραγματική) Επανάσταση στην Ιστορία της ανθρωπότητας».

….

*Ποδοσφαιρικό αλλά με... σημασία! Και αφιερωμένο τόσο στις ΑΟΞάρες όσο και στους ολίγους Ορφεακούς που απέμειναν «σκοτώνονται» αναμεταξύ τους:

Στην πρώτη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιροστή, στην ιστορία της, προχώρησε λοιπόν το πρωί της Κυριακής η Αλεξανδρούπολη FC. Ο λόγος για τον Ισμαιλα Ντεμπά, τον 22χρονο χαφ, που συμφώνησε με τη διοίκηση και μπαίνει και αυτός στη φαρέτρα του Νίκου Μπαχαρίδη.

Ο Αφρικανός μέσος, είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Αθηναικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Περιστέρι και Νέα Ιωνία, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ΕΠΣ Αθηνών. Η άφιξη του αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα ενσωματωθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

-Τουτέστιν ο μεν ΑΟΞ ης Α΄ ΕΠΣ Ξάνθης με... 50 και 100 κάρτες διαρκείας προσδοκά να «αναστήσει» τον ΑΟΞ του Πανόπουλου και... ανταλλάζουν μηνύσεις με τον Χατζημεστή! Και στην Αλεξανδρούπολη κάνουν μεταγραφές ξένων παιχτών!

......

*Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής ο 17χρονος, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 29χρονο στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 17χρονος αφού μαχαίρωσε τον 29χρονο, αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλευόταν φρουρούμενος στη Β΄ΜΕΘ του νοσοκομείου. Τελικά λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και κατέληξε.

 

Σάπες: 2 αλλοδαποί διακινητές μετέφεραν 7 λαθρομετανάστες!


Συνελήφθησαν την Παρασκευή (12-7-2024) το βράδυ, σε αγροτική οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του,  οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός με τον συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς να τα καταφέρουν, αντιστεκόμενοι κατά τη σύλληψή τους.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι πινακίδες που έφερε το όχημα είναι πλαστές, ενώ στο εσωτερικό αυτού βρέθηκαν δύο επιπλέον ζεύγη πινακίδων, εκ των οποίων το ένα επίσης πλαστό. 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

 

50χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο στο 12ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης.

Την 13-5-2024 και ώρα 13:50΄, στο 12ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού. Τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

 

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στον Έβρο
ο οποίος μετέφερε 7 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την Κυριακή (14-7-2024) το πρωί, πλησίον οικισμού του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

 

Η Αμερική (της παρακμής) επιστρέφει στην εποχή με τις “ιπτάμενες σφαίρες”

Η αμερικανική Δημοκρατία, ισχυρότερη και σημαντικότερη στον πλανήτη, δίνει ιστορικά τον τόνο στον δυτικό κόσμο. Στη συλλογική Δύση.

Η σημερινή Αμερική, του ετοιμόρροπου Τζο Μπάιντεν και του… ασταθούς Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει με μια ξεπεσμένη υπερδύναμη. Ένα τεράστιο έθνος, το οποίο δείχνει να έχει εγκλωβιστεί σε μια παγιωμένη παρακμή. Να έχει παραδοθεί στη φθορά.

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση οπαδών του στην Πενσιλβάνια ξύπνησε μνήμες από την εποχή με τις “ιπτάμενες σφαίρες” και τις δολοφονίες των αδελφών Κένεντι, του Τζακ και του Μπόμπι, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του Μάλκομ Χ.

Μια παρακμή που αποσυναρμολογεί την αμερικανική Δημοκρατία. Και τη Δύση στο σύνολό της…

Κατιάνα Ναυπλιώτου

 

Μυτιλήνη: Συνελήφθη λιμενικός για ενδοοικογενειακή βία,
οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά!

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μυτιλήνη ένας 46χρονος, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία κατά της 33χρονης συντρόφου του και συναδέλφου του στην ίδια υπηρεσία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο όπου και μάλωσαν.

Ο 46χρονος χτύπησε στο πρόσωπο την 33χρονη, η οποία και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι στη γυναίκα είχε ασκηθεί βία κι έτσι ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου η Αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.,  συνέλαβαν τον 46χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »