*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Οι γιορτές της Γαλάνης που θα γίνουν στο Νέστο και τα..καβούρια του Γιάννη! 35άρα..."βίασε" 20άρα!

16 Ιουλίου


«Γιώργος Γκιλης. Ανάργυρος Προμοίρας ευχαριστώ για τους Καβούρο μεζέδες».

(Από ανάρτηση του Ioannis Ieropoylos το Σάββατο 13/7)

-Καλά βρε Γιάννη, εσύ τρως τα... καβούρια με τον ειδικό σύμβουλο του Τοψίδη και «κολλητό» της Πολυξένης Μπρίκα και μένα ρωτάς αν θα κάνει ή όχι τις γιορτές της Γαλάνης στο... Λημνίο;

........................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Για άλλη μία φορά η ΔΕΥΑ Αβδήρων πρωταγωνιστεί αρνητικά, αφήνοντας χιλιάδες δημότες, παραθεριστές, λουομενους, τουρίστες χωρίς νερό.

Οι βλάβες είναι γνωστό ότι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι την δημιουργία νέου σύγχρονου δικτύου και όχι αμιάντου όπως το σημερινό».

(Από την ανακοίνωση του Δημήτρη Δόντσου για τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη και τη ΔΕΥΑ Αβδήρων)

-Να που το μάθαμε κι αυτό.... Ότι το νερό που πίνουν οι δημότες Αβδήρων είναι με σωλήνες... αμιάντου!

........................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Η κα. Ψωμά βρίσκεται στο επίκεντρο μιας αδιανόητης και άνευ προηγουμένου επίθεσης που σκοπεί, με την ανακοίνωση και διάδοση εις βάρος της ψευδών ισχυρισμών και αναληθών γεγονότων, στην εκ προθέσεως συκοφαντική της δυσφήμιση.... Σαφές είναι ότι όλη αυτή η επίθεση έχει σκοπό να τη διαβάλει και πολιτικά».

(Από την ανακοίνωση της πρώην γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά για τον Πάνο Παπαδόπουλο δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της)

-Α, μάλιστα...! Θέλουμε να διαβάλουμε την... υψηλή πολιτική της φυσιογνωμία και να μην μας την «φορτώσει» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Μέτιος όπως έκανε με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Θα ξαναβγεί ο Ανδρουλάκης, μου είπε χθες ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και... «κολλητός» του την περίοδο που με κολλητό τον πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ τον Καραμπίνη έπαιρνε ως φοιτητής το πτυχίο του στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης.

-Ε! Ξαναβγάλτε τον... είπα! Εγώ αν ήμουν ΠΑΣΟΚος ή έστω συμπαθών και ψήφιζα στις εκλογές σας, θα ψήφιζα... Γερουλάνο! Του απάντησα...

(σ.σ. Σας δίνω το λόγο μου, ουδεμία γραμμή «πήρα» από τον Σωκράτη που φαντάζομαι ότι θα εξακολουθεί να κάνει διακοπές στη Δονούσα).

......

*Ειλικρινά, όσο γάτα κι αν είναι ο Γιάννης Ιερόπουλος, είναι δυνατόν να μην «πιστεύει»... εμένα για τις εκδηλώσεις της Γαλάνης που όπως είπα, «θα γίνουν οριστικά και τέλος στο Νέστο κι όχι στο Λημνίο...», όπως ενδεχομένως να ήθελε αρχικά η κυρία Πολυξένη Μπρίκα, αλλά σίγουρα μόνη της το «αποφάσισε» κι όχι με γραμμή Κοντού...!

Την στιγμή που όπως μαθαίνω (και διαβάζω...), ο εκ Πόρτο Λάγος ειδικός σύμβουλος του Τοψίδη πρώην της Μονής Βατοπεδίου (σ.σ. ο Ανάργυρος Προμοίρας) τον πρώτο που προσκαλεί όταν κάνει τραπέζια με ούζα στο λιμάνι;

-Αν δεν με θεωρεί «αξιόπιστο» σε αυτά που λέω στην «Ανοιχτή γραμμή»...ιδού ο Ανάργυρος!!!

-Είπαμε... Δεν διαθέτω την απαράμιλλη ευφυία τους (σ.σ. Ή την ευφυία του Φανουράκη και του Παναγιώτη Αμβροσιάδη), αλλά κάπως τα «καταφέρνω» κι εγώ...!

......

*Στην Αθήνα έφθασε ο Φρέντης Μπελέρης, ο οποίος βγήκε χθες από τις αλβανικές φυλακές με πενθήμερη άδεια (μέχρι το ερχόμενο Σάββατο).

Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Φρέντη Μπελέρη -που βγήκε με άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής σήμερα στο Στρασβούργο- συγγενείς και φίλοι του, ενώ αμέσως μετά συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

......


*Μιλώντας στις κάμερες, ο Φρέντης Μπελέρης δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που ξαναγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους.

Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω ευρωβουλευτής, να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μας, των Ελλήνων όπου κι αν κατοικούν.

Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον πρωθυπουργό που απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται.

Να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ που είναι δίπλα μου σε αυτή τη σκευωρία.

Ο αγώνας για δημοκρατία συνεχίζεται.

Έχω δίκιο και δεν το υποστηρίζω μόνο εγώ, αλλά το λένε πλέον και οι Αλβανοί. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο η οικογένειά μου και οι φίλοι μου και η πλειοψηφία των Ελλήνων, που θεωρώ ότι είναι δίπλα μου.

Στους Χειμαρριώτες να πω ότι δεν είναι μόνοι τους, έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν.

Η ΕΕ δεν πρέπει να επιτρέπει να μη γίνεται σεβαστή η βούληση των λαών».

......

*Συμφωνούμε... έλα όμως που δεν βγαίνει άκρη γιατί οι Ευρωπαίοι θέλουν να τα έχουν καλά και με τους Αλβανούς και με τους Σκοπιανούς, προφανώς γιατί εμάς θεωρούν ότι μας έχουν στο... «τσεπάκι» τους; Λέω...

.......

*ΑΚΚΕΛ: Η δολοφονική απόπειρα κατά του Προέδρου Τραμπ δείχνει ότι το παγκόσμιο παρακράτος παίζει τα ρέστα του αναφέρει το Αγροτικό κόμμα ΑΚΚΕΛ σε ανακοίνωση που μας έστειλε.

-Σενάρια συνωμοσίας ή όχι... φιλοξενώ (αγροτικοί και τραμπικοί;;!) αυτούσια την ανακοίνωσή τους:

«Εκτός από την απόλυτη καταδίκη, που είναι δεδομένη, για την δολοφονική απόπειρα εναντίον του Προέδρου Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο, τώρα που έχουν γίνει γνωστά αρκετά στοιχεία για να μην βγουν τα πετσοταϊσμένα Media και αμφισβητήσουν τα γεγονότα, το ΑΚΚΕΛ οφείλει να υπογραμμίσει στοιχεία που συνδέονται και με την Ελλάδα.

Δεδομένου ότι οι εχθροί του Τραμπ και οι εχθροί που πολεμάει το ΑΚΚΕΛ στην Ελλάδα και Ε.Ε. είναι μία και η ίδια συμμορία των γκλομπαλιστών, ό,τι γίνεται στις ΗΠΑ επηρεάζει και εμάς στην Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό το συμμορίτικο παρακράτος έπαιξε τα ρέστα του με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ όταν είδε ότι τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα, Ε.Ε. και σε όλο τον κόσμο τα κυκλώματά του (τύπου Μητσοτακέικου και ΣΙΑ) καταρρέουν και χάνουν το παιχνίδι.

Η δολοφονική απόπειρα ήταν μία κίνηση απελπισίας και εκδίκησης που οι γκλομπαλιστικές συμμορίες θα πληρώσουν».

-Πάει... λύσαμε τα προβλήματα της Ελλάδας, λύσαμε και της Αμερικής!

......

*Αστυνομικό αλλά και πικάντικο. Αστυνομικοί λέει του Α.Τ. Ιαλυσού στη Ρόδο, συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής 14/7/2024, μία 35χρονη, υπήκοο Βρετανίας, η οποία καταγγέλθηκε από 20χρονη ομοεθνή της για βιασμό.

......

*Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η dimokratiki.gr, η φερόμενη ως θύμα και η δράστης, διασκέδαζαν μαζί με τους συντρόφους τους, σε κατάστημα υγιειονομικού ενδιαφέροντος και όταν η 20χρονη πήγε στη τουαλέτα, η κατηγορούμενη την ακολούθησε, την θώπευσε, την φίλησε στο στήθος και ασέλγησε σε βάρος της, αγγίζοντας τα απόκρυφά της.

.......

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω αλλά το «καυτό» δικό μου ερώτημα είναι... άλλο!

-Και δεν... «βίαζε» ...εμάς;! 20χρονη (σ.σ. Βρετανή με άλλα... γούστα;!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »