*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Το «κράξιμο» της Αρκούδας για τον Δήμαρχο των ...πανηγυριών Γ. Τσιτιρίδη που άφησε χωρίς νερό τις παραλίες!

16 Ιουλίου


ΣΩΛΗΝΕΣ «ΑΜΙΑΝΤΟΥ» ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΕΣΠΑΣΑΝ»: ΤΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΒΔΗΡΩΝ ΤΩΝ... ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ!

*Βρέθηκα το Σάββατο το μεσημέρι για να κάνω ρεπορτάζ μετά από παράκληση δεκάδων πολιτών, στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων από τη Μάνδρα μέχρι και το Μυρωδάτο και δυστυχώς η κατάσταση ήταν τραγική!

Αυτό βέβαια που κυριάρχησε όλο το πενθήμερο και όχι 4ήμερο με τη διακοπή νερού στο κεντρικό δίκτυο που σημειωτέων είναι με σωλήνες ακατάλληλους για την υγεία του κόσμου, αφού είναι από... αμιάντου το έτος 2024!

Ο Δημήτρης Μελλίδης λοιπόν με λίγες αλλά και δεκάδες πολίτες εξέφρασαν την οργή τους για τα... αυτονόητα, αφού κατά γενική παραδοχή ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης μετά την νίκη του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ενδιαφέρεται δυστυχώς μόνο για... χορούς και πανηγύρια!!

Διαβάστε λοιπόν τα σχόλια δεκάδων συμπολιτών μας για το «μαύρο» χάλι που κυκλοφορεί φέτος στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων:


«-Dimitris Melidis

4η μέρα χωρίς νερό οι παραλίες..!!!

"Τουριστική Ανάπτυξη" Δήμος Αβδήρων

-Dimitris Melidis

Από την νουβέλα: "Περιμένοντας τα χαρμόσυνα"

Κεφάλαιο: "Αναμένοντας να στάξει η βρύση του γείτονα

-Μακης Μειμαριδης

Εδώ δεν κάναν κυκλικούς κόμβους στης διασταυρώσεις τόσα χρόνια κ έχουμε θανατηφόρα ατυχήματα κάθε καλοκαίρι

-Dimi K. Mourvakis

Όταν ξανά πάει ο κόσμος στην κάλπη για δήμαρχο και λοιπά φυντάνια ας προσέξει λίγο παραπάνω. Η περιοχή πάει ολοταχώς να γίνει χειρότερη κι από καταυλισμό. Αν υπήρχε νόμος περί καθαίρεσης Δημάρχου και λοιπών υπευθύνων οι κύριοι θα ήταν υποψήφιοι. 21’ος αιώνας και οι άνθρωποι περπατούν με φακούς στα χέρια, οι συνεχόμενες διακοπές νερού έχουν καταντήσει αηδία, η άναρχη δόμηση με τσαντίρια πάει σύννεφο, τα σκουπιδια, λύματα και φύση κοντεύουν να μας καταπιούν. Το «ντροπή σας» είναι πολύ λίγο μπροστά στην επικινδυνότητα σας.

-Dimitris Melidis

Καμμία ενημέρωση πριν και μετά.

Καμμία μέριμνα στους κατοίκους και τους τουρίστες.

Κουβαλάνε νερό για την "τουαλέτα' τους από την θάλασσα και στιβιάζονται στην γνωστή τουλούμπα.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Η απόλυτη ντροπή...!!!

-Dimos Papadopoulos

Τυχερές μένεις κ θάλασσα εμείς ούτε καφε

-Dimitris Melidis

Στα πανηγύρια ... πάντα πρώτο τραπέζι..!

-Ιωάννης Καρακώστας

Ρεζίλι των σκυλιών αυτό ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. Μονο στις παραλίες της Ξάνθης και συγκεκριμένα στα Άβδηρα ελεος πια.

-ΦΩΤΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Ο Δήμαρχος τι κάνει...????».

……

*Στο ίδιο μοτίβο όμως είναι η ανάρτηση άλλης συμπολίτισσας για την «τραγική» εικόνα ανυπαρξίας του Δήμου Αβδήρων το φετινό καλοκαίρι:


«-Rena Xatzisavva-komninou

Πότε επιτέλους ο Δήμος Αβδήρων θα δώσει νερό στη Σκάλα Αβδήρων; Πόσο πρέπει να μείνουνε χωρίς νερό;

-Τασουλα Γουλα

Αυτο είναι πονεμένη ιστορία οι Αβδηρητες γενικότερα έχουν πρόβλημα με την παραθαλάσσια περιοχή πολλές φορές έχουμε ζήσει τέτοιες καταστασεις αυτή ειταν η χειρότερη γίνεται η βλάβη και μετά από δύο εικοσιτετράωρα να ρθει το νερό στην θάλασσα γιατί πρέπει ναποτησουν πρώτα μπαξέδες γκαζόν ελιές και σεις να έχουμε ναποιουμε!!!

-Τασουλα Γουλα

Γι'αυτό και ποτέ δεν θα αναπτυχθεί αυτή η περιοχή πότε !!!

Δεν είναι ψοιφοφοροι του οι τις θάλασσας ούτε θα σκεφτούν πότε ότι έχει τουρίστες και επωφελείται το χωριό από αυτούς…!!».

(σ.σ. Αφού νοιώθεις τόσο «κουρασμένος» βρε Γιώργο Τσιτιρίδη, «παράτατα» μήπως βρεθεί κάποιος άλλος να δουλέψει για τον Δήμο και τις παραλίες κι όχι για τα... πανηγύρια σου!).

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »