*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

"Τραπέζι" του Στάμου Τριμίτζιου στον Αντώνη Πασχάλη! Τι δήλωσε ο Ανέστης Αντωνιάδης για την πρωτιά Ανδρουλάκη

08 Οκτωβρίου


Στράτο, εμείς στο μέλλον θα πορευτούμε Μαζί και σε... νέους δρόμους! Το βλέπω στο βλέμμα σου!

...................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Δεν ξέρω τι κάνουν ή θα κάνουν οι άλλοι. Εγώ όμως θα συνεχίσω να παλεύω για ότι θεωρώ σωστό. Άλλωστε τόσα χρόνια συνήθισα πιά, γιατί γεννήθηκα Μαχητής, δεν είχα και δεν έχω να κρύψω τίποτα και να στέκομαι όρθιος, δια Πυρός και Σιδήρου».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στην Ανοιχτή Γραμμή του Next tv)

-Δυο απλά λόγια.

...................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι. Πολλές φορές έχει συμβεί να έχουν δοθεί εκλογικές μάχες με ψυχή και γενναιότητα και να έχουν χαθεί στις λεγόμενες «λεπτομέρειες». Η περιφρούρηση της διαδικασίας είναι η εγγύηση για το ότι δεν θα πάει χαμένο ό,τι κάναμε αυτόν τον υπέροχο μήνα δημοκρατικής συσπείρωσης γύρω από τον Χάρη Δούκα. Τώρα το νου μας όλοι πάνω στις κάλπες, τα τάμπλετ και έξω από τα εκλογικά κέντρα. Και όλα θα πάνε καλά».

(Από την ανάρτηση του πρώην Υπουργού Xinidis Sokratis στο fb)

-Και οι κάλπες έβγαλαν... Ανδρουλάκη!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Προς Βασίλη Ρούφο και Ρήγα Δραμπίδη της ΕΑΣ Ξάνθης, Μιχάλη Αμοιρίδη, αξιότιμη κυρία Τσέλιου, προσοχή,.....Διότι όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, υπάρχει κίνδυνος να «πέσει» μέσα ο ίδιος...

(σ.σ. Για να είμαι ειλικρινής τον Ρήγα τον περίμενα πιο ειλικρινή... αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου).

Και λίαν συντόμως τα νεότερα...

(σ.σ. Ο Βασίλης μου είπαν από τον Δήμο Αβδήρων, έτρεχε στην Αθήνα να "παζαρέψει" και να "κλείσει" τραγουδιστές, αλλά πόσο....στοίχιζαν τα .... ταξίδια τους; Μου είπε με νόημα στέλεχος του Δήμου Αβδήρων...)

......


*Γάτα» για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Ξυνίδης. Τουλάχιστον... διαδικτυακά –-σε αντίθεση με τον Σωκράτη- δεν πήρε θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Περίμενε την δεύτερη Κυριακή, οπότε σήμερα αύριο θα μάθουμε.

-Με τον... Διόνυσο και τις... κότες του!

......


*Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης κράτησε χαμηλούς τόνους χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» για τον θρίαμβο του Ανδρουλάκη στη Ξάνθη αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονία και Θράκη.

Συστήνοντας χαμηλούς τόνους μέχρι την δεύτερη Κυριακή που θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος.

Για να δούμε να εισακουστεί ή όχι....

-Ο ίδιος πάντως όπως αποκάλυψε, πήγε σε όλους τους υποψήφιους!!! Και δεν έλλειψε από καμιά συγκέντρωση υποψηφίου...

......

*Και ιδού πως σχολίασε ο ίδιος και τα τελικά της περασμένης Κυριακής, εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος για την πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Anestis Antoniadis Τα τελικά αποτελέσματα στο νομό Ξάνθης είναι τα αναμενόμενα!

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 2310 που ήρθαν να ψηφίσουν και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που έκατσαν να εξυπηρετήσουν όλο αυτό τον κόσμο, ήταν οι μικροί ήρωες της υπόθεσης!

Μόνο χαμόγελα έχουμε, από την προσέλευση‼

#ΗΡΘΑΜΕ, #ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, #ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

#mazi στις 13! #oloimazi στις 14-10».

…..

*Το αίμα νερό δεν γίνεται... Και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης συμμετέχοντας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 για την 105Η Απελευθέρωση του Ιάσμου έκανε την παρακάτω ανάρτηση:·


«Στελιος Μωραιτης: Κάλιο αργά παρά ποτέ...

Σε κλίμα συγκίνησης μετά από 105 χρόνια, επιτέλους  ο ΙΑΣΜΟΣ η γενέτειρα μου, γιόρτασε την απελευθέρωση της από τη βάναυση κατοχή των Βουλγάρων.

Παρουσία τεσσάρων Μητροπολιτών, τουν υφυπουργού κυρίου Γκιουλέκα του Περιφερειαρχγηη κ ΤΟΨΊΔΗ  του Στρατηγού του 4ου Σώματος στρατού των βουλευτών Ροδόπης. Του Δημάρχου, αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου.

Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟ ΤΟΨΊΔΗ, για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και σε όλους που συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ!!!!!!».

......


*Τραπέζι προς Τιμή του Γεν. γραμματέα του Δήμου Ορεστιάδος Αντώνης Πασχάλης έδωσε όπως μαθαίνω την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο ΚΤΗΜΑ ο πρώην αντιδήμαρχος, πρώην φίλος μου  και εργολάβος Στάμος Τριμίτζιος προφανώς για ν’ ανοίξει «πόρτα» με έναν άλλο Δήμο...

......

*Αφού παρά τις άριστες σχέσεις με τον Αλέκο Κοντό –όπως διατείνεται, διότι πάντα αυτό συμβαίνει στο τέλος...- προεκλογικά έπαιξε «τα πάντα» κάνοντας αγώνα για τον σύστημα Τσέπελη και Φανουράκη, καθότι τα...  Βοσκοτόπια τελικά δεν «αγοράστηκαν» από το Δήμο για να γίνει νέο σχολείο στην περιοχή Πετραιολοαπθηκων!!!

Η ελπίδα όμως ... πεθαίνει τελευταία!!!

(σ.σ. Αυτό το τελευταίο είναι δικό μου...).

.......

*Και το αφελές ερώτημά μου....

-Μήπως βρε Στάμο τώρα που έκλεισε η «πόρτα» του Δήμου Ξάνθης με την εκλογή του Στράτου, πας «ν΄ ανοίξεις» ως καλός εργολάβος... «πόρτα» στο Δήμο Ορεστιάδας;;! Αφελές ερώτημα...

( σ. σ. Αν και ως ικανότατος "Βλάχος από τα Τρίκαλα... μην αγχώνεσαι, διότι όλα στο Δήμο Ξάνθης αλλάζουνε κι όλα τα ίδιο μένουν!)

- Καθότι στη ζωή όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα το ίδιο μένουνε..! Οπότε μην αγχώνεσαι...

-Περασμένα... ξεχασμένα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »